Válassza az Oldal lehetőséget

Kinhank G1 Android TV Box Widevine L1 minősítéssel

Kinhank G1 Android TV Box Widevine L1 minősítéssel

Kinhank G1 Android TV Box – a kiváló minőségű szórakoztatás új dimenziója otthonodban.

Kinhank G1 Android TV Box Widevine L1 minősítéssel

Az otthoni szórakoztatás világában folyamatosan keressük azokat az eszközöket, amelyek magasabb szintre emelik a filmnézés és a tartalomfogyasztás élményét. A Kinhank G1 Android 11.0 TV Box pontosan ilyen készülék, amely a legújabb technológiákat ötvözi egy kompakt és sokoldalú csomagban. Ez a Google által tanúsított médialejátszó nem csupán egy újabb eszköz a piacon, hanem egy valódi kapocs az okos otthon és a prémium minőségű szórakoztatás között.

A Kinhank G1 Android TV Box szívében az Amlogic S905X4 négymagos ARM Cortex-A55 processzor dobog, amely az ARM Mali-G31 MP2 grafikus egységgel karöltve biztosítja a zökkenőmentes működést és a lenyűgöző vizuális élményt. A 4 GB DDR4 RAM és a 32 GB eMMC tárhelynek köszönhetően bőven van hely az alkalmazások futtatására és a tartalmak tárolására. Az Android 11 operációs rendszer pedig garantálja, hogy mindig a legfrissebb funkciókhoz és biztonsági frissítésekhez férhess hozzá.

Kinhank G1 Android TV Box Widevine L1 minősítéssel 1

A Kinhank G1 Android TV Box kiemelkedő képességei közé tartozik a Google tanúsítvány, amely bizonyítja, hogy a készülék megfelel a legszigorúbb minőségi és teljesítmény szabványoknak. Ez nem csupán egy pecsét, hanem garancia arra, hogy zökkenőmentes és megbízható szórakoztatási élményben lesz részed. A Google tanúsítvány azt jelenti, hogy a TV Box teljes mértékben kompatibilis a Google szolgáltatásaival, beleértve a Google Play Áruházat, ahol számtalan alkalmazás és játék közül válogathatsz.

A Kinhank G1 Android TV Boxon az Android televíziókra optimalizált rendszere, az Android TV fut, ennek is legújabb verziója, ami Android 11-re épül. Az Android Tv mellé kaptt Widevine L1 tanusítvány lehetővé teszi a streaming szolgáltatók tartalmainak nagyfelbontásban történő megtekintését.

Az Ultra HD 4K @ 60Hz képminőség valóban lenyűgöző vizuális élményt nyújt. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tartalmakat rendkívüli részletességgel és élénk színekkel élvezhesd. A 60Hz-es képfrissítési ráta pedig biztosítja, hogy a gyors mozgású jelenetek is simán és folyamatosan jelenjenek meg, legyen szó akció filmekről vagy sporteseményekről. Ez a funkció különösen hasznos, ha nagy képernyőn vagy projektoron keresztül szeretnéd élvezni a tartalmaidat, hiszen a magas felbontás még nagyobb méretben is megőrzi a képminőséget.

Kinhank G1 Android TV Box Widevine L1 minősítéssel 2

A Kinhank G1 Android TV Box beépített hangasszisztens integrációja egy olyan funkció, amely jelentősen megkönnyíti a készülék használatát. Ez lehetővé teszi, hogy hangoddal irányítsd a TV Boxot, keress tartalmakat, indíts alkalmazásokat vagy akár vezéreld az okos otthonod egyéb eszközeit. A hangvezérlés nem csak kényelmes, de hatékonyabbá is teszi a navigációt, különösen, ha épp elfoglalt vagy, vagy nem találod a távirányítót. Ez a funkció tökéletesen illeszkedik a modern, okos otthonok koncepciójába, ahol a hanggal történő vezérlés egyre inkább alapvetővé válik.

Az immerzív Dolby Audio és Vision technológiák teszik teljessé az audiovizuális élményt. A Dolby Audio egy fejlett hangtechnológia, amely tisztább, gazdagabb és részletesebb hangzást biztosít. Legyen szó filmek párbeszédeiről, zenéről vagy játékok hangeffektjeiről, minden hang kristálytisztán és élethűen szólal meg. A Dolby Vision pedig egy fejlett HDR (High Dynamic Range) technológia, amely szélesebb színskálát és nagyobb kontrasztot biztosít, így a képernyőn megjelenő képek még életszerűbbek és részletgazdagabbak lesznek. Ez a kombináció valódi mozis élményt varázsol az otthonodba, mintha egy prémium filmszínházban lennél.

https://www.banggood.com/custlink/K3vIppntlV

A Kinhank G1 Android TV Box csatlakozások terén is a csúcstechnológiát képviseli. A készülék támogatja a WiFi 6 (802.11ax) szabványt, amely nemcsak gyorsabb internetsebességet kínál, de stabilabb kapcsolatot is biztosít még zsúfolt hálózati környezetben is. Ez különösen előnyös, ha 4K videókat streamelsz vagy online játékokat játszol. A Bluetooth 5.0 támogatás pedig lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszórókat, játékvezérlőket vagy egyéb perifériákat csatlakoztass a készülékhez, tovább növelve a felhasználási lehetőségeket.

A Kinhank G1 Android TV Box főbb képességei:

  • Google tanúsítvánnyal rendelkező Android 11 operációs rendszer
  • Android TV rendszer
  • Widevine L1 minősítés
  • 4K Ultra HD felbontás 60Hz képfrissítési rátával
  • Dolby Audio és Dolby Vision támogatás
  • Beépített hangasszisztens
  • WiFi 6 és bluetooth 5.0 kapcsolat
  • Amlogic S905X4 négymagos processzor
  • 4 GB RAM és 32 GB belső tárhely
  • Netflix 4K támogatás

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BG1878e9 kuponkóddal 27 875 forintért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

Kinhank G1 Android TV Box

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.