Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsóbb lett az AlgoLaser Alpha MK2 20 wattos lézergravírozó

AlgoLaser Alpha MK2 – gyors, pontos 20 wattos lézergravírozó

Az AlgoLaser Alpha MK2 már közel nem belépőszint!

AlgoLaser Alpha MK2 – gyors, pontos 20 wattos lézergravírozó

Az AlgoLaser Alpha MK2 lézergravírozó egy kiemelkedően modern eszköz, amely nemcsak a hobbi felhasználóknak, hanem a kisebb, de professzionális igényeket támasztó műhelyeknek is ideális választás. A készülék fő vonzereje a nagy teljesítményű 20 wattos lézermodul, amely akár 20 000 milliméter/perc gravírozási sebességet is elérhet, ezáltal jelentősen lerövidítve a munkafolyamatokat. A lézergravírozó hatékonyságát tovább növeli a 400 x 410 milliméteres munkaterület, amely lehetővé teszi a különböző méretű projektek gyors és hatékony elkészítését.

Az AlgoLaser Alpha MK2 egyik különleges tulajdonsága a 3,5 hüvelykes okos képernyő, amely az AOS (Algo Operating System) rendszert futtatja. Ez a felület rendkívül felhasználóbarát, és mindössze három egyszerű lépésben lehet vele gravírozni. A felhasználónak nem szükséges számítógépet vagy telefont használnia, csak a képernyőn kell követnie az utasításokat, így a gravírozás szinte gyerekjáték. A kijelzőn keresztül természetesen elérhető a fejmozgatás, illetve a gép beállításait is tudjuk innen szabályozni.Olcsóbb lett az AlgoLaser Alpha MK2 20 wattos lézergravírozó 1

A lézermodul fejlett térbeli koherencia technológiát alkalmaz, melynek köszönhetően a lézersugár pontmérete mindössze 0,15 x 0,12 milliméter, ami kiemelkedő precizitást és minőséget biztosít a gravírozás és vágás során. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a különböző vastagságú anyagokat könnyedén átvágja, legyen szó fáról, műanyagról vagy akár fémről.

A batch gyártási mód az Alpha MK2 egyik nagy előnye, amely háromszor gyorsabb, mint a hasonló termékek. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű munkát is gyorsabban elvégezhetsz, ami különösen hasznos lehet, ha üzleti célokra használod a készüléket. Ráadásul az eszköz rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a munka gyors folytatását váratlan leállások után, például áramkimaradások vagy vészhelyzeti szünetek esetén.

Olcsóbb lett az AlgoLaser Alpha MK2 20 wattos lézergravírozó 2

A készülék csúcstechnológiás alaplapja kétszeres CPU négy magos konfigurációval rendelkezik, ami stabil működést biztosít. A redundáns alaplap kialakítás, az OTA és SD kártyás frissítési lehetőségek pedig további professzionális fejlesztéseket és frissítéseket tesznek lehetővé.

Az AlgoLaser Alpha MK2 lézergravírozó további előnye, hogy számos különböző fájlformátumot támogat, beleértve a JPG, SVG, PNG, BMP, G-kód, CAD, AI, CDR és DWG formátumokat. Ez rendkívül rugalmassá teszi a különböző projektek megvalósításában, legyen szó egyszerű logókról vagy bonyolultabb vektoros grafikákról. A készülék kompatibilis az AlgoLaser App alkalmazással, valamint a népszerű LightBurn és LaserGRBL szoftverekkel, amelyek lehetővé teszik a még részletesebb és finomabb munkavégzést.

Olcsóbb lett az AlgoLaser Alpha MK2 20 wattos lézergravírozó 3

A biztonsági funkciók szintén figyelemre méltóak az Alpha MK2 esetében. Az eszköz lézerkibocsátás-védelemmel, USB kapcsolat megszakadás érzékeléssel, vészleállító gombbal, gyerekzárral, valamint áram- és feszültségérzékeléssel van felszerelve. Ezek a funkciók biztosítják a biztonságos használatot, és minimalizálják a balesetek kockázatát, így nyugodtan dolgozhatsz akár otthoni, akár műhelyi környezetben.

Az AlgoLaser Alpha MK2 lézergravírozó különféle anyagok gravírozására és vágására alkalmas, így ideális választás lehet mindennapi és üzleti igények kielégítésére is. Akár fa, akár fém, akár bármilyen egyéb anyag gravírozásáról van szó, az eszköz precíz és magas minőségű végeredményt biztosít.

Olcsóbb lett az AlgoLaser Alpha MK2 20 wattos lézergravírozó 4

Az eszköz ára dollár árfolyamtól függően, a G206GMAX9CPZ kuponkóddal körülbelül 217 000 forint, és a Ranvee áruház kínálatában érhető el, cseh raktárból történő szállítással. Ez a kedvező ár teszi az Alpha MK2-t különösen vonzóvá a vásárlók számára, akik magas minőséget keresnek megfizethető áron.

A következő pontokban összegyűjtöttük az AlgoLaser Alpha MK2 főbb képességeit:

  • 20 wattos lézermodul: Kiemelkedően erős, különböző vastagságú anyagok gravírozására és vágására alkalmas.
  • 20 000 milliméter/perc gravírozási sebesség: Gyors és hatékony munkavégzés.
  • 400 x 410 milliméteres munkaterület: Nagyobb projektek gyors elkészítésére is alkalmas.
  • 3,5 hüvelykes okos képernyő AOS rendszerrel: Felhasználóbarát felület, egyszerű kezelhetőség.
  • Térbeli koherencia technológia: Precíz és magas minőségű gravírozás és vágás.
  • Gyors batch gyártás: Háromszor gyorsabb, mint más termékek, ideális üzleti célokra.
  • Vészhelyzeti szünet funkció: Munka gyors folytatása váratlan leállások után.
  • Csúcstechnológiás alaplap: Stabil működés, professzionális fejlesztési lehetőségek.

Az AlgoLaser Alpha MK2 lézergravírozó valóban kiváló választás mind a hobbi, mind a professzionális felhasználók számára, hiszen precizitásával és gyorsaságával könnyedén teljesíti a legmagasabb elvárásokat is.

Vásárlás az alábbi linken, ahogy fent jeleztem cseh raktárból történik a szállítás:

 

AlgoLaser Alpha MK2 lézergravírozó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.