Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic P11 Mopping – feltörlés a porszívózással egyidőben

Proscenic P11 Mopping – feltörlés a porszívózással egyidőben

Proscenic P11 Mopping forradalmasítja az otthoni takarítást innovatív funkcióival és kimagasló teljesítményével.

Proscenic P11 Mopping – feltörlés a porszívózással egyidőben

A modern otthonok tisztaságáért felelős eszközök közül kiemelkedik a Proscenic P11 Mopping vezeték nélküli porszívó, amely egyesíti a hatékonyságot a kényelemmel. Ez a sokoldalú készülék nem csupán egy egyszerű porszívó, hanem egy komplett takarítási rendszer, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez és szennyeződésekhez.

A Proscenic P11 Mopping egyik legfontosabb jellemzője a 35 kPa szívóerő, amely garantálja a hatékony tisztítást még a legmakacsabb szennyeződések esetén is. Ez a kiemelkedő teljesítmény lehetővé teszi, hogy egyetlen menetben eltávolítsa a port, a szőrszálakat és az apró törmelékeket a padlóról és a szőnyegekről egyaránt.

 

A készülék 5 fokozatú szűrőrendszere biztosítja, hogy a felszívott por és szennyeződések ne jussanak vissza a levegőbe. Ez a komplex rendszer magában foglalja a ciklonrendszert, a rozsdamentes acél hálót, a kúpszűrőt, a HEPA bemeneti szűrőt és a kimeneti szivacsos szűrőt. Ennek köszönhetően a Proscenic P11 Mopping nemcsak tisztítja a felületeket, de jelentősen javítja a beltéri levegő minőségét is, ami különösen fontos lehet az allergiában szenvedők számára.

A multi-felületű kefe LED világítással további előnyöket kínál a felhasználóknak. A beépített LED fények segítenek megvilágítani a sötétebb területeket, így könnyebben észrevehetők a rejtett szennyeződések. Ez különösen hasznos bútorok alatt vagy sarkokban történő takarításkor. A kefe kialakítása lehetővé teszi a hatékony tisztítást különböző felületeken, legyen szó keménypadlóról vagy vastag szőnyegről.

Proscenic P11 Mopping porszívó funkciók

Az ultra-csendes digitális motor a Proscenic P11 Mopping egyik legkiemelkedőbb technológiai újítása. Ez a 400W-os szénkefe nélküli motor nem csak rendkívül hatékony, de meglepően halk működést biztosít. A 78 dB alatti zajszintjével lehetővé teszi, hogy akár késő este vagy kora reggel is takaríthass anélkül, hogy zavarnád a családtagokat vagy a szomszédokat. A motor teljesítménye és csendes működése tökéletes egyensúlyt teremt a hatékonyság és a kényelem között.

A Proscenic P11 Mopping vezeték nélküli kivitelezése szabadságot ad a mozgásban. A 2000 mAh kapacitású, levehető akkumulátor akár 50 perces folyamatos működést tesz lehetővé, ami elegendő egy átlagos méretű otthon teljes takarításához. Az akkumulátor külön is tölthető, így akár egy tartalék akkumulátorral megduplázhatod a tisztítási időt.

Proscenic P11 Mopping porszívó összeszerelve

A készülék sokoldalúságát tovább növeli a lecsatolható felmosóalap, amely 340 ml-es víztartállyal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a porszívózás és felmosás egyidejű elvégzését, ami időt és energiát takarít meg. A 180 fokos forgó kormányzás segítségével könnyedén manőverezhetsz a bútorok és egyéb akadályok körül, biztosítva a teljes körű tisztítást.

A Proscenic P11 Mopping könnyű, mindössze 2,38 kg-os súlya és ergonomikus kialakítása kényelmes használatot biztosít hosszabb takarítási feladatok során is. A teleszkópos szár lehetővé teszi, hogy a készüléket kéziporszívóvá alakítsd, így könnyen elérheted a nehezen hozzáférhető helyeket, mint például a lépcsők, autóbelső vagy bútorok felülete.

Proscenic P11 Mopping porszívó használat közben

Az intelligens érintőképernyős kijelző további kényelmi funkciókat kínál. A színes LED kijelzőn nyomon követheted az akkumulátor töltöttségi szintjét, választhatsz a három tisztítási mód közül, és értesülhetsz az esetleges hibaüzenetekről. Ez a funkció segít optimalizálni a takarítási folyamatot és meghosszabbítani a készülék élettartamát.

A Proscenic P11 Mopping 0,65 literes portartálya elegendő kapacitást biztosít egy teljes otthon takarításához, anélkül, hogy gyakran kellene üríteni. A könnyen kivehető és tisztítható portartály higiénikus és praktikus megoldást kínál a felhasználók számára.

 

A készülék különösen hatékony a kisállattartók otthonában. A nagy szívóerő és a speciális kefék kombinációja lehetővé teszi a szőrszálak hatékony eltávolítását különböző felületekről, beleértve a szőnyegeket és kárpitozott bútorokat is.

A Proscenic P11 Mopping fali töltőállomással érkezik, amely nem csak praktikus tárolási megoldást kínál, de biztosítja, hogy a készülék mindig készen álljon a használatra. A tartozékok, mint például a résszívó fej és a poroló kefe, kiegészítik a készülék funkcionalitását, lehetővé téve a speciális tisztítási feladatok elvégzését is.

Proscenic P11 Mopping porszívó tartozékok

Összességében a Proscenic P11 Mopping egy sokoldalú és hatékony takarítási megoldást kínál, amely egyesíti a modern technológiát a praktikus kialakítással. Akár kis lakásban, akár nagyobb házban élsz, ez a készülék képes alkalmazkodni a különböző takarítási igényekhez, biztosítva az otthonod tisztaságát és frissességét.

A Proscenic P11 Mopping főbb képességei:

  • 35 kPa erős szívóerő a hatékony tisztításért
  • 5 fokozatú szűrőrendszer a tiszta levegőért
  • Multi-felületű kefe LED világítással a rejtett szennyeződések felfedezéséért
  • Ultra-csendes digitális motor 78 dB alatti zajszinttel
  • Vezeték nélküli kialakítás akár 50 perces üzemidővel
  • Lecsatolható felmosóalap 340 ml-es víztartállyal
  • Könnyű, 2,38 kg-os súly az egyszerű kezelhetőségért
  • Intelligens érintőképernyős kijelző a könnyű vezérlésért
  • 0,65 literes portartály a ritkább ürítésért
  • Fali töltőállomás a praktikus tárolásért

 

A termék megvásárolható a Ranvee áruházban a PXWGY187EY38 kuponkóddal 45 500 forintért, EU raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

Proscenic P11 Mopping

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.