Válassza az Oldal lehetőséget

Ez a macska WC forradalmasítja a macskatartást – nem fogod elhinni!

Ez a macska WC forradalmasítja a macskatartást – nem fogod elhinni!

Furbulous macska wc: Forradalmi önműködő alomtálca, ami automatikusan tisztít és csomagol.

Ez a macska WC forradalmasítja a macskatartást – nem fogod elhinni!

Forradalmi technológia a macskatartásban

A Furbulous macska wc egy igazi áttörést jelent a macskatartók életében. Ez az innovatív termék nem csupán egy egyszerű alomtálca, hanem egy teljesen automatizált rendszer, amely forradalmasítja a macskák higiéniai szükségleteinek kezelését.

Auto-Pack & Seal Cat Litter Box: A teljesen automatizált megoldás

Az Auto-Pack & Seal technológia a Furbulous macska wc legkiemelkedőbb tulajdonsága. Ez a rendszer teljesen automatizálja a macskaalommal kapcsolatos teendőket. A hagyományos alomtálcákkal ellentétben, ahol a gazdiknak kell manuálisan eltávolítani a macskaürüléket, ez a forradalmi megoldás minden folyamatot automatikusan végez el. Az automata tisztítás mellett a rendszer becsomagolja és lezárja a hulladékot egy műanyag zacskóba. Ez a piac első valóban automatikus macska wc-je, ami jelentősen megkönnyíti a macskatartók életét. A technológia működése egyszerű, de hatékony: amint a macska elhagyja az alomtálcát, a rendszer érzékeli ezt, és azonnal megkezdi a tisztítási folyamatot. A hulladék automatikusan összegyűjtődik, becsomagolódik és lezáródik, így minimálisra csökkentve a szagok terjedését és a kézi beavatkozás szükségességét.

Furbulous macska wc automatikus csomagolással

Okos alkalmazás: A kényelmes távirányítás

A Furbulous macska wc nem csak automatikus, de okos is. A hozzá tartozó okostelefon alkalmazás még magasabb szintre emeli a kényelmet. Ez az app lehetővé teszi, hogy távolról is irányítsd és felügyeld a macska wc működését. Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a tisztítási ütemtervet, nyomon követheted macskád súlyát és wc-használati szokásait. Ez nem csak kényelmes, de hasznos eszköz is lehet macskád egészségének monitorozásában. Ha bármilyen rendellenességet észlelsz a használati mintákban, gyorsan reagálhatsz és szükség esetén állatorvoshoz fordulhatsz. Az app használata intuitív és felhasználóbarát, így még azok számára is könnyen kezelhető, akik nem különösebben járatosak a technológiában.

Furbulous macska wc okos alkalmazással

Lifeguard System: Biztonság mindenek felett

A Furbulous macska wc tervezésénél a macskák biztonsága volt az elsődleges szempont. A Lifeguard System összesen 7 biztonsági érzékelőt és egy becsípődésgátló szerkezetet tartalmaz. Ez a rendszer képes érzékelni, ha a macska az alomtálcában vagy annak közelében tartózkodik, és ilyenkor megakadályozza az ajtó kinyílását. Ez a funkció kiemelkedően fontos, hiszen garantálja, hogy a tisztítási folyamat során a macska nem sérülhet meg. Fontos megjegyezni, hogy az automatikus tisztítás funkció csak akkor használható, ha a macska súlya eléri a minimum 3 fontot (kb. 1,36 kg). Kisebb cicák esetében javasolt az automatikus tisztítás kikapcsolása, amíg el nem érik ezt a súlyt. Ez a biztonsági intézkedés biztosítja, hogy a rendszer ne induljon el véletlenül, amikor egy kisebb macska használja az alomtálcát.

Furbulous macska wc biztonsági rendszerrel

Nagy kapacitás: Tökéletes megoldás több macskás háztartásoknak

A Furbulous macska wc 60 literes tágas belső térrel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egynél több macska is kényelmesen használhassa. Ez különösen hasznos többmacskás háztartásokban, ahol gyakran kihívást jelent az alomtálcák tisztántartása. A nagy kapacitás mellett a 6 literes hulladékfiók is kiemelkedő előny. Ez a méret, kombinálva a tanúsított szagtalanító rendszerrel, lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig is használható legyen manuális tisztítás nélkül. Ez jelentős időt és energiát takarít meg a gazdiknak, különösen olyan háztartásokban, ahol több macska is él. A nagy kapacitás nem csak kényelmes, de higiénikusabb környezetet is biztosít a macskák számára, hiszen mindig van elegendő tiszta alom rendelkezésre.

Furbulous macska wc nagy kapacitással

Könnyű karbantartás és magas kompatibilitás

A Furbulous macska wc egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen csomósodó macskaalmot használhass. A speciálisan kialakított szűrőrács automatikusan elválasztja a macska ürülékét a tiszta alomtól, így a friss alom mindig készen áll a következő használatra. A tisztítási folyamat rendkívül egyszerű: csak néhány egyszerű lépés szükséges a gömb, a szűrőrács és az alomágy szétszereléséhez és tisztításához. Ez a kialakítás nem csak kényelmes, de időt és energiát is megtakarít. A teljesen automatizált rendszer és a szagtalanító megoldás minimálisra csökkenti a szükséges tisztítások gyakoriságát, ami hosszú távon jelentős idő-, energia- és pénzmegtakarítást jelent. A magas kompatibilitás azt jelenti, hogy nem kell speciális vagy drága alomtípusokat vásárolnod, használhatod a már megszokott és bevált márkádat.

Furbulous macska wc könnyű karbantartással

Tanúsított szagtalanító rendszer

A Furbulous macska wc gömbje egy beépített szagtalanító dobozzal van felszerelve, és a csomagban 3 darab szagtalanító rúd is található. Ezek az összetevők mind teszteltek és bizonyítottan hatékonyak a macskák számára ártalmatlan szagtalanítási megoldást nyújtva. A szagtalanító rendszer kulcsfontosságú eleme a terméknek, hiszen hatékonyan küzd meg az egyik legnagyobb kihívással, amit a macskatartók tapasztalnak: a kellemetlen szagokkal. A tanúsított szagtalanító nem csak elnyomja, hanem aktívan semlegesíti a szagokat, így a lakás friss és tiszta marad. Ez különösen hasznos kisebb lakásokban vagy olyan háztartásokban, ahol a macska wc közös térben van elhelyezve. A szagtalanító rudak cseréje egyszerű és gyors folyamat, ami hozzájárul a rendszer könnyű karbantarthatóságához.

Furbulous macska wc szagtalanító rendszerrel

Miért válaszd a Furbulous macska wc-t?

A Furbulous macska wc egy átfogó megoldás, amely egyesíti a legmodernebb technológiát a praktikussággal és a biztonsággal. Íme néhány kulcsfontosságú előnye:

  • Teljesen automatizált tisztítási és csomagolási rendszer
  • Okostelefon alkalmazással távolról is vezérelhető
  • Fejlett biztonsági rendszer a macskák védelmére
  • Nagy kapacitás, ideális több macskás háztartásoknak
  • Könnyű karbantartás és magas kompatibilitás különböző alomtípusokkal
  • Tanúsított szagtalanító rendszer a kellemetlen szagok hatékony eltávolítására
  • Csendes működés, nem zavarja a környezetet
  • Leszerelhető részek a könnyű tisztítás érdekében
  • Alomszőnyeg a kiszóródó alom felfogására

Furbulous macska wc előnyei

Technikai specifikációk

A Furbulous macska wc nem csak kényelmes, de technikai szempontból is kiváló. Íme néhány fontos specifikáció:

  • Márka: Furbulous
  • Modell: FB001
  • Szín: Fehér
  • Feszültség: 12V DC
  • Teljesítmény: 48W
  • Bemenet: 100-240V
  • Kimenet: 12.0V, 4.0A
  • Gömb térfogata: 60L
  • Alom kapacitás: maximum 5L
  • Bejárat magassága: 240 mm
  • Bejárat mérete: 240mm x 210mm
  • Hulladékfiók térfogata: 6L
  • Hulladékfiók használati száma: 11 alkalom (kb. 3 hónap takarításmentes időszak)
  • Szagtalanító rúd használati ideje: 30 nap
  • Termék súlya: 13.0kg
  • Termék mérete (H x Sz x M): 702 x 450 x 595mm

Összefoglalás

A Furbulous macska wc egy forradalmi termék, amely jelentősen megkönnyíti a macskatartók életét. Az automatikus tisztítási és csomagolási rendszer, az okostelefonos vezérlés, a fejlett biztonsági funkciók és a nagy kapacitás mind olyan előnyök, amelyek kiemelik ezt a terméket a hagyományos alomtálcák közül. A könnyű karbantarthatóság és a hatékony szagtalanítás tovább növeli a termék értékét. Akár egy, akár több macskád van, a Furbulous macska wc egy kiváló befektetés, amely hosszú távon időt, energiát és pénzt takarít meg számodra, miközben biztosítja kedvenced kényelmét és egészségét.

A termék megvásárolható a Geekbuying áruházban a FURBUS kuponkóddal 156 993 Ft-ért, cseh raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

Furbulous macska wc

Hasonló tartalmak oldalunkon

Q&A

1. Miért éri meg befektetni egy automata macska wc-be?

Az automata macska wc, mint a Furbulous macska wc, jelentősen megkönnyíti a macskatartók életét. Automatizálja a tisztítási folyamatot, csökkenti a szagokat, és időt takarít meg. Hosszú távon költséghatékony, mivel ritkábban kell alomcserét végezni.

2. Hogyan működik az automata tisztítási rendszer?

A Furbulous macska wc érzékeli, amikor a macska elhagyja az alomtálcát. Ezután automatikusan átrostálja az almot, elkülöníti a szennyezett részeket, és egy zárt tasakba csomagolja azokat. A tiszta alom visszakerül a tálcába, így mindig friss felület várja a macskát.

3. Biztonságos-e az automata macska wc a cicák számára?

Igen, a Furbulous macska wc kifejezetten biztonságos. A Lifeguard System 7 biztonsági érzékelőt tartalmaz, amelyek megakadályozzák, hogy a tisztítási folyamat elinduljon, amíg a macska a közelben van. Emellett becsípődésgátló szerkezettel is rendelkezik.

4. Milyen gyakran kell üríteni a hulladékfiókot?

A 6 literes hulladékfiók kapacitása lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig is használható legyen ürítés nélkül. Ez természetesen függ a macskák számától és méretétől. Az okostelefon alkalmazás figyelmeztet, amikor eljön az ideje az ürítésnek.

5. Milyen típusú macskaalommal kompatibilis?

A Furbulous macska wc minden csomósodó macskaalom típussal kompatibilis. Ez lehetővé teszi, hogy a már megszokott és bevált alommárkádat használd.

6. Hogyan segít csökkenteni a szagokat?

A beépített szagtalanító doboz és a mellékelt szagtalanító rudak hatékonyan semlegesítik a kellemetlen szagokat. A gyors és automatikus tisztítási folyamat szintén hozzájárul a szagok minimalizálásához.

7. Mennyire zajos a működése?

A Furbulous macska wc csendes működésre lett tervezve. A tisztítási folyamat halk, így nem zavarja sem a macskákat, sem a család nyugalmát.

8. Hogyan lehet tisztítani az eszközt?

A tisztítás egyszerű: a gömb, a szűrőrács és az alomágy könnyen leszerelhető és tisztítható. A teljes tisztítási folyamat gyors és egyszerű, és ritkábban szükséges, mint a hagyományos alomtálcák esetében.

9. Alkalmas-e többmacskás háztartásoknak?

Igen, a 60 literes kapacitás és a gyakori automatikus tisztítás ideálissá teszi a Furbulous macska wc-t többmacskás háztartások számára is.

10. Milyen előnyökkel jár az okostelefon alkalmazás?

Az alkalmazás lehetővé teszi a tisztítási ütemterv távolról történő beállítását, a macska súlyának és wc-használati szokásainak nyomon követését, valamint figyelmeztetéseket küld, ha karbantartás szükséges. Ez segít a macska egészségének monitorozásában is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.