Válassza az Oldal lehetőséget

A BlitzWolf BW-TA1 adapter 150+ országban használható!

A BlitzWolf BW-TA1 adapter 150+ országban használható!

A BlitzWolf BW-TA1 univerzális utazó adapter a tökéletes megoldás a globális utazók számára, egyesítve a biztonságot és a sokoldalúságot.

A BlitzWolf BW-TA1 adapter 150+ országban használható!

A BlitzWolf BW-TA1 univerzális utazó adapter nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem egy nélkülözhetetlen útitárs minden globális utazó számára. Ez az innovatív eszköz több mint 150 ország elektromos rendszerével kompatibilis, beleértve az USA, az Egyesült Királyság, az EU és Ausztrália szabványait is. De mi teszi ezt az adaptert olyan különlegessé? Nézzük meg részletesebben!

Egyedülálló biztonsági funkciók

A BlitzWolf BW-TA1 egyik legfontosabb jellemzője az egycsatlakozós biztonsági funkció. Ez azt jelenti, hogy egyszerre csak egy dugótípus használható, míg a többi automatikusan zárolva van. Ez a funkció megakadályozza a véletlen rövidzárlatokat és az elektromos baleseteket, ami különösen hasznos, ha nem vagy teljesen tisztában az adott ország elektromos rendszerével.

Az adapter beépített biztonsági zsalukkal is rendelkezik. Ez a funkció megvéd a közvetlen érintkezéstől az aljzat élő részeivel. Különösen fontos ez, ha gyerekekkel utazol, vagy ha olyan országban vagy, ahol az elektromos rendszer eltér attól, amihez hozzá vagy szokva.

BlitzWolf BW-TA1 biztonsági funkciók

Intelligens tervezés a felhasználói élmény fokozásáért

A BlitzWolf BW-TA1 rendelkezik egy LED tápfeszültség-jelzővel. Ez a kis, de fontos funkció azonnal jelzi, hogy az adapter megfelelően csatlakoztatva van-e az áramforráshoz. Nem kell többé találgatnod, hogy működik-e a csatlakozás – egy gyors pillantás a LED-re, és máris tudod.

Az adapter egy beépített, automatikusan visszaállítódó biztosítékkal is rendelkezik. Ez a 8A-es biztosíték védelmet nyújt a túláram ellen, ami megóvja mind az adaptert, mind a csatlakoztatott eszközöket a károsodástól. Ha túlterhelés lép fel, a biztosíték automatikusan megszakítja az áramkört, majd amikor a probléma megoldódott, magától visszaáll, így nem kell manuálisan cserélned.

BlitzWolf BW-TA1 intelligens tervezés

Védett technológia és sokoldalú használat

A BlitzWolf BW-TA1 szabadalmakkal védett technológiát használ, ami garantálja, hogy a legmagasabb minőségű és legbiztonságosabb terméket kapod. Ez a védelem nem csak a gyártó érdekeit szolgálja, hanem biztosítékot jelent számodra is, hogy egy jól megtervezett, alaposan tesztelt terméket használsz.

Az adapter többfunkciós csatlakozóval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy különböző típusú eszközöket csatlakoztass hozzá. Legyen szó táblagépről, mobiltelefonról, laptopról, borotváról, MP3 lejátszóról, digitális fényképezőgépről vagy játékkonzolról, a BlitzWolf BW-TA1 mindegyikkel kompatibilis.

Globális kompatibilitás

A BlitzWolf BW-TA1 egyik legnagyobb előnye, hogy több mint 150 ország elektromos rendszerével kompatibilis. Az USA, EU, UK és AU dugók egyetlen kompakt eszközbe vannak integrálva. Ez azt jelenti, hogy akár üzleti útra mész Európába, nyaralni Ausztráliába, vagy kalandozni Amerikába, ez az egyetlen adapter elegendő lesz minden utazásodhoz.

Az adapter használata rendkívül egyszerű. Univerzális aljzattal rendelkezik, amely a világ különböző pontjain használt dugók széles skálájához illeszkedik. Ha váltani szeretnél a dugók között, csak nyomd meg és tartsd lenyomva az oldalsó reteszelő kart, hogy visszaállítsd a tüskéket, mielőtt a következő műveletet végrehajtanád. Az ausztrál dugó használatához pedig egyszerűen forgasd el a dugótüskét 45 fokkal.

BlitzWolf BW-TA1 globális kompatibilitás

Fejlett töltési képességek

A BlitzWolf BW-TA1 nem csak egy egyszerű adapter, hanem egy fejlett töltőállomás is. Négy USB porttal rendelkezik: két standard USB port, egy Type-C port és egy PD20W port. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre akár négy eszközt is tölts, ami rendkívül hasznos lehet, ha több készüléket használsz utazás közben.

A PD20W port különösen figyelemreméltó. Ez a Power Delivery technológiát használja, ami lehetővé teszi a gyors töltést kompatibilis eszközökön. A Type-C PD port képes 5V/3A (15W), 9V/2.22A (18W) és 12V/1.67A (20W) teljesítményt biztosítani, ami jelentősen felgyorsítja a töltési folyamatot.

Az adapter 100-250V AC bemeneti feszültséggel működik, 50/60Hz frekvencián. A maximális teljesítménye 800W-1920W között van, ami elegendő a legtöbb utazás során használt eszköz működtetéséhez. Fontos megjegyezni, hogy bár az adapter kompatibilis a különböző elektromos rendszerekkel, nem konvertálja a feszültséget – ezt mindig ellenőrizd az eszközeiden, mielőtt csatlakoztatod őket.

BlitzWolf BW-TA1 töltési képességek

Kompakt méret és hordozhatóság

Annak ellenére, hogy a BlitzWolf BW-TA1 számos funkcióval rendelkezik, meglepően kompakt. Mindössze 72x50x39mm méretű és 109g súlyú, így könnyen elfér bármilyen utazótáskában vagy akár zsebben is. Ez a kompakt méret nem megy a funkcionalitás rovására – ez az apró eszköz mindent tartalmaz, amire szükséged lehet az utazásaid során.

Főbb jellemzők:

  • Kompatibilis több mint 150 ország elektromos rendszerével
  • Egycsatlakozós biztonsági funkció a véletlen rövidzárlatok elkerülésére
  • Beépített biztonsági zsaluk a közvetlen érintkezés elleni védelemhez
  • LED tápfeszültség-jelző a könnyű ellenőrzéshez
  • Beépített, automatikusan visszaállítódó 8A-es biztosíték
  • Szabadalommal védett technológia
  • Többfunkciós csatlakozó különböző eszközök támogatásához
  • 4 USB port: 2 standard USB, 1 Type-C és 1 PD20W
  • 100-250V AC bemeneti feszültség, 50/60Hz
  • Maximális teljesítmény: 800W-1920W
  • Kompakt méret: 72x50x39mm, súly: 109g

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGBWTA1 kuponkóddal 5000 Ft-ért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

BlitzWolf BW-TA1

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.