Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó

BlitzWolf BW-EC1 okos elosztó: a modern otthon és iroda nélkülözhetetlen kelléke, amely egyesíti a hagyományos és USB-s töltési lehetőségeket egyetlen kompakt eszközben.

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó

A BlitzWolf BW-EC1 7 az 1-ben függőleges kocka elosztó egy igazán sokoldalú megoldást kínál az elektromos eszközök csatlakoztatására és töltésére. Ez a praktikus készülék négy hagyományos konnektort, két USB-A és két USB-C portot foglal magában, így ideális választás lehet otthoni vagy irodai környezetbe egyaránt.

Az elosztó teljes terhelhetősége 16A és maximum 250V, ami azt jelenti, hogy biztonságosan képes kezelni a legtöbb háztartási és irodai eszközt. A tápkimenet 100-250V AC között változhat, 50-60Hz frekvencián, ami lehetővé teszi a használatát különböző országokban is. Teljesítménye 100V esetén 1600W, míg 250V-nál elérheti a 4000W-ot is, így még az energiaigényesebb készülékek számára is megfelelő megoldást nyújt.

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó 1

Az USB portok kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. Mind az USB-A, mind az USB-C portok egyenként képesek 5V/3A töltést biztosítani, ami elegendő a legtöbb modern okostelefon, tablet vagy más hordozható eszköz gyors töltéséhez. Az összes USB kimenet együttes maximális teljesítménye 5V / 3,4A, ami lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a töltési sebességben.

A BlitzWolf BW-EC1 tervezése során a biztonság és a tartósság is kiemelt szerepet kapott. A ház PC (polikarbonát) anyagból készült, amely kiváló hőállósággal és ütésállósággal rendelkezik. Az 1,8 méteres vezeték elegendő flexibilitást biztosít a elhelyezéshez, így könnyen megtalálhatod a számodra legideálisabb pozíciót.

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó 2

Méreteit tekintve a fő test 75,5 x 75,5 x 148 mm, ami kompakt megjelenést biztosít. Ez a függőleges kialakítás különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol limitált a vízszintes felület, például íróasztalok mögött vagy szűk sarkoknál. A fehér szín pedig elegáns megjelenést kölcsönöz, így könnyen beleolvad bármilyen környezetbe.

A BlitzWolf BW-EC1 használata rendkívül egyszerű, de fontos betartani néhány alapvető biztonsági előírást. Ne érintsd meg a feszültség alatt lévő érintkezőket. Az adapter nem használható feszültségátalakítóként, ezért használat előtt mindig ellenőrizd, hogy a csatlakoztatni kívánt eszköz kompatibilis-e a helyi feszültséggel. Tartsd távol gyermekektől a töltési folyamat során az áramütés elkerülése érdekében, és ne használd nedves környezetben. Az eszköz kizárólag beltéri használatra alkalmas.

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó 3

Most pedig nézzük meg részletesebben a BlitzWolf BW-EC1 néhány kiemelkedő képességét:

A “Total Loading: 16A Max.250V” azt jelenti, hogy az elosztó összesen 16 amper áramerősséget képes kezelni 250 volt feszültség mellett. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyszerre több nagy teljesítményű eszközt is csatlakoztathatsz anélkül, hogy túlterhelnéd az áramkört. Ez a funkció különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, ahol több energiaigényes készüléket kell egyszerre használnod, például egy jól felszerelt otthoni irodában vagy egy kis műhelyben.

A “Power Output: 100-250V AC~50-60Hz (100V / 1600W, 250V / 4000W)” arra utal, hogy az elosztó képes alkalmazkodni a különböző országokban használt elektromos hálózatokhoz. Ez azt jelenti, hogy ha utazol, és magaddal viszed az elosztót, nagy valószínűséggel tudod majd használni a célországban is. A teljesítmény 100 voltnál 1600 watt, míg 250 voltnál elérheti a 4000 wattot is, ami elegendő akár nagyobb háztartási gépek vagy professzionális eszközök működtetéséhez is.

BlitzWolf BW-EC1 a fifikás elosztó 4

Az “USB Port: 2*USB-A + 2*USB-C” és a hozzá kapcsolódó specifikációk (Single USB-A Max: 5V/3A, Single USB-C Max: 5V/3A) azt mutatják, hogy az elosztó rendkívül sokoldalú töltési lehetőségeket kínál. Mind a hagyományos USB-A, mind a modernebb USB-C portok képesek gyorstöltésre, ami azt jelenti, hogy eszközeid sokkal rövidebb idő alatt töltődnek fel. Ez különösen hasznos lehet, ha több okoseszközt használsz napi szinten, és szeretnéd minimalizálni a töltéssel töltött időt.

Íme a BlitzWolf BW-EC1 főbb képességeinek összefoglalása:

  • 7 az 1-ben kialakítás: 4 hagyományos konnektor, 2 USB-A és 2 USB-C port
  • Magas teljesítmény: 16A terhelhetőség, max. 250V feszültség
  • Univerzális tápkimenet: 100-250V AC, 50-60Hz
  • Nagy teljesítményű USB töltés: USB-A és USB-C portonként 5V/3A
  • Kompakt, függőleges kialakítás: helytakarékos megoldás
  • Tartós PC ház: kiváló hő- és ütésállóság
  • 1,8 méteres vezeték: rugalmas elhelyezési lehetőségek
  • Biztonságos használat: túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelem

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGAnniv213 kuponkóddal 6500 Ft-ért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

BlitzWolf BW-EC1

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.