Válassza az Oldal lehetőséget

Forradalmi városi közlekedés: Ausom GX1 roller 80km hatótávval!

Forradalmi városi közlekedés: Ausom GX1 roller 80km hatótávval!

Az Ausom GX1 elektromos roller újradefiniálja a városi mobilitást lenyűgöző hatótávjával és innovatív funkcióival.


Forradalmi városi közlekedés: Ausom GX1 roller 80km hatótávval!

Okos feloldás és fokozott biztonság

Az Ausom GX1 elektromos roller forradalmasítja a városi közlekedést fejlett NFC feloldási technológiájával. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen, telefonod vagy NFC kártyád érintésével indítsd el a rollert. De mit is jelent ez pontosan? Az NFC (Near Field Communication) egy rövid hatótávú, vezeték nélküli technológia, amely lehetővé teszi két eszköz közötti kommunikációt közvetlen közelségben. Az Ausom GX1 esetében ez azt jelenti, hogy a roller csak akkor indul el, ha a jogosult felhasználó NFC eszköze közel van hozzá.

Ez a technológia nem csak kényelmes, de jelentősen növeli a roller biztonságát is. Megakadályozza a jogosulatlan használatot, így nem kell aggódnod, ha közterületen kell hagyni a rollert rövid időre. Az NFC feloldás mellett az Ausom GX1 egy 1,5 hüvelykes LCD kijelzővel is rendelkezik, amely valós idejű információkat nyújt a sebességről, az akkumulátor töltöttségéről és a vezetési módról. Ez a folyamatos információáramlás biztosítja, hogy mindig tisztában légy a roller állapotával és teljesítményével, növelve ezzel a biztonságérzetet és a kontroll érzetét minden utazás során.


Ausom GX1 NFC feloldás és LCD kijelző

Hosszú hatótáv és erőteljes teljesítmény

Az Ausom GX1 elektromos roller egy 500W-os motorral és egy 48V 15,6Ah kapacitású akkumulátorral van felszerelve, ami lenyűgöző teljesítményt biztosít. De mit is jelentenek ezek a számok a gyakorlatban? A 500W-os motor elegendő erőt biztosít ahhoz, hogy a roller akár 25 km/h sebességet is elérjen, ami ideális városi közlekedésre. Ez a sebesség lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan navigálj a városi forgalomban, miközben biztonságos és kezelhető marad.

Az akkumulátor kapacitása talán még lenyűgözőbb. Egyetlen töltéssel az Ausom GX1 65-80 km távolságot is megtehetsz. Ez azt jelenti, hogy akár egy egész héten át használhatod a munkába járásra anélkül, hogy töltened kellene. De nem csak a napi ingázásra ideális – a hosszú hatótáv lehetővé teszi, hogy hétvégi kirándulásokra is magaddal vidd a rollert, anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor lemerülése miatt.

Ez a kombináció – a nagy teljesítményű motor és a hosszú üzemidejű akkumulátor – teszi az Ausom GX1-et igazi városi közlekedési eszközzé. Legyen szó akár rövid városi utakról, akár hosszabb hétvégi kiruccanásokról, ez a roller mindig megbízható társad lesz.


Ausom GX1 hosszú hatótáv és teljesítmény

Fokozott biztonság és irányítás

Az Ausom GX1 elektromos roller kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és az irányíthatóságra. A roller kettős férendszerrel van felszerelve, amely ötvözi az E-ABS (elektronikus blokkolásgátló) rendszert az első és hátsó dobfékekkel. De mit is jelent ez a gyakorlatban? Az E-ABS rendszer megakadályozza a kerekek blokkolását hirtelen fékezés esetén, így megtartod az irányítást és elkerülöd a csúszást. A dobfékek pedig megbízható és erőteljes fékezést biztosítanak minden körülmények között.

A biztonság azonban nem csak a fékezésről szól. Az Ausom GX1 fejlett világítási rendszerrel is rendelkezik. Ez magában foglal egy ultra-fényes első fényszórót, biztonsági féklámákat, figyelmeztető hátsó lámpákat és könnyen használható irányjelzőket. Miért fontos ez? Gondolj bele: egy sötét, esős estén ezek a lámpák nem csak téged tesznek láthatóvá más közlekedők számára, de segítenek neked is jobban látni az utat és a potenciális veszélyeket.

Ez a komplex biztonsági rendszer azt jelenti, hogy az Ausom GX1-gyel magabiztosan közlekedhetsz bármilyen időjárási körülmények között, nappal vagy éjszaka. A biztonság és az irányíthatóság kombinációja teszi ezt a rollert ideális választássá mind kezdő, mind tapasztalt felhasználók számára.


Ausom GX1 biztonság és irányítás

Kiváló kényelem és stabilitás

Az Ausom GX1 elektromos roller tervezésekor a kényelmet és a stabilitást helyezték előtérbe. A roller 9×3,0 hüvelykes pneumatikus városi gumiabroncsokkal és lengőkaros felfüggesztéssel rendelkezik. De mit jelent ez a gyakorlatban? A nagyméretű, levegővel töltött gumiabroncsok kiválóan elnyelik az úthibákat és rezgéseket, míg a lengőkaros felfüggesztés tovább finomítja a menetkomfortot. Ez azt jelenti, hogy akár egy kátyús úton is kényelmes és stabil marad az utazás.

A kényelem azonban nem csak az útminőségről szól. Az Ausom GX1 kormánya 90-120 cm között állítható, így különböző magasságú felhasználók számára is optimális vezetési pozíciót biztosít. Miért fontos ez? Gondolj bele: egy túl alacsony vagy túl magas kormány fárasztja a hátadat és a karjaidat, különösen hosszabb utakon. A megfelelően beállított kormánymagasság viszont lehetővé teszi, hogy természetes, kényelmes testtartásban vezess.

A kényelmet tovább fokozza a csúszásmentes, széles taposófelület és az ergonomikus markolatok. Ezek nem csak kényelmesebbé teszik az utazást, de növelik a biztonságérzetet is. A széles taposófelület stabil állást biztosít, míg az ergonomikus markolatok csökkentik a kéz fáradását hosszabb utakon. Mindezek együttesen azt eredményezik, hogy az Ausom GX1-gyel minden utazás élvezetes lesz, legyen szó akár rövid városi ingázásról, akár hosszabb hétvégi kirándulásról.


Ausom GX1 kényelem és stabilitás

Tartós konstrukció és megbízható teljesítmény

>Az Ausom GX1 elektromos roller robusztus, kovácsolt alumínium vázszerkezettel büszkélkedhet. De mit jelent ez pontosan? A kovácsolt alumínium rendkívül erős és ellenálló anyag, amely kiválóan bírja a mindennapi használat során fellépő igénybevételeket és esetleges ütődéseket. Ez a tartósság azt jelenti, hogy az Ausom GX1 hosszú éveken át megbízható társad lehet a városi közlekedésben.

A roller praktikus kialakítása sem maradhat említés nélkül. Az összecsukható kormány és a könnyű, 22,4 kg-os súly könnyű szállíthatóságot és tárolást biztosít. Képzeld el, ahogy könnyedén felviszed a rollert a lépcsőn, vagy elhelyezed az irodádban anélkül, hogy ez extra erőfeszítést igényelne. Az ergonomikus ujjgáz pedig finom és precíz sebességszabályozást tesz lehetővé, ami növeli a vezetési élményt és a biztonságot egyaránt.

Az Ausom GX1 tervezői a hosszú távú megbízhatóságra is gondoltak. A hőmérséklet-szabályozó védelem megakadályozza a túlmelegedést, ezzel meghosszabbítva a kulcsfontosságú alkatrészek élettartamát. A csavarokon alkalmazott menetzáró ragasztó pedig biztosítja, hogy a roller stabil és biztonságos maradjon még intenzív használat mellett is. Ezek a részletek együttesen garantálják, hogy az Ausom GX1 hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújtson.


Ausom GX1 tartós konstrukció

Gyors töltési képesség

Az Ausom GX1 elektromos roller egyik legimpresszívebb tulajdonsága a gyors töltési képessége. A roller két töltőporttal rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors töltést. De mit jelent ez a gyakorlatban? Ha mindkét portot egyszerre használod, a roller 4-5 óra alatt teljesen feltölthető. Ez rendkívül hasznos tulajdonság, különösen ha intenzíven használod a rollert.

Gondolj bele, milyen előnyökkel jár ez a mindennapokban. Reggel munkába menet lemerült a roller? Nem gond, mire hazaérsz délután, már teljesen fel is töltődött. Vagy tervezel egy hosszabb hétvégi kirándulást? Indulás előtt gyorsan feltöltheted a rollert, így biztosan nem fogsz energia nélkül maradni útközben.

A gyors töltési képesség nem csak kényelmi szempontból előnyös. Csökkenti a “range anxiety”-t, vagyis azt az aggodalmat, hogy útközben lemerül a jármű. Tudod, hogy bármikor gyorsan újratöltheted a rollert, így magabiztosabban indulhatsz hosszabb utakra is. Ez a funkció teszi az Ausom GX1-et igazán praktikus és megbízható közlekedési eszközzé a modern városi életben.


Ausom GX1 gyors töltési képesség

További kiemelkedő tulajdonságok

Az Ausom GX1 elektromos roller számos egyéb funkcióval is rendelkezik, amelyek tovább növelik a használati értékét:

  • IP54-es vízállósági szint: Ez azt jelenti, hogy a roller ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak, így rossz időben is használhatod.
  • Három sebességfokozat: 12, 19 és 25 km/h (EU verzió), illetve 10, 15 és 20 km/h (DE verzió). Ez lehetővé teszi, hogy a körülményeknek és preferenciáidnak megfelelően válaszd meg a sebességet.
  • 46%-os emelkedőképesség: Ez azt jelenti, hogy a roller könnyedén megbirkózik a városi dombokkal és emelkedőkkel.
  • 120 kg-os terhelhetőség: Ez a magas teherbírás lehetővé teszi, hogy akár nehezebb csomagokkal is használd a rollert.
  • Állítható kormánymagasság: 90-120 cm között állítható, így különböző magasságú felhasználók számára is kényelmes használatot biztosít.

Ezek a tulajdonságok együttesen teszik az Ausom GX1-et egy rendkívül sokoldalú és felhasználóbarát elektromos rollerré, amely képes alkalmazkodni a különböző felhasználói igényekhez és környezeti feltételekhez.


Ausom GX1 további tulajdonságok

Összefoglaló

Az Ausom GX1 elektromos roller egy igazán sokoldalú és megbízható közlekedési eszköz, amely tökéletesen alkalmazkodik a modern városi élet kihívásaihoz. Akár napi ingázásra, akár hétvégi kirándulásokra használod, ez a roller mindig megbízható társad lesz.

Főbb jellemzők:

  • 500W motor, max. 25 km/h sebesség
  • 48V 15,6Ah akkumulátor, 65-80 km hatótáv
  • NFC feloldás és 1,5″ LCD kijelző
  • Kettős férendszer (E-ABS + dob)
  • 9″ pneumatikus gumiabroncsok és lengőkaros felfüggesztés
  • Állítható kormánymagasság (90-120 cm)
  • Kovácsolt alumínium váz, összecsukható kialakítás
  • Gyors töltés (4-5 óra két töltővel)
  • IP54 vízállóság
  • 120 kg terhelhetőség

A termék megvásárolható a Geekbuying áruházban a SPBF68 kuponkóddal 196 339 Ft-ért, cseh raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

Ausom GX1 elektromos roller

Hasonló tartalmak oldalunkon

Q&A

1. Milyen messzire lehet eljutni az Ausom GX1 elektromos rollerrel egy töltéssel?

Az Ausom GX1 elektromos roller 65-80 km hatótávot kínál egy töltéssel. Ez a távolság függ a terepviszonyoktól, a vezető súlyától és a vezetési stílustól.

2. Mennyi idő alatt tölthető fel teljesen az Ausom GX1 akkumulátora?

Ha mindkét töltőportot egyszerre használod, az Ausom GX1 akkumulátora 4-5 óra alatt teljesen feltölthető. Egy töltővel a teljes töltési idő 9-10 óra.

3. Milyen biztonsági funkciókat kínál az Ausom GX1 roller?

Az Ausom GX1 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, többek között: kettős férendszer (E-ABS és dobfékek), fejlett világítási rendszer (első fényszóró, féklámpa, irányjelzők), NFC feloldás az illetéktelen használat megakadályozására, és csúszásmentes taposófelület.

4. Mennyire vízálló az Ausom GX1 elektromos roller?

Az Ausom GX1 IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak, így biztonságosan használható könnyű esőben vagy nedves utakon.

5. Milyen súlyú személyek használhatják az Ausom GX1 rollert?

Az Ausom GX1 maximális terhelhetősége 120 kg. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb felnőtt számára megfelelő, és még némi extra terhet (pl. hátizsák) is elbír.

6. Hogyan lehet beállítani a kormány magasságát az Ausom GX1 rolleren?

Az Ausom GX1 kormánya 90-120 cm között állítható. A beállításhoz általában egy gyorskioldó kart kell használni a kormányrúdon, amely lehetővé teszi a magasság könnyű változtatását szerszámok nélkül.

7. Milyen sebességfokozatokkal rendelkezik az Ausom GX1?

Az Ausom GX1 három sebességfokozattal rendelkezik. Az EU verzióban ezek 12, 19 és 25 km/h, míg a DE (német) verzióban 10, 15 és 20 km

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.