Válassza az Oldal lehetőséget

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott

Hoffree gamerszék – A játékélmény új dimenzióját kínáló, ergonomikus kialakítású szék beépített masszázsfunkcióval, RGB világítással és Bluetooth hangszóróval.

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott

A modern gaming kultúra egyik legfontosabb eleme a megfelelő ülőalkalmatosság kiválasztása. A Hoffree gamerszék nem csupán egy egyszerű ülőbútor, hanem egy multifunkcionális eszköz, amely ötvözi a kényelmet, a technológiát és a stílust. Ez a termék azoknak készült, akik hosszú órákat töltenek számítógép előtt, legyen szó játékról, munkáról vagy éppen filmezésről.

A szék egyik legszembetűnőbb tulajdonsága a színes RGB LED világítás. A háttámlán és az ülőfelület szélén elhelyezett LED-ek távirányítóval vezérelhetők, lehetővé téve különböző világítási módok és fényerő beállítását. Ez nem csupán esztétikai célokat szolgál, hanem hozzájárul egy dinamikusabb, immerzívebb játékélmény megteremtéséhez. A fények segíthetnek a megfelelő hangulat kialakításában, legyen szó intenzív játékmenetről vagy relaxáló pillanatokról.

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott 1

A beépített Bluetooth hangszórók további dimenzióval gazdagítják a felhasználói élményt. A két hangszóró gazdag, sztereó hangzást biztosít, és könnyedén csatlakoztatható mobiltelefonokhoz, laptopokhoz vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet hallgasd játék közben, vagy fokozd a filmélményt anélkül, hogy további hangeszközöket kellene beszerezned. Fontos megjegyezni, hogy asztali számítógép esetén szükség lehet egy Bluetooth USB adapter használatára a kapcsolat létrehozásához.

A kényelem szempontjából kiemelkedő jelentőségű a szék 2 pontos deréktámasz masszázsfunkciója. A deréktámasz párnában elhelyezett két motor enyhe, de hatékony masszázst biztosít a hát alsó szakaszán. Ez a funkció különösen hasznos lehet hosszú gaming vagy munka szessziókat követően, hiszen segít ellazítani az izmokat és csökkenteni a fáradtságérzetet.

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott 2

Az ergonómikus kialakítás a Hoffree gamerszék egyik legfontosabb jellemzője. Az erős fémváz úgy lett megtervezve, hogy elősegítse a helyes ülőpozíció fenntartását, ezáltal csökkentve a hosszú távú ülőmunka vagy játék során jelentkező fájdalmakat és feszültséget. A szék támogatja a semleges, kiegyensúlyozott testtartást, ami kulcsfontosságú az egészség megőrzése szempontjából, különösen azoknál, akik napi több órát töltenek ülve.

A minőségi anyagok használata is hozzájárul a szék kiemelkedő teljesítményéhez. A sima, műbőr borítás nem csak strapabíró és tartós, de könnyen tisztítható és karbantartható is. Az ülőfelület vastag, prémium minőségű szivaccsal van párnázva, ami hosszú távon is kényelmes ülést biztosít. A nehéz igénybevételre tervezett alapzat és a sima gördülésű kerekek stabilitást és mobilitást biztosítanak. A szék teherbírása lenyűgöző: akár 180 kg-ot is elbír.

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott 3

A Hoffree gamerszék multifunkciós jellegét tovább erősíti a 135 fokig dönthető háttámla, amely a karfákkal együtt mozog, növelve ezzel a szék rugalmasságát. A 3. osztályú gázrugó 10 cm-es magasságállítást tesz lehetővé, míg az ülés 360 fokban elforgatható. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a széket tökéletesen a saját igényeidhez és kényelmedhez igazítsd.

A kényelmi extrák között meg kell említeni a jól párnázott ülést, valamint a derék- és fejtámaszt, amelyek még a hosszabb gaming vagy munka szessziókat is élvezhetővé teszik. Az extra lábtartó lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol élvezhess egy minőségi szundikálást, azonnal visszanyerve energiádat.

A Hoffree gamerszék Bluetooth hangszórót is kapott 4

A Hoffree gamerszék sokoldalúságát mutatja, hogy nem csak játékra, de munkára is kiválóan alkalmas. Egyenes tartást biztosít munka üzemmódban gépelés és munkavégzés közben, míg gaming módban lehetőséged van hátradőlni és ellazulni. A szék 155-190 cm közötti testmagasságú felhasználók számára ajánlott, teljes mérete pedig 60x60x121-131 cm.

A termék hat különböző színkombinációban érhető el: kék-fehér, piros-fekete, fehér-fekete, kék-fekete, lila-fekete és zöld-fekete. Ez lehetővé teszi, hogy a széket a saját stílusodhoz és szobád berendezéséhez igazítsd.

A Hoffree gamerszék főbb jellemzői:

  • Színes RGB LED világítás távirányítóval
  • Beépített Bluetooth hangszórók
  • 2 pontos deréktámasz masszázsfunkció
  • Ergonomikus kialakítás
  • Prémium minőségű anyagok és 180 kg teherbírás
  • 135 fokig dönthető háttámla és állítható magasság
  • Extra lábtartó
  • Hat különböző színkombináció

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGAnnivHG11 kuponkóddal 52 750 Ft-ért, cseh raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

Hoffree gamerszék

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.