Válassza az Oldal lehetőséget

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera

Az SJCAM C300 4K Mini Akciókamera elképesztően sokoldalú.

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera

Az SJCAM C300 mini akciókamera egy kisméretű, de számos funkcióval felszerelt eszköz, amely ideális választás a sportok és kalandok rögzítéséhez. Ezzel a kamerával kristálytiszta 4K felbontású videókat és 20 megapixeles fényképeket készíthetsz. Az új képérzékelőnek köszönhetően a kamera valósághű színeket rögzít, így bármilyen helyzetben kiváló minőségű felvételeket készíthetsz. A mini méretű kialakítás könnyen hordozhatóvá teszi, így bárhol és bármikor rögzítheted az izgalmas pillanatokat.

Az akciókamera beépített 6 tengelyes giroszkópos stabilizátorral rendelkezik, amely a rázkódást azonnal érzékeli és kompenzálja. Ennek köszönhetően a felvételek mindig tiszták és stabilak maradnak, legyen szó kézi felvételről vagy hegyi biciklizésről. Ez a funkció különösen hasznos a dinamikus mozgások rögzítése során, amikor a stabilitás kulcsfontosságú a minőségi felvételek készítéséhez.

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera 1

Az SJCAM C300 akciókamera 30 méteres mélységig vízálló a mellékelt vízálló tok használatával. Ez lehetővé teszi, hogy a kamerát különböző vízi tevékenységekhez is használhasd, például búvárkodáshoz, szörfözéshez vagy úszáshoz. A kiváló vízálló teljesítmény biztosítja, hogy a kamera biztonságban maradjon még a legextrémebb körülmények között is.

A kamera 1000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely cserélhető és kibővíthető egy 2800 mAh-s akkumulátormodullal. Ez a nagyobb kapacitású akkumulátormodul hosszabb üzemidőt biztosít, így nem kell aggódnod az alkotási ihlet megszakadása miatt. Az akkumulátor cserélhetősége különösen hasznos lehet hosszabb utazások vagy kalandok során.

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera 2

A kamera számos további erőteljes funkcióval rendelkezik, mint például a 1,33 hüvelykes érintőképernyő, a 154 fokos széles látószögű lencse és a SJCAM ZONE alkalmazás támogatása, amely lehetővé teszi a videók és fényképek szerkesztését és megosztását. A kamera támogatja a maximális 60 másodperces videó előrögzítést és az éjszakai felvételeket is, valamint beépített 5G/2,4G dual WiFi modullal rendelkezik a gyorsabb videóátvitel érdekében.

A 4K 30FPS felbontású videók rögzítése új dimenziót nyit a felvételeid minőségében. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy minden részletet élesen és tisztán rögzíts, akár mozgás közben is. A 30 képkocka per másodperc sebességű felvétel sima és folyékony videókat eredményez, így minden pillanatot tökéletesen megörökíthetsz.

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera 3

A lassított felvétel (Slow motion) funkcióval lenyűgöző hatásokat érhetsz el. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a gyors mozgásokat lassítva rögzítsd, így részletesen elemezheted és élvezheted az egyes mozdulatokat. A mozgásérzékelő technológia (Motion detection) automatikusan elindítja a felvételt, amikor mozgást érzékel a kamera látóterében, így nem maradsz le semmiről.

A videólépés (Video lapse) funkció lehetővé teszi, hogy hosszabb időtartamú eseményeket rövidített formában rögzíts. Ez a technológia különösen hasznos lehet a napfelkelte, naplemente vagy egy hosszabb út dokumentálására, így egy tömör és izgalmas felvételt kapsz a fontos pillanatokról.

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera 4

A SJCAM C300 akciókamerát most kedvező áron, 47 000 forintért vásárolhatod meg a CAFAGO áruházban a LAUDB kuponkóddal, kínai raktárból szállítva. Ez az ár kiemelkedően versenyképes, figyelembe véve a kamera sokoldalú funkcióit és magas minőségét.

Főbb képességek és előnyök:

  • 4K 30FPS felbontás: Kristálytiszta és részletgazdag videók rögzítése.
  • 6 tengelyes giroszkópos stabilizáció: Stabil és tiszta felvételek még dinamikus mozgások közben is.
  • 30 méteres vízállóság: Ideális különböző vízi tevékenységekhez.
  • Cserélhető és kibővíthető akkumulátor: Hosszabb üzemidő a kreatív projektekhez.
  • Lassított felvétel és mozgásérzékelés: Különleges hatások és automatikus felvétel indítás.
  • Videólépés: Hosszabb események rövidített formában történő rögzítése.
  • Kedvező ár: 47 000 forint a LAUDB kuponkóddal a CAFAGO áruházban.

A SJCAM C300 akciókamera ideális választás mindazok számára, akik professzionális minőségű felvételeket szeretnének készíteni sportolás, utazás vagy mindennapi kalandok során.

Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

 

SJCAM C300 4K Mini Akciókamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.