Válassza az Oldal lehetőséget

Az OUVIS AMR5 Mini PC átformálja az otthoni számítógépezést!

Az OUVIS AMR5 Mini PC átformálja az otthoni számítógépezést!

Az OUVIS AMR5 Mini PC egy kompakt számítógép, amely egyesíti a teljesítményt és a sokoldalúságot a modern otthoni és irodai számítástechnikában.

Az OUVIS AMR5 Mini PC átformálja az otthoni számítógépezést!

Az OUVIS AMR5 Mini PC a modern számítástechnika csúcsát képviseli kompakt formában. Ez a kis méretű, de nagy teljesítményű számítógép tökéletes megoldást kínál azoknak, akik korlátozott hellyel rendelkeznek, de nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény terén.

Szívében az AMD Ryzen 7 5700U processzor

Az OUVIS AMR5 Mini PC lelke az AMD Ryzen 7 5700U processzor. Ez a 8 magos, 16 szálas CPU 1,8 GHz-es alapórajellel és akár 4,3 GHz-es turbó órajellel rendelkezik. Mit jelent ez a gyakorlatban? Rendkívüli teljesítményt mind a mindennapos feladatokban, mind a kihívást jelentő alkalmazásokban. A 8 mag lehetővé teszi a hatékony párhuzamos feldolgozást, ami különösen hasznos többfeladatos környezetben vagy olyan alkalmazásoknál, amelyek kihasználják a többszálas feldolgozást, mint például a videószerkesztés vagy a 3D renderelés.

OUVIS AMR5 Mini PC belső felépítés

Beépített AMD Radeon™ Graphics

Az AMD Radeon™ Graphics nem csak egy egyszerű integrált grafikus megoldás. Ez a GPU képes kezelni a mindennapi grafikus feladatokat, sőt, még könnyebb játékokat is futtathat. Bár nem helyettesíti a dedikált grafikus kártyákat a legújabb AAA játékoknál, kiválóan alkalmas irodai munkára, médialejátszásra és kevésbé erőforrás-igényes játékokra. Az AMD Radeon™ Graphics támogatja a hardveres videokódolást és -dekódolást is, ami gyorsabb videofeldolgozást és gördülékenyebb médialejátszást eredményez.

Bővíthető tárhely és memória

Az OUVIS AMR5 Mini PC támogatja az NVME/NGFF SSD-ket, maximálisan 2TB kapacitásig. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentősen bővítsék a tárhelyüket. Az NVME technológia rendkívül gyors olvasási és írási sebességeket biztosít, ami gyorsabb rendszerindítást, alkalmazásindítást és fájlátvitelt eredményez. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a számítógép sokkal reaktívabbnak tűnik, és a nagy fájlokkal való munka is gördülékenyebb lesz.

OUVIS AMR5 Mini PC csatlakozók

Dual Channel DDR4 memória

A Dual Channel DDR4 memória technológia lehetővé teszi a rendszer számára, hogy párhuzamosan férjen hozzá két memóriamodulhoz, megduplázva a memória sávszélességét. Ez jelentősen növeli a rendszer teljesítményét, különösen az adatintenzív alkalmazásoknál. Az OUVIS AMR5 Mini PC alapértelmezetten 16GB DDR4 RAM-mal érkezik, de ez bővíthető akár 64GB-ig (2x32GB). Ez a bővíthetőség lehetővé teszi, hogy a rendszer hosszú távon is megfeleljen a növekvő memóriaigényeknek.

Hármas kijelző támogatás

Az OUVIS AMR5 Mini PC egyik kiemelkedő tulajdonsága a hármas kijelző támogatás HDMI, DisplayPort és Type-C portokon keresztül. Ez a funkció lehetővé teszi akár három 4K 60Hz-es monitor csatlakoztatását, ami rendkívül hasznos lehet többfeladatos munkavégzésnél vagy olyan környezetben, ahol több információt kell egyszerre megjeleníteni. Például egy grafikus designer egyszerre láthatja a forrásfájlokat, a szerkesztőfelületet és az előnézetet különböző monitorokon, míg egy tőzsdei kereskedő több grafikont és hírfolyamot figyelhet egyidejűleg.

OUVIS AMR5 Mini PC többmonitoros beállítás

Többféle üzemmód a rugalmas használatért

Az OUVIS AMR5 Mini PC három különböző üzemmódot kínál a felhasználók igényeinek megfelelően:

  • Csendes mód: Ebben a módban a ventilátor zaja akár 38 dB-re is csökkenthető, miközben a mini PC teljesítménye 10-15W-ra korlátozódik. Ez ideális csendes streaming vagy könnyű munkavégzés esetén.
  • Automatikus mód: 15-20W teljesítményt használ, ami közepes munkaterhelésre vagy szórakoztató projektekre ideális.
  • Teljesítmény mód: 20-25W teljesítménnyel működik, a legintenzívebb játékélményt nyújtva.

Ezek a módok lehetővé teszik, hogy a felhasználók rugalmasan alkalmazkodjanak különböző használati forgatókönyvekhez, optimalizálva a teljesítményt és az energiafogyasztást az adott feladathoz.

OUVIS AMR5 Mini PC teljesítmény módok

Hatékony hűtés és egyedi megvilágítás

Az OUVIS AMR5 Mini PC nagy hatékonyságú hűtőrendszerrel rendelkezik, amely high-tech rézötvözetből készült a hatékony hőelvezetés érdekében. Ezt egy szuper nagy sebességű hűtőventilátor egészíti ki. A hatékony hűtés nemcsak a rendszer stabilitását biztosítja, de lehetővé teszi a processzor és a grafikus chip hosszabb ideig tartó csúcsteljesítményét is. Emellett a felhasználók három különböző világítási mód közül választhatnak, hogy személyre szabhassák a mini PC megjelenését és hangulatát.

Kiváló csatlakozási lehetőségek

Az OUVIS AMR5 Mini PC számos csatlakozási lehetőséget kínál:

  • 1G RJ45 port a gyors vezetékes internetkapcsolathoz
  • WiFi 5 támogatás a megbízható vezeték nélküli kapcsolatért
  • Bluetooth 4.2 technológia a vezeték nélküli perifériák csatlakoztatásához
  • 4 db USB 3.0 port a gyors adatátvitelhez és perifériák csatlakoztatásához

Ezek a csatlakozási lehetőségek biztosítják, hogy az OUVIS AMR5 Mini PC könnyen integrálható legyen bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe, és kompatibilis legyen a legtöbb modern perifériával és hálózati infrastruktúrával.

OUVIS AMR5 Mini PC használatban

Összefoglaló

Az OUVIS AMR5 Mini PC egy sokoldalú és nagy teljesítményű számítógép, amely tökéletesen alkalmas a modern otthoni és irodai számítástechnikai igények kielégítésére. Kompakt mérete ellenére impozáns teljesítményt nyújt, köszönhetően az AMD Ryzen 7 5700U processzornak és az AMD Radeon™ Graphics megoldásnak. A bővíthető tárhely és memória, valamint a hármas kijelző támogatás további rugalmasságot biztosít a felhasználók számára.

A különböző üzemmódok lehetővé teszik, hogy a felhasználók optimalizálják a teljesítményt és az energiafogyasztást az aktuális feladathoz, míg a hatékony hűtőrendszer biztosítja a stabil működést még intenzív használat során is. A kiváló csatlakozási lehetőségek pedig garantálják, hogy ez a mini PC zökkenőmentesen illeszkedjen bármilyen modern számítástechnikai környezetbe.

Főbb jellemzők:

  • AMD Ryzen 7 5700U processzor (8 mag, 16 szál, max. 4.3GHz)
  • AMD Radeon™ Graphics
  • 16GB DDR4 RAM (bővíthető 64GB-ig)
  • 512GB SSD tárhely (bővíthető 2TB-ig)
  • Hármas kijelző támogatás (HDMI+DP+Type-C, 4K 60Hz)
  • WiFi 5 és Bluetooth 4.2
  • 4x USB 3.0 port
  • 1000Mbps LAN port
  • Windows 11 Pro előtelepítve
  • Három üzemmód: Auto / Silent Eco / Performance
  • Hatékony hűtőrendszer
  • Kompakt méret: 156.1 x 132.6 x 71.8mm

A termék megvásárolható a Geekbuying áruházban a NNNOVSR5MC kuponkóddal 117 278 Ft-ért, EU raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

OUVIS AMR5 Mini PC

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.