Válassza az Oldal lehetőséget

OUVIS AMR5 Gaming Mini PC Ryzen 5 procival

OUVIS AMR5 Gaming Mini PC Ryzen 5 procival

Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC nagyon kedvező árat kapott ma!

OUVIS AMR5 Gaming Mini PC Ryzen 5 procival

Az informatika világában egyre nagyobb teret hódítanak a kompakt, mégis nagy teljesítményű számítógépek. Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC tökéletes példája ennek a trendnek, ötvözve a hordozhatóságot és a csúcsteljesítményt. Ez a kis méretű, de annál erősebb számítógép ideális választás lehet azoknak, akik korlátozott hellyel rendelkeznek, vagy egyszerűen csak egy könnyen mozgatható, mégis nagy teljesítményű gépre vágynak.

Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC lelke az AMD Ryzen R7 5675U processzor, amely 6 magot és 12 szálat kínál, akár 4,3 GHz-es órajellel. Ez a CPU kiváló teljesítményt nyújt mind a mindennapi feladatokhoz, mind a komolyabb munkákhoz vagy játékokhoz. Az AMD Radeon integrált grafikus processzor pedig biztosítja, hogy a vizuális élmény is a lehető legjobb legyen, legyen szó akár játékról, akár videószerkesztésről.

OUVIS AMR5 Gaming Mini PC, AMD Ryzen 5 PRO 5675U 6 Cores up to 4.3GHz, 16GB RAM 512GB SSD, HDMI+DP+Type-C 4K 60Hz Triple Display, 4 x USB 3.0 1000Mbps LAN WiFi 5 Bluetooth 5.0, Silent/Balance/Performance Mode, Small Desktop Computer- EU Plug

A gép 16 GB DDR4-2666 RAM-mal érkezik, ami elegendő a legtöbb felhasználó számára, de szükség esetén akár 64 GB-ig is bővíthető. A tárolásról egy 512 GB-os SSD gondoskodik, ami gyors betöltési időket és rendszerindítást biztosít. Ha több tárhelyre lenne szükséged, a gép két M.2 SSD-t is támogat, így akár 4 TB-ig is bővítheted a tárhelyet.

Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC kiemelkedő tulajdonsága a három különböző üzemmód. A csendes mód mindössze 38 dB zajszintet produkál, és 10-15 W teljesítményt használ, így ideális streaming vagy könnyű munkavégzés esetén. A kiegyensúlyozott mód 15-20 W teljesítménnyel működik, és közepes intenzitású munkához vagy szórakozáshoz ajánlott. A teljesítmény mód pedig 20-25 W-ot használ, és a legintenzívebb játékélményt biztosítja.

OUVIS AMR5 Gaming Mini PC, AMD Ryzen 5 PRO 5675U 6 Cores up to 4.3GHz, 16GB RAM 512GB SSD, HDMI+DP+Type-C 4K 60Hz Triple Display, 4 x USB 3.0 1000Mbps LAN WiFi 5 Bluetooth 5.0, Silent/Balance/Performance Mode, Small Desktop Computer- EU Plug

A csatlakozási lehetőségek terén sem kell kompromisszumot kötnöd. Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC-n megtalálható 4 db USB 3.0 port, egy HDMI, egy DisplayPort és egy Type-C csatlakozó, amelyek akár három 4K 60 Hz-es kijelző egyidejű használatát is lehetővé teszik. A hálózati kapcsolatról egy 1000 Mbps-os LAN port, valamint WiFi 5 és Bluetooth 5.0 gondoskodik, így minden szempontból naprakész maradhatsz.

A hűtésről egy high-tech rézötvözetből készült, nagy hatékonyságú hűtőrendszer gondoskodik, amit egy szuper gyors hűtőventilátor egészít ki. Ez biztosítja, hogy a gép még intenzív használat mellett se melegedjen túl. A vizuális élményt fokozza a három különböző világítási mód, amellyel személyre szabhatod a gép megjelenését.

OUVIS AMR5 Mini PC, AMD Ryzen 7 5675U 6 Cores up to 4.3GHz, 16GB RAM 512GB SSD, HDMI+DP+Type-C 4K 60Hz Triple Display, 4 x USB 3.0 1000Mbps LAN WiFi 5 Bluetooth 5.0, Silent/Balance/Performance Mode- EU Plug

Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC sokoldalúsága miatt számos felhasználási területen megállja a helyét. Kiváló választás lehet otthoni irodába, ahol a kompakt méret és a csendes üzemmód előnyt jelent. Gamereknél is népszerű lehet, hiszen teljesítménye lehetővé teszi a modern játékok futtatását is. Emellett ideális lehet oktatási intézményekbe vagy kisebb vállalkozásokhoz, ahol fontos a helytakarékosság és a megbízható teljesítmény.

Külön kiemelendő a termék rendkívül kedvező ára. Jelenleg a Geekbuying áruházban a NNNOVSAMR5 kuponkóddal mindössze 115 642 Ft-ért lehet hozzájutni, ráadásul német raktárból szállítva. Ez az ár-érték arány különösen vonzóvá teszi az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC-t azok számára, akik nagy teljesítményű gépet keresnek, de nem akarnak vagyonokat költeni rá.

 

Összefoglalva, az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC főbb képességei:

  • AMD Ryzen R7 5675U processzor 6 maggal és 12 szállal, akár 4,3 GHz órajellel
  • 16 GB DDR4-2666 RAM, bővíthető 64 GB-ig
  • 512 GB SSD, bővíthető 4 TB-ig
  • Három üzemmód: csendes, kiegyensúlyozott és teljesítmény
  • Háromképernyős támogatás 4K 60 Hz felbontással
  • 1000 Mbps LAN, WiFi 5 és Bluetooth 5.0 kapcsolat
  • Hatékony hűtőrendszer és személyre szabható világítás

Az OUVIS AMR5 Gaming Mini PC egy sokoldalú, nagy teljesítményű és kedvező árú megoldás mindazoknak, akik kompromisszumok nélkül szeretnének egy kompakt számítógépet vásárolni.

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

OUVIS AMR5 Gaming Mini PC

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.