Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét

A TomTop áruházból legtöbb termék német raktárból jön, természetesen jó áron!

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét

Ebben a cikkben meglehetősen sok termék kapott helyet, és kivételesen csak egy áruházból válogattam. A termékek mindegyike német raktárból érkezik, de természetesen kínai raktár esetén is rendelkezésre áll vámmentes (Duty Free) szállítás.

A cikkben minden termék EU vagy kínai raktárból rendelhető, EU raktárnál nincs plusz áfa és vámkezelés, kínai raktárnál pedig elérhető a Duty Free vámmentes szállítás, ami az esetek többségében ráadásul ingyenes.


Rengeteg termékteszttel vár YouTube csatornánkon! Nézz be, ha tetszik iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 


 

9 fejes multifunkciós borotva

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 1

A 9 fejes multifunkciós borotva egy sokoldalú, USB-n keresztül tölthető szépségápolási eszköz. 5 W teljesítményű és 100-240 V feszültségen működik. A készülék 9 cserélhető fejjel rendelkezik, melyek között megtalálható borotvafej, hajvágó fej, orrszőrvágó, masszírozó fej és arctisztító kefe is. A 800 mAh kapacitású akkumulátor kb. 90 perces használatot biztosít, és 2 óra alatt tölthető fel teljesen. Az IPX6 vízállósági fokozatnak köszönhetően nedves környezetben is biztonságosan használható. A csomag tartalmaz 3 db (3/5/7 mm-es) fésűtartozékot is a különböző hajhosszúságokhoz.

Főbb jellemzők:
– 9 cserélhető fej különböző funkciókkal
– USB töltés
– 800 mAh akkumulátor, 90 perces működési idő
– IPX6 vízállóság
– 3 db fésűtartozék
– 360 fokos forgófej az arc kontúrjaihoz
– Halk működés

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 8600 forintért.

9 fejes multifunkciós borotva

 


 

Elektromos talpcsiszoló

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 2

Az elektromos talpcsiszoló egy otthoni használatra tervezett eszköz, amely hatékonyan távolítja el az elhalt bőrt és a bőrkeményedéseket a talpról. USB-n keresztül tölthető, így kényelmes és hordozható megoldást kínál. A készülék könnyen használható és tisztítható, ami ideálissá teszi mindenki számára. Könnyű súlya és kompakt mérete (11 x 4 x 12 cm) miatt utazáshoz is kiváló. Az eszköz segít megelőzni és kezelni olyan lábproblémákat, mint a tyúkszemek, bőrkeményedések és a berepedezett sarok, így hozzájárul a láb egészségének és szépségének megőrzéséhez.

Főbb jellemzők:
– Elhalt bőr és bőrkeményedések hatékony eltávolítása
– USB töltés
– Otthoni használatra tervezve
– Könnyen használható és tisztítható
– Kompakt és hordozható kialakítás
– Segít megelőzni és kezelni a lábproblémákat

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 4300 forintért.

Elektromos talpcsiszoló

 


 

Andoer HD-M40X LED lámpa

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 3

Az Andoer HD-M40X LED lámpa egy 36 W teljesítményű, félhold alakú padlólámpa, amely ideális asztali vlogokhoz, szépségszalonok élő közvetítéseihez és szépségápolási projektekhez. A lámpa 238 kiváló minőségű LED-del rendelkezik, és 3000K-6000K között állítható színhőmérséklettel, valamint szabályozható fényerővel működik. A lámpatest 360 fokban forgatható, lehetővé téve a megvilágítási szög könnyű beállítását. A fémállvány magassága 88-134 cm között állítható. A készlet tartalmaz egy telefontartót és egy távirányítót is a sokoldalú működtetéshez. A lámpa 100-240 V bemeneti feszültséggel működik és 3,7 kg súlyú.

Főbb jellemzők:
– 36 W teljesítmény, 238 LED
– 3000K-6000K állítható színhőmérséklet
– Szabályozható fényerő
– 360 fokban forgatható lámpatest
– 88-134 cm állítható magasság
– Telefontartó és távirányító mellékelve
– 90+ magas színvisszaadási index

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 24 000 forintért.

Andoer HD-M40X LED lámpa

 


 

Összecsukható kempingágy

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 4

Az összecsukható kempingágy egy praktikus és kényelmes megoldás kültéri és beltéri használatra egyaránt. Mérete 190 x 67 x 30 cm, ami elegendő teret biztosít a kényelmes pihenéshez. Az ágy Oxford szövetből és acélból készült, így tartós és strapabíró. Tíz támasztólábbal rendelkezik, ami kivételes stabilitást és teherbírást biztosít. A termék könnyen összecsukható és kompakt méretűre alakítható, ami megkönnyíti a tárolást és szállítást. Az ágy súlya 6,75 kg, és három színben elérhető: sötétkék, ezüstszürke és sötétzöld. Ideális választás kempingezéshez, de használható vendégágyként vagy akár irodai pihenőágyként is.

Főbb jellemzők:
– 190 x 67 x 30 cm méret
– Oxford szövet és acél konstrukció
– 10 támasztóláb a stabilitásért
– Könnyen összecsukható és hordozható
– 6,75 kg súly
– Három színváltozat
– Sokoldalú felhasználási lehetőségek

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 14 000 forintért.

Összecsukható kempingágy

 


 

E16 kézi gőzölő

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 5

Az E16 kézi gőzölő egy 1800 W teljesítményű, hatékony ruha-gőzölő eszköz. 20 másodperc alatt felmelegszik és 300 ml-es víztartályával akár 10 percig folyamatosan használható. Két gőzölési szinttel rendelkezik, amelyek között az LCD kijelzőn keresztül lehet váltani. A készülék csepegésgátló technológiával rendelkezik, így vízszintesen és függőlegesen is használható. A csomag tartalmaz egy többfunkciós kefét és hőálló kesztyűt is. A gőzölő kompakt és hordozható kialakítású, így utazáshoz is ideális. Biztonsági funkciói közé tartozik az automatikus kikapcsolás 8 perc tétlenség után, valamint a vízhiány esetén aktiválódó energiatakarékos üzemmód.

Főbb jellemzők:
– 1800 W teljesítmény
– 20 másodperces felfűtési idő
– 300 ml-es víztartály
– Két gőzölési szint
– LCD kijelző
– Csepegésgátló technológia
– Kompakt és hordozható kialakítás
– Automatikus biztonsági kikapcsolás

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 14 000 forintért.

E16 kézi gőzölő

 


 

Swiitol gyümölcsprés

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 6

A Swiitol gyümölcsprés egy 800 W teljesítményű, rozsdamentes acél házas készülék, amely hatékonyan választja el a gyümölcs- és zöldségleveket a rostoktól. A gép nagy, 75 mm-es adagolónyílással rendelkezik, és speciális nyomáskiegyenlítő technológiával működik, ami megakadályozza a lé túlfolyását préselés közben. A biztonságos használatot egy zárszerkezet garantálja, amely nélkül a gép nem indítható el. Három sebességfokozattal rendelkezik, így különböző keménységű gyümölcsök és zöldségek feldolgozására is alkalmas. A gyümölcsprés 350 ml-es légyűjtő tartállyal és 1500 ml-es rosttartállyal rendelkezik. A készülék méretei 30,8 x 24,5 x 17,1 cm, súlya pedig 2,3 kg.

Főbb jellemzők:
– 800 W teljesítmény
– Rozsdamentes acél ház
– 75 mm-es adagolónyílás
– Nyomáskiegyenlítő technológia
– Biztonsági zárszerkezet
– Három sebességfokozat
– 350 ml-es légyűjtő és 1500 ml-es rosttartály
– Kompakt méret: 30,8 x 24,5 x 17,1 cm

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 14 000 forintért.

Swiitol gyümölcsprés

 


 

X-MAKER JOY 3D nyomtató

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 7

 

Az X-MAKER JOY 3D nyomtató egy felhasználóbarát, nagy pontosságú eszköz, amely ideális kezdők és gyerekek számára. A nyomtató 120 x 120 x 120 mm-es nyomtatási térfogattal rendelkezik, és akár 200 mm/s sebességgel képes nyomtatni 0,05 mm-es felbontással. Rendelkezik Wi-Fi kapcsolattal és applikáción keresztül vezérelhető, ami lehetővé teszi a távoli nyomtatás ellenőrzését. A beépített kamera időzített videókat készít a nyomtatási folyamatról. A nyomtató automatikus ágyszintezéssel rendelkezik, ami megkönnyíti a beállítást. A gyorscserélhető fúvóka rendszer egyszerűsíti a karbantartást. Az eszköz zárt kialakítású, ami növeli a biztonságot, és lehetőséget ad a személyre szabásra is.

Főbb jellemzők:
– 120 x 120 x 120 mm nyomtatási térfogat
– 200 mm/s nyomtatási sebesség
– 0,05 mm felbontás
– Wi-Fi kapcsolat és app vezérlés
– Beépített kamera időzített videókészítéshez
– Automatikus ágyszintezés
– Gyorscserélhető fúvóka rendszer
– Zárt, személyre szabható kialakítás

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 77 000 forintért.

X-MAKER JOY 3D nyomtató

 


 

Andoer stúdió fotólámpa készlet

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 8

Az Andoer stúdió fotólámpa készlet egy komplett megoldás stúdió vagy otthoni fotózáshoz. A szett tartalmaz 3 db 135 W-os LED izzót, 3 db 50 x 70 cm-es softboxot, 3 db 2 méteres állványt és egy állítható konzolt. Az izzók nappali színhőmérsékletűek, energiatakarékosak és különböző fotózási helyzetekhez alkalmazhatók. A softboxok 210°-ban forgathatók, fehér diffúzor anyagukkal egyenletes megvilágítást biztosítanak. Az alumínium állványok stabil, háromláb kialakításúak és megbízható rögzítőrendszerrel rendelkeznek. A készlet ideális videófelvételekhez, élő közvetítésekhez, portré- és termékfotózáshoz. Könnyen összeállítható és használható, így mind kezdő, mind haladó fotósok számára megfelelő választás.

Főbb jellemzők:
– 3 db 135 W-os LED izzó
– 3 db 50 x 70 cm-es softbox
– 3 db 2 méteres alumínium állvány
– 1 db állítható konzol
– 210°-ban forgatható softboxok
– Nappali színhőmérséklet
– Stabil, háromláb kialakítás
– Sokoldalú felhasználási lehetőségek

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 21 000 forintért.

Andoer stúdió fotólámpa készlet

 


 

Akril digitális képkeret

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 9

Az akril digitális képkeret egy 12,7 cm-es (5 hüvelykes) LCD kijelzővel rendelkező eszköz, amely fotók, videók és zene megjelenítésére alkalmas. A készülék beépített hangszóróval és 8 GB memóriával rendelkezik, támogatja a videók, fotók és zenék lejátszását. A képkeret automatikus forgatás funkcióval rendelkezik, így a tartalom mind vízszintesen, mind függőlegesen megjeleníthető. A beépített 1000 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít. A készülék mérete 15,6 x 10,2 x 2,2 cm, súlya 327 gramm. Támogatja az MP4, AVI, MKV, MOV videoformátumokat, valamint a JPG, BMP, PNG képformátumokat. Az eszköz kiváló ajándék lehet családtagok és barátok számára különböző alkalmakra.

Főbb jellemzők:
– 12,7 cm-es (5 hüvelykes) LCD kijelző
– 8 GB beépített memória
– Videó, fotó és zene lejátszás
– Automatikus forgatás funkció
– 1000 mAh beépített akkumulátor
– Kompakt méret: 15,6 x 10,2 x 2,2 cm
– Többféle video- és képformátum támogatása

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 14 000 forintért.

Akril digitális képkeret

 


 

WKERSIY felfújható SUP deszka

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2024. 37. hét 10

A WKERSIY felfújható SUP deszka egy 244 x 76 x 15 cm méretű, gyerekek számára tervezett állópaddleboardot. A deszka rendkívül tartós PVC anyagból készült, és akár 80 kg súlyt is elbír. Puha tapadófelülettel rendelkezik a biztonságos használat érdekében. A készlet tartalmazza az evezőt, pumpát, hátizsákot, biztonsági kötelet, uszonyt, evezőtartót és javítókészletet. A deszka könnyen felfújható és leereszthető, így egyszerűen szállítható. Az ajánlott felfújási nyomás 12-15 PSI. A termék súlya mindössze 6 kg, az evező hossza pedig 140-170 cm között állítható. Ideális választás gyerekek számára SUP tanuláshoz és haladáshoz, valamint kültéri családi programokhoz.

Főbb jellemzők:
– 244 x 76 x 15 cm méret
– 80 kg teherbírás
– Tartós PVC anyag
– Puha tapadófelület
– Komplett kiegészítő készlet
– Könnyen felfújható és leereszthető
– 6 kg súly
– 140-170 cm állítható evezőhossz

A termék megvásárolható a Tomtop áruházban 46 000 forintért.

WKERSIY felfújható SUP deszka

 


 

ZÁRSZÓ

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az TomTop áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Hasonló cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.