Válassza az Oldal lehetőséget

10 in 1 Type-C dokkoló – a notebookod mindenese

10 in 1 Type-C dokkoló – a notebookod mindenese

A 10 in 1 Type-C dokkoló a C port minden előnyét kihasználja.

10 in 1 Type-C dokkoló – a notebookod mindenese

A modern technológia világában egyre nagyobb igény mutatkozik a sokoldalú eszközökre, amelyek képesek kielégíteni a felhasználók komplex igényeit. A 10 in 1 Type-C dokkoló pontosan ilyen eszköz, amely egyetlen kompakt egységbe sűríti mindazt, amire szükséged lehet a mindennapokban.

Ez az alumínium ötvözetből készült dokkoló állomás nem csupán esztétikus megjelenésű, de rendkívül funkcionális is. A 120×49,6×16 milliméteres kompakt méretével és mindössze 96 grammos tömegével könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. A dokkoló szürke színben kapható, ami elegáns megjelenést kölcsönöz neki, miközben jól illeszkedik a legtöbb elektronikai eszköz dizájnjához.

10 in 1 Type-C dokkoló - a notebookod mindenese 1

A dokkoló egyik legfontosabb jellemzője a 10 in 1 multifunkciós kialakítás. Ez azt jelenti, hogy egyetlen eszközzel képes vagy kielégíteni a laptopod bővítési igényeit, legyen szó adatátvitelről, külső kijelző csatlakoztatásáról vagy hálózati kapcsolatról. A beépített HDMI port támogatja a 4K felbontást 60Hz-es frissítési rátával, ami kiváló képminőséget biztosít külső monitorokon vagy televíziókon.

A nagy sebességű adatátvitel kulcsfontosságú a modern irodai és otthoni környezetben. A dokkoló három USB 3.0 és két USB 2.0 porttal rendelkezik, amelyek egyidejűleg használhatók különböző eszközök csatlakoztatására. Legyen szó pendrive-ról, egérről, billentyűzetről vagy külső merevlemezről, a dokkoló képes kiszolgálni az igényeidet. Az USB 3.0 portok akár 5 Gbps sebességű adatátvitelre is képesek, míg az USB 2.0 portok 480 Mbps sebességet kínálnak.

10 in 1 Type-C dokkoló - a notebookod mindenese 2

A beépített Gigabit Ethernet port lehetővé teszi a stabil és gyors vezetékes internetkapcsolatot. A 10/100/1000 Mbps sebességű hálózati csatlakozás ideális megoldás olyan helyzetekben, ahol a Wi-Fi nem elég megbízható vagy nem elérhető. Ez különösen hasznos lehet otthoni irodákban vagy olyan környezetekben, ahol a stabil internetkapcsolat kritikus fontosságú.

Most pedig nézzük részletesebben a kiemelkedő képességeket és technológiákat:

A TF/SD dual card slot egy olyan funkció, amely lehetővé teszi mind a microSD (TF), mind az SD kártyák használatát. Ez a kettős kártyaolvasó SD3.0 protokollt használ, ami gyors adatátvitelt biztosít. A funkció lényege, hogy egyszerűen csatlakoztathatod és olvashatod a memóriakártyákat anélkül, hogy külön adapterre lenne szükséged. Ez különösen hasznos olyan laptopok esetében, amelyek nem rendelkeznek beépített kártyaolvasóval. A használata rendkívül egyszerű: csak csatlakoztatod a kártyát, és azonnal hozzáférhetsz a rajta tárolt adatokhoz. Ez a funkció nagy előnyt jelent fotósok, videósok vagy bármilyen olyan felhasználó számára, aki rendszeresen dolgozik nagy mennyiségű adattal memóriakártyákon.

10 in 1 Type-C dokkoló - a notebookod mindenese 3

Az alumínium ötvözet ház nem csak esztétikus megjelenést biztosít, de fontos szerepet játszik a hőelvezetésben is. Az alumínium kiváló hővezető képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a dokkoló hatékonyan elvezesse a működés során keletkező hőt. Ez megakadályozza a túlmelegedést, ami kritikus fontosságú az elektronikai eszközök hosszú távú megbízhatósága és teljesítménye szempontjából. A dokkoló képes 12 órán át folyamatosan működni úgy, hogy a ház hőmérséklete 40°C alatt marad. Ez a hőelvezetési képesség biztosítja, hogy a dokkoló és a hozzá csatlakoztatott eszközök stabilabban és hosszabb ideig működhessenek anélkül, hogy a teljesítményük csökkenne.

A HDMI port (4K/60Hz) (HDCP támogatással) lehetővé teszi, hogy nagy felbontású képet továbbíts külső kijelzőkre. A 4K felbontás négyszer annyi képpontot jelent, mint a Full HD, ami rendkívül részletgazdag képet eredményez. A 60Hz-es frissítési ráta pedig biztosítja, hogy a mozgás folyamatos és sima legyen a képernyőn. Ez a funkció különösen hasznos prezentációk tartásánál, videószerkesztésnél vagy akár játékoknál. A HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) támogatás pedig biztosítja, hogy védett tartalmakat is megjeleníthess a külső kijelzőn, ami fontos lehet streaming szolgáltatások használatakor.

10 in 1 Type-C dokkoló - a notebookod mindenese 4

A Gigabit hálózati port (10/100/1000Mbps) stabil és gyors vezetékes internetkapcsolatot biztosít. Ez a port képes automatikusan alkalmazkodni a hálózat sebességéhez, legyen az 10 Mbps, 100 Mbps vagy 1000 Mbps (1 Gbps). A Gigabit sebességű kapcsolat lehetővé teszi, hogy nagy fájlokat tölts le vagy streamelj tartalmakat anélkül, hogy várakoznod kellene. Ez különösen előnyös olyan környezetekben, ahol a Wi-Fi jel gyenge vagy instabil lehet, például irodákban vagy konferenciákon.

A PD (Power Delivery) port 100W teljesítményt képes átengedni, ami lehetővé teszi, hogy a dokkolón keresztül töltsd a laptopod vagy más nagy teljesítményű eszközöket. Ez a funkció különösen hasznos, mert nem kell külön töltőt használnod a laptop számára, miközben a dokkolót használod. A 100W teljesítmény elegendő a legtöbb laptop és tablet gyors töltéséhez, így nem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt hosszú munkanapok során sem.

Íme a 10 in 1 Type-C dokkoló főbb képességeinek összefoglalása:

  • 10 in 1 multifunkciós kialakítás a sokoldalú használatért
  • HDMI kimenet 4K/60Hz felbontással és HDCP támogatással
  • Gigabit Ethernet port a stabil internetkapcsolatért
  • 3 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 port a gyors adatátvitelért
  • TF/SD dual card slot a könnyű adatelérésért
  • 100W PD töltési képesség laptopok és más eszközök számára
  • Alumínium ötvözet ház a hatékony hőelvezetésért
  • Kompakt, 120×49,6×16 mm-es méret a hordozhatóságért
  • 15 cm hosszú nylon fonott kábel a tartósságért
  • SD3.0 protokoll támogatás a gyors kártyaolvasásért

A termék megvásárolható a Ranvee áruházban a Z9JVDKEV9G6Z kuponkóddal 8800 forintért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

 

10 in 1 Type-C dokkoló

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.