Válassza az Oldal lehetőséget

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója

Az akciós Funwater SUP-ok majd 200 kilós teherbírással és akár 350 centis hosszal rendelkenek.

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója

A vízi kalandok új dimenzióját nyitja meg előtted a FunWater SUP, amely nem csupán egy egyszerű állópaddleboard, hanem egy sokoldalú eszköz a vízi sportok szerelmeseinek. Ez a felfújható paddleboard több mint egy átlagos vízi jármű – valódi szabadságot kínál a vízfelületek felfedezésére, legyen szó akár tóról, folyóról vagy tengerpartról.

A FunWater SUP öt különböző modellben érhető el, amelyek méretükben és kialakításukban kissé eltérnek egymástól. A SUPFW28A, SUPFW28C és SUPFW28D modellek 350 cm hosszúak, míg a SUPFW27A és SUPFW27B modellek 335 cm-es hosszúsággal rendelkeznek. Mindegyik változat robusztus PVC anyagból készül, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást a vízen.

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója 1

Az egyik legfontosabb szempont egy paddleboard kiválasztásánál annak teherbírása. A FunWater SUP ebben sem okoz csalódást, hiszen akár 190 kg-os terhelést is elbír, ami lehetővé teszi, hogy akár két felnőtt vagy egy felnőtt és gyermek együtt élvezhesse a paddleboardozás örömeit. Ez a kiemelkedő teherbírás nem megy a kezelhetőség rovására, hiszen a board súlya mindössze 13 kg körül mozog, ami könnyű szállíthatóságot és egyszerű kezelést biztosít.

A FunWater SUP egyik legfontosabb jellemzője a stabilitás, amit a megfelelő légnyomás biztosít. A board 12-15 PSI nyomásig fújható fel, ami optimális merevséget és egyensúlyt ad használat közben. Ez különösen fontos kezdők számára, akik még ismerkednek a sportággal, de a tapasztaltabb felhasználók is értékelni fogják a stabil alapot, amit ez a paddleboard nyújt.

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója 2

A sokoldalúság a FunWater SUP egyik legnagyobb erőssége. Nem csupán egyszerű paddleboardozásra alkalmas, hanem kiválóan használható jógázásra, túrázásra, horgászatra vagy akár szörfözésre is. A board tetején található D-gyűrűk lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítsd felszereléseidet, legyen szó hűtőtáskáról, vízálló zsákról vagy bármilyen más kiegészítőről, amit magaddal szeretnél vinni a vízre.

A FunWater SUP nem csupán egy board, hanem egy teljes felszerelés. A csomag tartalmaz egy állítható alumínium evezőt, amely könnyen összeszerelhető és a használó magasságához igazítható. Emellett megtalálható benne egy nagynyomású pumpa a gyors és egyszerű felfújáshoz, egy hátizsák a könnyű szállításhoz, egy pánt és egy biztonsági póráz. A három uszony segít a jobb irányíthatóságban és stabilitásban a vízen.

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója 3

Most pedig nézzük részletesebben a FunWater SUP egyes technológiai megoldásait és azok előnyeit:

A különböző modellek (SUPFW28A, SUPFW28C, SUPFW28D 350 cm és SUPFW27A, SUPFW27B 335 cm) lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára ideális méretet. A hosszabb modellek nagyobb stabilitást és jobb siklást biztosítanak, míg a rövidebb verziók könnyebben manőverezhetők. Ez azt jelenti, hogy akár kezdő vagy, akár haladó paddleboardos, megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb változatot.

A 190 kg-os maximális teherbírás rendkívül sokoldalúvá teszi a FunWater SUP-ot. Ez nem csak azt jelenti, hogy biztonságosan elbír egy vagy akár két felnőttet, de lehetővé teszi extra felszerelés, például hűtőtáska vagy kempingfelszerelés szállítását hosszabb túrák során. Ez a képesség különösen hasznos lehet többnapos vízi kalandok vagy családi kirándulások alkalmával.

Nagyméretű Funwater SUP-ok nyár végi akciója 4

A 12-15 PSI-ig történő felfújhatóság kulcsfontosságú a board teljesítménye szempontjából. Ez a nyomástartomány biztosítja, hogy a board megfelelően merev legyen a stabil használathoz, ugyanakkor elég rugalmas maradjon a hullámok elnyeléséhez. A magasabb légnyomás jobb teljesítményt és gyorsabb haladást tesz lehetővé, míg az alacsonyabb nyomás nagyobb stabilitást biztosít nyugodtabb vizeken vagy kezdők számára.

A körülbelül 13 kg-os súly ideális kompromisszumot jelent a hordozhatóság és a stabilitás között. Ez a súly elég könnyű ahhoz, hogy egy felnőtt könnyen szállíthassa a boardot, ugyanakkor elég nehéz ahhoz, hogy stabil maradjon szeles körülmények között is. Ez a tulajdonság különösen hasznos, ha gyakran utazol a boarddal vagy változatos vízfelületeken szeretnéd használni.

A FunWater SUP főbb képességei:

  • Magas teherbírás: akár 190 kg-os terhelést is elbír
  • Állítható légnyomás: 12-15 PSI között a különböző felhasználási módokhoz
  • Könnyű súly: mindössze 13 kg körüli összsúly
  • Sokoldalú felhasználhatóság: paddleboardozás, jóga, túrázás, horgászat, szörfözés
  • Teljes felszerelés: állítható evező, pumpa, hátizsák, póráz és uszonyok is tartozék
  • Különböző méretopciók: 335 cm és 350 cm hosszú változatok

A termék megvásárolható a Banggood áruházban a BGSUP2728 kuponkóddal 58 261 forintért, EU raktárból szállítva.

Vásárlás itt:

 

FunWater SUP-ok két méretben

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.