Válassza az Oldal lehetőséget

WAFU WF-F1 okos zár – olcsó megoldás beltéri ajtókhoz

WAFU WF-F1 okos zár – olcsó megoldás beltéri ajtókhoz

A WAFU WF-F1 okos zár iroda és szobaajtók tökéletes megoldása.

WAFU WF-F1 okos zár – olcsó megoldás beltéri ajtókhoz

A modern otthonok és irodák biztonságának kulcsa a megbízható, sokoldalú zárrendszer. A WAFU WF-F1 okos zár pontosan ezt kínálja – egy innovatív, Wi-Fi-alapú megoldást, amely ötvözi a kényelmet és a magas szintű védelmet. Ez az alumínium ötvözetből készült, stílusos fekete kivitelezésű eszköz nem csupán egy egyszerű zár, hanem egy komplett biztonsági rendszer, amely többféle módon is vezérelhető.

A WAFU WF-F1 okos zár egyik legfontosabb jellemzője a sokrétű felhasználási lehetőség. Az eszköz öt különböző módszert kínál a nyitásra: alkalmazás-vezérlés, ujjlenyomat-felismerés, jelszavas belépés, IC-kártya használata, valamint hagyományos kulcs. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy mindig hozzáférj otthonodhoz vagy irodádhoz, még akkor is, ha esetleg elfelejtetted a jelszavadat vagy otthon hagytad a kulcsodat.

WAFU WF-F1 okos zár - olcsó megoldás beltéri ajtókhoz 1

Az energiatakarékos kialakítás további előnyt jelent. A zár mindössze 4 darab AA elemmel működik, ami nem csak környezetbarát megoldás, de jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket is. Egy elemkészlettel akár hat hónapig is működőképes marad a rendszer, így ritkán kell foglalkoznod az elemcserével.

A WAFU WF-F1 okos zár nagy kapacitású felhasználókezelést tesz lehetővé. Összesen 300 felhasználói adat tárolására képes, ami 100 ujjlenyomatot, 100 jelszót és 100 IC-kártyát jelent. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet nagyobb családok vagy kisebb vállalkozások számára, ahol több embernek kell hozzáférést biztosítani az ingatlanhoz.

WAFU WF-F1 okos zár - olcsó megoldás beltéri ajtókhoz 2

Az eszköz 186x58x20 mm-es méretével kompakt, mégis robusztus kialakítású. A 1,75 kg-os súly stabilitást biztosít, ugyanakkor nem terheli túl az ajtót. A zár 6070-es zárhengerrel rendelkezik, ami további biztonságot nyújt a mechanikus betörési kísérletekkel szemben.

A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a WAFU WF-F1 okos zár távolról is vezérelhető. A Tuya Smart App vagy a Smart Life App segítségével bárhonnan ellenőrizheted és irányíthatod a zárat. Ez lehetővé teszi például, hogy távolról engedd be a családtagokat vagy a megbízható látogatókat, még akkor is, ha nem tartózkodsz otthon.

WAFU WF-F1 okos zár - olcsó megoldás beltéri ajtókhoz 3

Az eszköz egyik legfontosabb biztonsági funkciója a vészhelyzeti tápellátás lehetősége. Ha az elemek lemerülnének, a beépített Micro-USB port segítségével külső áramforrásról is működtetheted a zárat. Egyszerűen csatlakoztass egy power bankot vagy más USB-s áramforrást, és máris visszanyered a hozzáférést otthonodhoz.

A WAFU WF-F1 okos zár telepítése egyszerű és gyors folyamat. A csomag tartalmaz minden szükséges csavart és alkatrészt a felszereléshez. Két típusú bevésőzár közül választhatsz, így a legtöbb standard ajtóra könnyedén felszerelhető. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy különböző típusú ajtókon is használhasd a zárat, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről.

WAFU WF-F1 okos zár - olcsó megoldás beltéri ajtókhoz 4

Most pedig nézzük meg részletesebben a WAFU WF-F1 okos zár néhány kiemelt képességét és technológiáját:

A Tuya Smart App és a Smart Life App használata jelentősen kibővíti az okos zár lehetőségeit. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy okostelefonoddal távolról vezéreld a zárat. Mit jelent ez a gyakorlatban? Bárhol is vagy, egy gombnyomással nyithatod vagy zárhatod az ajtót. Az alkalmazások segítségével valós idejű értesítéseket kaphatsz a zár állapotáról, nyitási kísérletekről, és akár ideiglenes hozzáférést is adhatsz másoknak. Ez különösen hasznos lehet, ha például Airbnb-vendégeket fogadsz, vagy szerelőt vársz otthonodba, miközben te nem tartózkodsz ott. Az alkalmazások használata növeli a biztonságot és a kényelmet, hiszen mindig tudhatod, mi történik otthonod bejáratánál.

A WAFU WF-F1 okos zár öt különböző nyitási módszert kínál: alkalmazás, ujjlenyomat, kártya, jelszó és kulcs. Ez a sokrétűség rendkívül rugalmassá teszi a használatot. Az alkalmazáson keresztüli nyitás lehetővé teszi a távoli hozzáférést. Az ujjlenyomat-olvasó gyors és biztonságos belépést biztosít, hiszen minden ujjlenyomat egyedi. A kártyás beléptetés praktikus lehet gyakori vendégek vagy alkalmazottak számára. A jelszavas belépés lehetővé teszi, hogy ideiglenes kódokat adj ki, például futároknak vagy takarítóknak. Végül, a hagyományos kulcs mindig kéznél van vészhelyzet esetére. Ez a sokféle nyitási lehetőség azt jelenti, hogy mindig lesz módod bejutni, még akkor is, ha esetleg elfelejtetted a jelszót vagy lemerült a telefonod.

WAFU WF-F1 okos zár - olcsó megoldás beltéri ajtókhoz 5

A WAFU WF-F1 okos zár nagy kapacitású felhasználókezelést tesz lehetővé. Összesen 300 különböző felhasználói adat tárolására képes, ami 100 ujjlenyomatot, 100 jelszót és 100 kártyát jelent. Ez a magas kapacitás lehetővé teszi, hogy nagy családok, irodák vagy akár kisebb vállalkozások is hatékonyan használják a rendszert. Minden felhasználónak egyedi hozzáférést adhatsz, és bármikor módosíthatod vagy törölheted ezeket a jogosultságokat. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a hozzáférések pontos szabályozását, növelve ezzel a biztonságot és a kontrollt. Például könnyen beállíthatsz időkorlátozott hozzáféréseket takarítók vagy karbantartók számára, vagy gyorsan törölheted egy volt alkalmazott belépési jogosultságát.

Íme a WAFU WF-F1 okos zár főbb képességeinek összefoglalása:

  • Wi-Fi kapcsolat a távoli vezérléshez
  • Öt különböző nyitási módszer: alkalmazás, ujjlenyomat, kártya, jelszó, kulcs
  • Nagy kapacitású felhasználókezelés (300 felhasználó)
  • Energiatakarékos kialakítás, 4 AA elemmel akár 6 hónapig működőképes
  • Vészhelyzeti tápellátás Micro-USB porton keresztül
  • Alumínium ötvözet ház a tartósság érdekében
  • Kompatibilis a legtöbb standard ajtóval
  • Valós idejű értesítések az okostelefon alkalmazáson keresztül
  • Ideiglenes hozzáférések kiadásának lehetősége
  • 6070-es zárhenger a fokozott biztonságért

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGRAUGWFF1 kuponkóddal 22 533 forintért, kínai raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

 

WAFU WF-F1 okos zár

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.