Válassza az Oldal lehetőséget

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC: Kompakt erő az AI korszakban – Ajándék billentyűzettel!

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC: Kompakt erő az AI korszakban – Ajándék billentyűzettel!

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC: Fedezd fel a mesterséges intelligencia erejét egy kompakt gépben!

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC: Kompakt erő az AI korszakban – Ajándék billentyűzettel!

Tartalomjegyzék Mutasd

Forradalmi AI teljesítmény kompakt formában

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC a legújabb Intel Core Ultra processzorcsaláddal érkezik, amely új dimenzióba helyezi a mini számítógépek teljesítményét. A gép szívét az Intel Core Ultra 5 155H processzor alkotja, 16 maggal és akár 4,8 GHz-es turbó sebességgel. Ez a kimagasló teljesítmény lehetővé teszi, hogy bármilyen feladatot villámgyorsan végezz el, legyen szó munkáról, játékról vagy kreatív projektekről.

Dedikált AI chip a jövő technológiáiért

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC egyik legizgalmasabb újdonsága a beépített NPU (Neural Processing Unit), vagyis a dedikált AI chip. Ez a speciális egység kifejezetten a mesterséges intelligencia alapú feladatok gyorsítására szolgál. Segítségével olyan AI-alapú alkalmazásokat futtathatsz, mint a képgenerálás vagy a természetes nyelvfeldolgozás, méghozzá közvetlenül a gépen, felhő alapú szolgáltatások nélkül.

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC AI képességek

Játékra termett grafikus teljesítmény

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC az Intel új Arc grafikus egységével érkezik, amely jelentős előrelépés az előző generációs Intel UHD Graphics-hoz képest. Ez a GPU már Full HD felbontásban is élvezhető játékélményt nyújt olyan népszerű címeknél, mint a Counter-Strike vagy az Anno 1800. A grafikus teljesítmény mellett a 16 GB DDR5 RAM és az 1 TB-os NVMe SSD is hozzájárul a rendszer villámgyors működéséhez.

Csúcstechnológiás kapcsolódási lehetőségek

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC a legmodernebb vezeték nélküli technológiákat támogatja. A WiFi 6 és Bluetooth 5.2 gyors és stabil kapcsolatot biztosít minden eszközöddel. A 2,5 Gbps sebességű LAN port pedig azoknak ideális, akik a lehető leggyorsabb vezetékes hálózati kapcsolatra vágynak.

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC csatlakozók

Sokoldalú csatlakozási lehetőségek

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC bőséges csatlakozási lehetőségeket kínál:

– 4 db USB 3.2 port
– 2 db HDMI 2.0 kimenet (4K 60 Hz támogatással)
– 1 db USB-C port
– 1 db RJ45 Ethernet csatlakozó
– 1 db 3,5 mm-es audio jack

Hatékony hűtés, csendes működés

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC hatékony hűtési rendszerrel rendelkezik. A beépített ventilátor gondoskodik a megfelelő hőelvezetésről, így a gép tartósan magas terhelés mellett is stabil teljesítményt nyújt, mindezt alacsony zajszint mellett.

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC hűtési rendszer

Kompakt dizájn, maximális teljesítmény

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC méretei csupán 14,7 x 14,7 x 5,5 cm, súlya pedig mindössze 840 gramm. Ez a kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépet praktikusan bárhol elhelyezd. A matt fémház és az üveg felső borítás prémium megjelenést kölcsönöz a gépnek.

Windows 11 – Felkészülve a jövőre

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC előre telepített Windows 11 operációs rendszerrel érkezik. Ez a legújabb Microsoft OS számos AI-alapú funkciót tartalmaz, amelyek tökéletesen kihasználják a gép NPU egységét.

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC Windows 11 operációs rendszerrel

Főbb jellemzők összefoglalva:

– Processzor: Intel Core Ultra 5 155H (16 mag, max. 4,8 GHz)
– Grafika: Intel Arc Graphics
– RAM: 16 GB DDR5 4800 MHz
– Tárhely: 1 TB NVMe SSD
– Operációs rendszer: Windows 11
– Vezeték nélküli kapcsolat: WiFi 6, Bluetooth 5.2
– LAN: 2,5 Gbps Ethernet
– Portok: 4x USB 3.2, 2x HDMI 2.0, 1x USB-C, 1x RJ45, 1x 3,5 mm audio
– Méretek: 14,7 x 14,7 x 5,5 cm
– Súly: 840 g

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC specifikációk

A termék megvásárolható a Geekbuying áruházban a 8HHSG5IQ kuponkóddal 272 999 Ft-ért, német raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

https://affiliate.geekbuying.com/deeplink.php?affid=181&sub_id=hoc&url=https://www.geekbuying.com/item/Intel-AI-PC-OUVIS-F1A-Mini-Gaming-PC-AI-Mirror-PC-Image-Art-Generator-524279.html

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire használható az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC?

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC sokrétűen felhasználható. Kiváló választás otthoni irodai munkához, multimédiás tartalmak lejátszásához, könnyebb játékokhoz, de akár komolyabb feladatokra is, mint például videószerkesztés vagy 3D modellezés. Az AI chip révén ideális olyan feladatokhoz is, amelyek mesterséges intelligenciát használnak, például képgenerálás vagy természetes nyelvfeldolgozás.

Milyen játékokat lehet futtatni rajta?

Az Intel Arc grafikus egységnek köszönhetően az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC képes Full HD felbontásban futtatni számos népszerű játékot, mint például a Counter-Strike, az Anno 1800 vagy a League of Legends. Újabb, erőforrás-igényesebb játékoknál előfordulhat, hogy alacsonyabb grafikai beállításokra lesz szükség a folyamatos játékélményhez.

Lehet-e bővíteni a memóriát vagy a tárhelyet?

Igen, az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC könnyen bővíthető. A ház alján található csavarok eltávolításával hozzáférsz a belső komponensekhez. A RAM bővíthető, a gép két SO-DIMM foglalata közül az egyik szabad. Az SSD is cserélhető nagyobb kapacitásúra, ha több tárhelyre lenne szükséged.

Milyen monitorokat támogat az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC?

A mini PC két HDMI 2.0 porttal és egy USB-C porttal rendelkezik, amelyek mind támogatják a 4K felbontást 60 Hz-es frissítési rátával. Ez azt jelenti, hogy akár három 4K monitort is csatlakoztathatsz egyszerre a géphez, ami ideális többfeladatos munkavégzéshez vagy immerzív játékélményhez.

Mennyire zajos a gép működés közben?

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC hatékony hűtési rendszerrel rendelkezik, amely normál használat mellett viszonylag csendes működést biztosít. Intenzív terhelés alatt, például játék vagy videórenderelésnél a ventilátor hangja észrevehetőbb lehet, de általában nem zavaró mértékű.

Milyen operációs rendszert használ az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC?

A mini PC előre telepített Windows 11 operációs rendszerrel érkezik. Ez a legújabb Microsoft OS, amely számos AI-alapú funkciót tartalmaz, tökéletesen kihasználva a gép NPU egységét. Természetesen lehetőséged van más operációs rendszert is telepíteni, például Linux disztribúciókat, ha azt preferálod.

Milyen energiafogyasztása van a gépnek?

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC energiahatékony kialakítású. Normál használat mellett a fogyasztása általában 10-36 watt között mozog, átlagosan 25 watt körül. Intenzív terhelés alatt, például játék közben vagy komplex számítások végzésekor ez felmehet 65-70 wattig.

Támogatja-e a gép a virtuális valóság (VR) alkalmazásokat?

Az Intel Arc grafika már képes bizonyos VR alkalmazások futtatására, de a teljesítmény nem éri el a dedikált VR-ready videokártyák szintjét. Egyszerűbb VR élményekhez, például 360 fokos videók megtekintéséhez vagy kevésbé erőforrás-igényes VR játékokhoz megfelelő lehet.

Milyen garanciával rendelkezik az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC?

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC általában 1 év gyártói garanciával érkezik. A pontos garanciális feltételekről érdemes a vásárlás előtt tájékozódni az eladónál vagy a gyártó hivatalos weboldalán.

Hogyan lehet kihasználni az AI chip nyújtotta lehetőségeket?

Az NPU (Neural Processing Unit) számos AI-alapú alkalmazásban nyújt segítséget. Ilyen például a Windows 11 beépített AI funkciói, mint a valós idejű háttérelmosás vagy szemkontaktus-korrekció videóhívások során. Emellett számos szoftver, például Adobe termékek vagy különböző képgeneráló alkalmazások is képesek kihasználni az NPU teljesítményét a feladatok gyorsítására.

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC AI funkciók

Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC egy sokoldalú és jövőbiztos mini PC, amely ötvözi a kompakt méretet a kiemelkedő teljesítménnyel. Akár otthoni irodai munkához, multimédiás szórakozáshoz vagy komolyabb számítási feladatokhoz keresed az ideális gépet, ez a mini számítógép mindenben partner lesz.

Ne feledd, ha most vásárolsz, egy Redragon mechanikus gaming billentyűzetet is kapsz ajándékba, ami tökéletes kiegészítője lehet új mini PC-dnek. Ez a limitált ajánlat csak a készlet erejéig érvényes, így érdemes mihamarabb lecsapni rá!

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC ajándék billentyűzettel

A termék megvásárolható a Geekbuying áruházban a 8HHSG5IQ kuponkóddal 272 999 Ft-ért, német raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC

 

Hasonló tartalmak oldalunkon


 

Q&A – Gyakori kérdések az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC-ről

Q: Mi az az NPU az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC-ben, és mire jó?

A: Az NPU (Neural Processing Unit) egy dedikált AI chip az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC-ben. Ez a chip kifejezetten a mesterséges intelligencia alapú feladatok gyorsítására szolgál, lehetővé téve olyan AI-alkalmazások hatékonyabb futtatását, mint a képgenerálás vagy a természetes nyelvfeldolgozás, mindezt közvetlenül a gépen, felhőszolgáltatások igénybevétele nélkül.

Q: Alkalmas az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC játékokra?

A: Igen, az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC alkalmas játékokra. Az Intel Arc grafikus egységgel Full HD felbontásban élvezhető játékélményt nyújt olyan címeknél, mint a Counter-Strike vagy az Anno 1800. Újabb, erőforrás-igényesebb játékoknál alacsonyabb grafikai beállításokra lehet szükség.

Q: Hány monitort lehet csatlakoztatni az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC-hez?

A: Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC akár három monitort is támogat egyidejűleg. A gép két HDMI 2.0 porttal és egy USB-C porttal rendelkezik, melyek mindegyike képes 4K felbontású képet továbbítani 60 Hz-es frissítési rátával.

Q: Mennyire bővíthető az OUVIS F1A Mini-PC?

A: Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC jól bővíthető. A RAM növelhető, mivel a gép két SO-DIMM foglalattal rendelkezik, amelyek közül az egyik alaphelyzetben szabad. Az SSD is cserélhető nagyobb kapacitásúra, ha több tárhelyre lenne szükséged.

Q: Milyen operációs rendszer van előtelepítve az OUVIS F1A Mini-PC-re?

A: Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC Windows 11 operációs rendszerrel érkezik. Ez a legújabb Microsoft OS, amely számos AI-alapú funkciót tartalmaz, kihasználva a gép NPU egységét.

Q: Alkalmas az OUVIS F1A Mini-PC virtuális valóság (VR) alkalmazásokhoz?

A: Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC Intel Arc grafikája képes bizonyos VR alkalmazások futtatására, de teljesítménye nem éri el a dedikált VR-ready videokártyák szintjét. Egyszerűbb VR élményekhez, például 360 fokos videók megtekintéséhez vagy kevésbé erőforrás-igényes VR játékokhoz megfelelő lehet.

Q: Milyen garanciával rendelkezik az OUVIS F1A Mini-PC?

A: Az OUVIS F1A Intel Ai Mini-PC általában 1 év gyártói garanciával érkezik. A pontos garanciális feltételekről érdemes a vásárlás előtt tájékozódni az eladónál vagy a gyártó hivatalos weboldalán.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.