Válassza az Oldal lehetőséget

Excellway solar inverter termékcsalád

Excellway solar inverter termékcsalád

Az Excellway solar inverter termékcsalád a kempingezéstől az otthoni háztartásig mindenhova jó lehet.

Excellway solar inverter termékcsalád

A megújuló energiaforrások térnyerésével egyre nagyobb igény mutatkozik olyan eszközökre, amelyek hatékonyan alakítják át a napenergiát hasznosítható elektromos árammá. Az Excellway solar inverter termékcsalád ezt a piaci rést célozza meg, különböző teljesítményű modellek széles választékával. Ezek az inverterek lehetővé teszik, hogy a napelemek által termelt egyenáramot váltóárammá alakítsd, így működtetve otthonod elektromos berendezéseit.

Az Excellway solar inverter sorozat 1600W és 10000W közötti teljesítménytartományban kínál megoldásokat, amelyek 12V, 24V vagy 48V bemeneti feszültséggel működnek. A kimeneti feszültség minden modellnél egységesen 220V, ami megfelel a legtöbb háztartási készülék igényeinek. A frekvencia alapértelmezetten 50Hz, de külön rendelésre 60Hz-es változat is elérhető a 2200W-7000W tartományban.

Az inverterek mérete a teljesítménytől függően változik. A legkisebb, 1600W-os modell mindössze 21x7x18 cm-es, míg a legnagyobb, 10000W-os változat 34x9x22 cm-es méretével is könnyen elhelyezhető. A folyamatos teljesítmény modelltől függően 800W és 5000W között mozog, ami lehetővé teszi, hogy az eszközöket különböző méretű napelemes rendszerekhez igazítsd.

Az Excellway solar inverter sokoldalú felhasználhatóságát jól példázza, hogy áramszünet esetén azonnal képes átvenni a hálózat szerepét, biztosítva otthonod zavartalan energiaellátását. Irodai környezetben lehetővé teszi a számítógépek és egyéb eszközök folyamatos működését. Kültéri munkavégzésnél, például építkezéseken, tökéletes megoldást nyújt az elektromos szerszámok üzemeltetésére. Biztonsági rendszerek és megfigyelő kamerák számára is ideális, hiszen áramkimaradás esetén is fenntartja működésüket.

Excellway solar inverter termékcsalád 1

A kempingezők és pihenni vágyók számára is hasznos társ lehet az Excellway solar inverter. Lehetővé teszi, hogy távol a civilizációtól is használhasd elektromos készülékeidet, legyen szó főzésről, világításról vagy akár mobiltelefonod töltéséről. Az éjszakai piacokon vagy vásárokon árusítók számára is praktikus megoldást kínál a világítás és egyéb elektromos berendezések működtetésére.

Az Excellway solar inverter egyik legfontosabb jellemzője a tiszta szinuszhullámú kimenet. Ez a technológia biztosítja, hogy az inverter által szolgáltatott váltóáram minősége meghaladja a hálózati áram minőségét. Ennek köszönhetően az érzékeny elektronikai eszközök, például számítógépek, nyomtatók vagy orvosi berendezések is biztonságosan üzemeltethetők az inverterről. A tiszta szinuszhullám továbbá csökkenti az elektromos zajt és az interferenciát, ami hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt eredményez a csatlakoztatott készülékeknél.

Excellway solar inverter termékcsalád 2

Most pedig nézzük meg részletesebben a kiemelt képességeket és technológiákat:

  1. Pure Sine Wave (Tiszta szinuszhullám): Ez a technológia azt jelenti, hogy az inverter által előállított váltóáram hullámformája tökéletesen követi a matematikai szinuszgörbét. A tiszta szinuszhullám működése során az elektromos feszültség és áram folyamatosan és simán változik az idő függvényében, pontosan úgy, ahogy azt a közüzemi hálózatban megszoktuk. Ennek a technológiának az előnye, hogy kompatibilis gyakorlatilag minden elektromos készülékkel, beleértve az érzékeny elektronikai eszközöket is. A tiszta szinuszhullámú inverterek használata csökkenti a készülékek felmelegedését, növeli azok hatékonyságát és élettartamát, valamint minimalizálja az elektromos zajt és interferenciát.
  2. Circuit topology (Áramköri topológia): Az áramköri topológia az inverter belső felépítésére utal, vagyis arra, hogyan vannak elrendezve és összekapcsolva az egyes elektronikai komponensek. Az Excellway solar inverter esetében a full bridge (teljes híd) topológiát alkalmazzák. Ez a kialakítás meghatározza az inverter hatékonyságát, teljesítményét és megbízhatóságát. A megfelelően tervezett áramköri topológia biztosítja az optimális energiaátalakítást, minimalizálja a veszteségeket és növeli az eszköz élettartamát.
  3. Full bridge (Teljes híd): A teljes híd topológia egy olyan áramköri elrendezés, amely négy kapcsolóelemet (általában MOSFET vagy IGBT tranzisztorokat) használ az egyenáram váltóárammá alakításához. Ez a kialakítás lehetővé teszi a feszültség mindkét polaritásának előállítását, ami elengedhetetlen a váltóáram generálásához. A teljes híd topológia előnye, hogy magas hatékonyságot biztosít, képes nagy teljesítmény kezelésére, és lehetővé teszi a tiszta szinuszhullám előállítását. Ez a technológia hozzájárul az inverter megbízható működéséhez és hosszú élettartamához.
  4. Output voltage waveform (Kimeneti feszültség hullámforma): Az Excellway solar inverter esetében a kimeneti feszültség hullámformája tiszta szinuszhullám. Ez azt jelenti, hogy az inverter által előállított váltóáram hullámformája szinte tökéletesen megegyezik a közüzemi hálózatban található áraméval. A tiszta szinuszhullámú kimenet működése során a feszültség folyamatosan és simán változik az idő függvényében, követve a matematikai szinuszgörbét. Ennek a technológiának az előnye, hogy kompatibilis minden típusú elektromos készülékkel, beleértve az érzékeny elektronikai eszközöket is. A tiszta szinuszhullámú kimenet használata csökkenti a készülékek felmelegedését, növeli azok hatékonyságát és élettartamát, valamint minimalizálja az elektromos zajt és interferenciát.

Az Excellway solar inverter főbb jellemzői:

  • Tiszta szinuszhullámú kimenet a zavarmentes működésért
  • 1600W és 10000W közötti teljesítménytartomány
  • 12V, 24V vagy 48V bemeneti feszültség
  • 220V kimeneti feszültség
  • 50Hz alap frekvencia (60Hz opcionális)
  • Kompakt méret a könnyű elhelyezésért
  • Alacsony, 3%-os feszültségszabályozási arány
  • Teljes híd áramköri topológia a hatékony energiaátalakításért
  • Sokoldalú felhasználhatóság: otthon, irodában, kültéren
  • Túlmelegedés elleni védelem a hosszú élettartamért

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BG73597f kuponkóddal 12 870 forintért, kínai raktárból szállítva. A kupon az oldalon található minden kapacitáshoz használható!

Vásárlás itt:

 

Excellway 1600Wmax 50Hz 24 To 220V Solar Inverter

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.