Válassza az Oldal lehetőséget

Ezt a TV Boxot imádni fogod – a KICKPI KP1 mindent visz!

Ezt a TV Boxot imádni fogod – a KICKPI KP1 mindent visz!

A KICKPI KP1 egy kompakt, de erőteljes TV Box, ami új szintre emeli az otthoni médiafogyasztást.

Ezt a TV Boxot imádni fogod – a KICKPI KP1 mindent visz!

A KICKPI KP1 TV Box egy olyan eszköz, ami jelentősen feljavíthatja az otthoni szórakozási élményt. Nézzük meg közelebbről, mit tud ez a kis doboz.

Kezdjük a teljesítménnyel. A készülék szívében egy Amlogic S905-Y4 Quad-core Cortex-A35 CPU és egy ARM Mali-G31 GPU dolgozik. Ez a kombináció biztosítja, hogy az alkalmazások gyorsan induljanak el, a menük gördülékenyen működjenek, és még a nágyigényű játékok is jól fussanak.

Az operációs rendszer Google Certified Android TV 11.0, ami több szempontból is előnyös. Egyrészt garantálja a kompatibilitást a legnépszerűbb streaming alkalmazásokkal, másrészt biztosítja a rendszeres frissítéseket és a Google szolgáltatások zökkenőmentes működését. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Play Store teljes kínálata elérhető, és olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint a beépített Chromecast vagy a Google Assistant.

KICKPI KP1 TV Box csatlakozók

A KICKPI KP1 egyik kiemelkedő funkciója a Dolby Atmos támogatás. Ez a technológia háromdimenziós hangzást hoz létre, ami jelentősen javítja a filmek és sorozatok élvezeti értékét. A Dolby Atmos nem csak előre és hátra, de felfelé is elhelyez hangsávokat, így a néző szinte belemerül a hangkörnyezetbe. Képzeljük el például egy akciódús jelenetet, ahol a helikopter hangja tényleg felülről érkezik – ez az élmény közelebb hozza a mozis hangzást az otthonunkba.

A készülék támogatja a Widevine Level 1-et is, ami kulcsfontosságú a streaming szolgáltatások használatához. Ez a DRM (Digital Rights Management) technológia teszi lehetővé, hogy a nagy streaming platformok, mint a Netflix vagy az Amazon Prime, HD és 4K minőségben sugározzanak tartalmakat. Enélkül sok népszerű streaming szolgáltatás nem lenne elérhető, vagy csak alacsonyabb felbontásban működne.

KICKPI KP1 TV Box távirányító

A KICKPI KP1 2GB RAM-mal és 32GB belső tárhellyel rendelkezik. Ez elegendő teret biztosít a legtöbb felhasználó számára az alkalmazások és médiafájlok tárolására. Ha mégis több helyre lenne szükség, a készülék támogatja a külső tárolóeszközök csatlakoztatását is.

A csatlakozási lehetőségek terén a KICKPI KP1 minden elvárásnak megfelel. Dual-band Wi-Fi (2.4G/5G) biztosítja a stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot, míg a Bluetooth 5.0 lehetővé teszi vezeték nélküli eszközök, például gamepadek vagy fejhallgatók csatlakoztatását. Emellett 100Mbps Ethernet port is rendelkezésre áll a vezetékes internetkapcsolathoz.

KICKPI KP1 TV Box működés közben

A videó minőség terén a KICKPI KP1 támogatja a 4K felbontást, ami a megfelelő TV-vel párosítva lenyűgöző képminőséget eredményez. A HDCP 2.2 támogatás biztosítja, hogy a készülék kompatibilis legyen a legújabb, másolásvédett tartalmakkal is.

Fontos megemlíteni, hogy a KICKPI KP1 nem csak streaming eszközként funkcionál, hanem teljes értékű médialejátszóként is használható. Képes kezelni a legtöbb népszerű videó-, audio- és képformátumot, így helyi hálózatról vagy külső meghajtóról is könnyedén lejátszhatjuk a tartalmainkat.

KICKPI KP1 TV Box doboz tartalma

A csomag tartalma átgondolt és teljes körű. A KICKPI KP1 TV Box mellett megtalálható benne egy távirányító (elemmel együtt), egy HD kábel, egy hálózati adapter, valamint egy használati útmutató és egy gyors telepítési útmutató. Ez azt jelenti, hogy a doboz kinyitása után azonnal használatba vehetjük az eszközt, nincs szükség további beszerzésekre.

Összefoglalva a KICKPI KP1 főbb jellemzőit:

1. Teljesítmény: Quad-core Cortex-A35 CPU és ARM Mali-G31 GPU – gyors és hatékony működést biztosít.
2. Kép- és hangminőség: 4K videó felbontás és Dolby Atmos támogatás – kiváló audiovizuális élményt nyújt.
3. Tárhely: 2GB RAM és 32GB belső memória – elegendő hely az alkalmazásoknak és médiafájloknak.
4. Kapcsolódás: Dual-band Wi-Fi (2.4G/5G) és Bluetooth 5.0 – stabil és sokoldalú csatlakozási lehetőségek.
5. Kompatibilitás: Google Certified Android TV 11.0 – széles alkalmazás-támogatás és zökkenőmentes Google integráció.

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGRAUGKKKP1 kuponkóddal 17 213 Ft-ért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

KICKPI KP1

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.