Válassza az Oldal lehetőséget

Villámgyors városi közlekedés a 77 ezer forintos WQ-W4 Pro e-rollerrel

Villámgyors városi közlekedés a 77 ezer forintos WQ-W4 Pro e-rollerrel

WQ-W4 Pro elektromos roller forradalmasítja a városi közlekedést 36V-os akkumulátorával és 350W-os motorjával.

Villámgyors városi közlekedés a 77 ezer forintos WQ-W4 Pro e-rollerrel

 

A WQ-W4 Pro elektromos roller a modern városi közlekedés csúcsát képviseli. Ez a kompakt és stílusos jármű tökéletes megoldást kínál a zsúfolt utcákon való gyors és hatékony közlekedésre, miközben környezetbarát alternatívát nyújt az autózással szemben.

A roller szíve a 36V 10Ah kapacitású akkumulátor, amely jelentős előrelépést jelent az elektromos rollerek világában. Ez a nagy teljesítményű akkumulátor nem csak hosszabb üzemidőt biztosít, de nagyobb teljesítményt is nyújt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hosszabb távokat tegyenek meg egyetlen töltéssel. Az akkumulátor 25-30 km-es hatótávolságot tesz lehetővé, ami ideális a napi ingázáshoz vagy a városi felfedezőutakhoz.

Villámgyors városi közlekedés a 77 ezer forintos WQ-W4 Pro e-rollerrel 1

A WQ-W4 Pro 350W-os névleges teljesítményű motorja impozáns erőt biztosít. Ez a motor lehetővé teszi a roller számára, hogy könnyedén elérje a 25 km/órás csúcssebességet, ami tökéletes egyensúlyt teremt a gyorsaság és a biztonság között a városi környezetben. Emellett a motor elég erős ahhoz, hogy akár 10-15 fokos emelkedőkkel is megbirkózzon, így a dombosabb területeken élők számára is praktikus választás.

A CE tanúsítvánnyal rendelkező WQ-W4 Pro megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Ez a tanúsítvány garancia arra, hogy a termék megfelel az EU szigorú biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek. A felhasználók nyugodtak lehetnek, tudva, hogy egy megbízható és biztonságos járművet használnak.

WQ-W4 Pro elektromos roller összecsukva

Az IP54-es vízállósági besorolás kulcsfontosságú jellemzője a WQ-W4 Pro rollernek. Ez a szabvány azt jelenti, hogy a roller védett a por és a fröccsenő víz ellen. Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a felhasználók nyugodtan használhatják a rollert könnyű esőben vagy nedves utakon anélkül, hogy aggódniuk kellene az elektromos alkatrészek károsodása miatt. Ez a tulajdonság jelentősen növeli a roller sokoldalúságát és használhatóságát különböző időjárási körülmények között.

A Tuya Smart alkalmazás integrációja modern és okos megoldást kínál a felhasználóknak. Ez az app lehetővé teszi, hogy a rollert okostelefonnal vezéreljék, valós időben követhessék a jármű teljesítményét, és személyre szabhassák a beállításokat. Az alkalmazáson keresztül ellenőrizhető az akkumulátor töltöttsége, a megtett távolság, és akár a roller helyzete is nyomon követhető, ami hasznos lehet lopás esetén. Ez az okos funkció nem csak kényelmet biztosít, de hozzájárul a roller hatékonyabb és biztonságosabb használatához is.

WQ-W4 Pro elektromos roller kijelzője

A WQ-W4 Pro tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelemre. A roller két fékrendszerrel van felszerelve: egy első kerék elektromos fékkel és egy hátsó kerék mechanikus fékkel. Ez a kettős fékrendszer biztosítja a hatékony és biztonságos megállást még nagyobb sebességnél is. A 8,5 inches kerekek pedig kellően nagyok ahhoz, hogy stabil menettulajdonságokat biztosítsanak különböző útfelületeken.

Az alumínium ötvözetből készült váz nem csak strapabíró, de könnyű is, így a roller mindössze 12,5 kg-ot nyom. Ez a tulajdonság különösen előnyös, amikor összecsukva kell szállítani vagy tárolni a járművet. A kompakt méreteknek köszönhetően (összecsukva 110x42x44 cm) könnyen elfér egy autó csomagtartójában vagy akár egy irodában is.

WQ-W4 Pro elektromos roller részletei

A WQ-W4 Pro 120 kg-os terhelhetősége lehetővé teszi, hogy a legtöbb felnőtt felhasználó számára megfelelő legyen. Az akkumulátor töltése egyszerű és gyors, mindössze 4-6 órát vesz igénybe, így akár éjszaka is kényelmesen feltölthető. A roller univerzális töltővel érkezik, amely 110-240V-os feszültségtartományban működik, így világszerte használható.

A roller praktikus kiegészítőkkel érkezik, beleértve egy mobiltelefon-tartót, ami lehetővé teszi a navigációs alkalmazások kényelmes használatát útközben. A csomagban található zár további biztonságot nyújt, amikor a rollert nyilvános helyen kell hagyni.

WQ-W4 Pro elektromos roller használatban

Összességében a WQ-W4 Pro elektromos roller egy sokoldalú, megbízható és környezetbarát közlekedési eszköz, amely tökéletesen illeszkedik a modern városi életmódhoz. Akár napi ingázásra, akár szabadidős tevékenységekre használják, ez a roller kényelmes és hatékony alternatívát kínál a hagyományos közlekedési módokkal szemben.

Főbb jellemzők:

  • 36V 10Ah akkumulátor kapacitás
  • 350W névleges teljesítményű motor
  • 25 km/órás csúcssebesség
  • 25-30 km maximális hatótávolság
  • 8,5 inches kerekek
  • Kettős fékrendszer: első elektromos és hátsó mechanikus fék
  • IP54 vízállósági besorolás
  • Tuya Smart alkalmazás kompatibilitás
  • Alumínium ötvözet váz
  • 120 kg maximális terhelhetőség
  • CE tanúsítvány
  • Összecsukható kialakítás: 110x42x44 cm méret összecsukva
  • 12,5 kg nettó súly
  • 4-6 órás töltési idő

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGRDECWQ4P kuponkóddal 77 563 Ft-ért, EU raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

WQ-W4 Pro Electric Scooter

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.