Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért

A Xiaomi csíptetős napszemüveg a hagyományos szemüveggel együtt hordható.

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért

A Xiaomi csíptetős napszemüveg egy innovatív megoldás azok számára, akik szemüveget viselnek, de szeretnék élvezni a napszemüveg előnyeit is. Ez a praktikus kiegészítő lehetővé teszi, hogy meglévő szemüvegedet pillanatok alatt napszemüveggé alakítsd át, anélkül, hogy külön napszemüveget kellene hordanod.

A Xiaomi MJTA05LM modellszámú csíptetős napszemüveg fekete színben kapható, és 65×14-147 mm-es méretével a legtöbb hagyományos szemüvegre könnyen felhelyezhető. A lencse anyaga TAC (Triacetát cellulóz), míg a keret PC (polikarbonát) anyagból készült, ami könnyű, de strapabíró szerkezetet biztosít. A mindössze 12 gramm súlyú kiegészítő szinte észrevétlenül illeszkedik a szemüvegedhez.

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért 1

A csíptetős napszemüveg egyik legfontosabb tulajdonsága a polarizált lencse. Ez a technológia jelentősen csökkenti a vakító fényvisszaverődéseket, ami különösen hasznos lehet vezetés, horgászat vagy vízi sportok közben. A polarizált lencsék nemcsak a káprázást csökkentik, de javítják a kontrasztot és a színérzékelést is, így tisztább, élesebb képet biztosítanak.

Az UV400-as védelem egy másik kulcsfontosságú jellemzője ennek a terméknek. Ez azt jelenti, hogy a lencse blokkolja az ultraibolya sugárzás 99-100%-át, beleértve az UVA és UVB sugarakat is. Ez a védelem kulcsfontosságú a szem egészségének megőrzésében, mivel az UV-sugárzás hosszú távon károsíthatja a szemet és hozzájárulhat olyan problémák kialakulásához, mint a szürkehályog vagy a makuladegeneráció.

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért 2

A Xiaomi csíptetős napszemüveg csúszásgátló kialakítása biztosítja, hogy stabilan a helyén maradjon még aktív mozgás közben is. Ez különösen hasznos lehet sportolás vagy szabadtéri tevékenységek során. Akár kerékpározol, futsz vagy egyszerűen csak sétálsz a városban, nem kell attól tartanod, hogy a napszemüveg leesik vagy elmozdulna a helyéről.

A termék sokoldalúságát tovább növeli, hogy éjszakai vezetéshez is használható. A szürke színű lencse segít csökkenteni a szembejövő autók fényszóróinak vakító hatását, így biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi az éjszakai vezetést. Ez különösen hasznos lehet hosszabb utakon vagy olyan helyzetekben, amikor gyakran vezetsz sötétedés után.

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért 3

A Xiaomi csíptetős napszemüveg praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén fel- és lecsatolhasd szemüvegedről a fényviszonyok változásának megfelelően. Ez a rugalmasság különösen előnyös lehet változékony időjárási körülmények között, vagy ha gyakran mozogsz kültér és beltér között.

A termék csomagolása tartalmaz egy tisztítókendőt és egy tárolótokot is. A tisztítókendő segít megőrizni a lencse tisztaságát és karcolásmentességét, míg a tok védelmet nyújt a napszemüvegnek, amikor éppen nem használod. A csomagban található használati útmutató pedig segít a helyes használatban és karbantartásban.

Xiaomi csíptetős napszemüveg 6500 forintért 4

Ha szeretnéd beszerezni ezt a praktikus kiegészítőt, jelenleg kedvező áron, körülbelül 6583 forintért vásárolhatod meg a Banggood áruházban, kínai raktárból szállítva. Ne felejtsd el használni a BGHUSQG kuponkódot a vásárlás során, hogy érvényesítsd a kedvezményt!

Összefoglalva, a Xiaomi csíptetős napszemüveg egy sokoldalú és praktikus megoldás azok számára, akik szemüveget viselnek, de szeretnék élvezni a napszemüveg előnyeit is. Akár a mindennapi használatra, akár speciális tevékenységekhez, mint a vezetés vagy a sport, ez a termék kiváló választás lehet.

Főbb képességek:

  • Egyszerű csiptetős kialakítás
  • Polarizált lencse a vakító fényvisszaverődések csökkentésére
  • UV400 védelem a káros napsugarak ellen
  • Csúszásgátló kialakítás a stabil illeszkedésért
  • Alkalmas éjszakai vezetéshez is
  • Könnyű, mindössze 12 gramm súlyú
  • Tartós PC keret és TAC lencse
  • Tisztítókendő és tárolótok mellékelve

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Xiaomi csíptetős napszemüveg

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.