Válassza az Oldal lehetőséget

Kijelző a dokkolón – A9 Pro Bluetooth fülhallgató

Kijelző a dokkolón – A9 Pro Bluetooth fülhallgató

A A9 Pro Bluetooth fülhallgató olcsó, de jónak ígérkezik.

Kijelző a dokkolón – A9 Pro Bluetooth fülhallgató

Ha a kényelmes, hordozható zenehallgatás a célod, akkor az A9 Pro Bluetooth fülhallgató tökéletes választás lehet számodra. Ennek az eszköznek a kialakítása és funkcionalitása ötvözi a legújabb technológiákat a felhasználóbarát megoldásokkal, így biztosítva a zenehallgatás élményét bármilyen körülmények között.

Az A9 Pro Bluetooth fülhallgató jellemzői között szerepel az aktív zajszűrés (ANC) és az átlátszósági mód, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben elmerülj a zene világában vagy éppen kapcsolatban maradj a környezeteddel. Az ANC technológia kiválóan szűri ki a környezeti zajokat, így zavartalanul élvezheted kedvenc dalaidat, míg az átlátszósági mód használatakor a külső hangok is hallhatóak maradnak, ami például városi környezetben nagyon hasznos lehet.

Kijelző a dokkolón - A9 Pro Bluetooth fülhallgató 1

A fülhallgató 10 milliméter átmérőjű, valódi rézgyűrűs hangszórója kiemelkedő hangminőséget biztosít. Ez a technológia a Bluetooth 5,4-es verziójával együttműködve garantálja a tiszta, kristálytiszta hangzást, valamint a stabil, megszakításoktól mentes kapcsolatot akár 10 méteres távolságig is.

A kettős mikrofon (double wheat MIC) rendszer a fülhallgatón belül lehetővé teszi a tiszta kommunikációt hívások során, akár zajos környezetben is. Ez a funkció különösen fontos lehet, ha gyakran telefonálsz útközben vagy sportolás közben.

Kijelző a dokkolón - A9 Pro Bluetooth fülhallgató 2

Az eszköz IPX4 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy izzadság- és fröccsenő vízálló. Ez teszi ideálissá a fülhallgatót különböző kültéri tevékenységekhez, például futáshoz vagy kerékpározáshoz.

Az A9 Pro Bluetooth fülhallgató hosszú, akár 68 órás akkumulátor-élettartammal büszkélkedhet, ha a töltőtokot is használod, mely 300 milliamperórás kapacitással rendelkezik. A fülhallgatók önállóan 6 órán keresztül képesek működni, és mindössze 1 óra alatt teljesen újratölthetők.

Kijelző a dokkolón - A9 Pro Bluetooth fülhallgató 3

Az okos érintőkijelző segítségével könnyedén kezelheted a zenelejátszást, szabályozhatod a hangerőt, váltogathatsz a módok között és fogadhatod a hívásokat. A fülhallgató könnyű, kényelmes designja biztosítja, hogy hosszabb ideig is viselhető legyen fáradtság nélkül.

Ha a Ranvee áruházból származó, 5500 forintos különleges áron szeretnéd megvásárolni az A9 Pro Bluetooth fülhallgatót, használd a “5EFRDW2B3DB8” kuponkódot.

Kijelző a dokkolón - A9 Pro Bluetooth fülhallgató 4

Az A9 Pro Bluetooth fülhallgatóval kapcsolatban a vásárlók pozitív visszajelzéseket hagytak, különösen a kényelmes illeszkedést és a kiváló hangminőséget emelték ki, ami hosszú távú használat mellett is megállja a helyét.

Íme a főbb képességek röviden:

  • Aktív zajszűrés és átlátszósági mód
  • Valódi rézgyűrűs hangszóró
  • Kettős mikrofon
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • IPX4 vízállóság
  • Intuitív érintőkijelző
  • Kényelmes viselet

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

A9 Pro Bluetooth fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.