Válassza az Oldal lehetőséget

L210C/L245C forrasztópáka – olcsó innovatív

L210C/L245C forrasztópáka – olcsó innovatív

L210C/L245C forrasztópáka: Innovatív megoldás precíz forrasztási munkákhoz, amely ötvözi a hordozhatóságot és a teljesítményt.

L210C/L245C forrasztópáka – olcsó innovatív

A miniatűr elektronikai alkatrészek korában elengedhetetlen egy megbízható és pontos forrasztópáka. Az L210C/L245C okos elektromos forrasztópáka éppen ilyen eszköz, amely ötvözi a kompakt méretet a fejlett technológiával. Ez a 100 wattos teljesítményű készülék 0,99 hüvelykes IPS színes kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz hőmérséklet-szabályozást és valós idejű információk megjelenítését.

A forrasztópáka kerek kialakítása kényelmes fogást biztosít, ami különösen hasznos hosszabb munkamenetek során. A CNC-megmunkált alumínium ház nem csak esztétikus, de tartós is, biztosítva a készülék hosszú élettartamát. A fűtőbetét szilárdan illeszkedik a házba, ami stabil munkavégzést tesz lehetővé forrasztás közben.

L210C/L245C forrasztópáka - olcsó innovatív 1

Az L210C/L245C egyik kiemelkedő tulajdonsága a széles hőmérséklet-tartomány, amely 50°C-tól 500°C-ig terjed. Ez lehetővé teszi, hogy különböző típusú anyagokkal dolgozz, az érzékeny elektronikai alkatrészektől kezdve a nagyobb fémdarabokig. A ±3°C-os hőmérséklet-stabilitás biztosítja a konzisztens teljesítményt, ami kulcsfontosságú a minőségi forrasztáshoz.

A készülék használata rendkívül egyszerű a három gombos vezérlőfelületnek köszönhetően. A 0,99 hüvelykes TFT színes kijelző egyidejűleg mutatja a hőmérsékleti fokozat állapotát, a beállított hőmérsékletet, a tápfeszültséget, a belső hőmérsékletet, a fűtőbetét tényleges hőmérsékletét és a teljesítmény százalékos arányát. Ez az átfogó információ lehetővé teszi, hogy teljes kontrollt gyakorolj a forrasztási folyamat felett.

L210C/L245C forrasztópáka - olcsó innovatív 2

Az L210C/L245C forrasztópáka kompatibilis a piacon kapható legtöbb töltővel és powerbank-kel. Ez a rugalmasság a beépített “maximális teljesítménykorlátozó funkciónak” és a “csapda feszültség beállítási funkciónak” köszönhető. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a felhasználó a tápegység teljesítményéhez igazítsa a páka működését, így elkerülhető az alacsony ellenállású fűtőbetét vagy az alacsony teljesítményű töltő okozta inkompatibilitás, képernyővillogás vagy újraindulás.

A L210C/L245C forrasztópáka praktikus funkciói közé tartozik a vibrációs ébresztés és az automatikus kikapcsolás. Emellett lehetőséged van négy gyakran használt hőmérséklet előzetes beállítására, ami gyors váltást tesz lehetővé a különböző típusú munkák között. Ez időt takarít meg és növeli a hatékonyságot, különösen olyan projekteknél, ahol különböző alkatrészeket kell forrasztanod.

L210C/L245C forrasztópáka - olcsó innovatív 3

Most pedig nézzük meg részletesebben a kiemelkedő képességeket és technológiákat:

1. Szívás (Suction): Ez a funkció lehetővé teszi a felesleges forraszanyag eltávolítását. Hogyan működik? A páka egy beépített vákuumszivattyúval rendelkezik, amely negatív nyomást hoz létre. Amikor aktiválod a szívás funkciót, a felesleges forraszanyag felszívódik a pákába. Ez különösen hasznos alkatrészek eltávolításakor vagy hibás forrasztások kijavításakor. Az előnye, hogy tisztább, precízebb munkát tesz lehetővé, és csökkenti a rövidzárlatok kockázatát az áramkörökben.

2. Beállítási mód (Adjustment mode): A 3 gombos vezérlés egyszerű és intuitív használatot biztosít. Hogyan működik? A gombokkal navigálhatsz a menüben, állíthatod a hőmérsékletet és aktiválhatod a különböző funkciókat. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan állítsd be a kívánt paramétereket anélkül, hogy megszakítanád a munkamenetet. Az előnye a gyors és egyszerű kezelhetőség, ami növeli a hatékonyságot és csökkenti a hibalehetőségeket.

3. Hőmérséklet-tartomány (Temperature range): Az 50-500°C közötti széles tartomány rendkívüli rugalmasságot biztosít. Hogyan működik? A L210C/L245C forrasztópáka fűtőeleme képes gyorsan elérni és fenntartani a kívánt hőmérsékletet ebben a széles tartományban. Ez lehetővé teszi, hogy különböző típusú forraszanyagokkal és alkatrészekkel dolgozz, az alacsony olvadáspontú ólommentes forraszoktól kezdve a magasabb hőmérsékletet igénylő speciális alkalmazásokig. Az előnye a sokoldalúság – egyetlen eszközzel különböző forrasztási feladatokat végezhetsz el.

L210C/L245C forrasztópáka - olcsó innovatív 4

4. Hőmérséklet-stabilitás (Temperature stability): A ±3°C-os pontosság kiemelkedő teljesítményt jelent. Hogyan működik? A páka fejlett hőmérséklet-szabályozó rendszere folyamatosan monitorozza és korrigálja a hőmérsékletet, hogy az a beállított érték közelében maradjon. Ez biztosítja, hogy a forraszanyag mindig optimális hőmérsékleten maradjon. Az előnye a konzisztens minőségű forrasztás, ami különösen fontos érzékeny elektronikai alkatrészek esetében.

5. Gyakori hőmérséklet-tárolási csoportok (Number of common temperature storage groups): A 4 csoport lehetővé teszi, hogy előre beállított hőmérsékleteket tárolj. Hogyan működik? A L210C/L245C forrasztópáka memóriájában elmentheted a gyakran használt hőmérséklet-beállításokat, és gyorsan váltogathatsz közöttük. Ez különösen hasznos, ha rendszeresen dolgozol különböző típusú alkatrészekkel vagy forraszanyagokkal. Az előnye a megnövekedett hatékonyság és a csökkentett beállítási idő, ami gyorsabb és produktívabb munkavégzést tesz lehetővé.

Az L210C/L245C forrasztópáka főbb képességei:

  • 100 wattos maximális teljesítmény
  • 0,99 hüvelykes IPS színes kijelző
  • 50-500°C közötti hőmérséklet-tartomány
  • ±3°C hőmérséklet-stabilitás
  • 4 előre beállítható hőmérséklet-csoport
  • Kompatibilis a hagyományos 210/245 sorozatú fűtőbetétekkel
  • Vibrációs ébresztés és automatikus kikapcsolás funkció
  • Állítható maximális teljesítménykorlátozás
  • CNC-megmunkált alumínium ház
  • Kompakt méret: 120 mm hosszú, 12 mm átmérőjű

A termék megvásárolható a Ranvee áruházban a 5G2D16B22KB4 kuponkóddal ~12 000 forintért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

L210C/L245C forrasztópáka

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.