Válassza az Oldal lehetőséget

XDOBO X8 III – Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel

XDOBO X8 III – Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel

A XDOBO X8 III két aktív és egy passzív sugárzóval dolgozik.

XDOBO X8 III – Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel

Az XDOBO X8 III Bluetooth hangszóró egy olyan eszköz, amely minden zenerajongó igényeit kielégíti. Ez a hordozható hangszóró 60 watt teljesítménnyel rendelkezik, köszönhetően a beépített kettős 30 wattos teljes frekvenciájú belső mágneses hangszóróknak. Ezek a hangszórók élénk audio tisztaságot és dinamikus mélyhang-erősítőt biztosítanak, ami gazdagabb és mélyebb hangzást eredményez. A mély basszus kiemelésének köszönhetően kedvenc zenéid valóban életre kelnek.

XDOBO X8 III - Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel 1

Az XDOBO X8 III Bluetooth hangszóró nemcsak a zenehallgatás szerelmeseinek nyújt kiváló élményt, hanem ideális választás lehet különböző eseményekhez is. Legyen szó szabadtéri partikról, baráti összejövetelekről vagy családi kirándulásokról, ez a hangszóró mindenhol megállja a helyét. Az IPX7 vízállóság különösen hasznos lehet strandolás vagy medencés partyk során, hiszen nem kell aggódnod a víz okozta károk miatt. A hangszóró erőteljes hangzása és mély basszusa garantáltan feldobja az esemény hangulatát.

XDOBO X8 III - Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel 2

A sokoldalúságának köszönhetően az XDOBO X8 III nemcsak a zenei élményt fokozza, hanem praktikus megoldás lehet mindennapi használatra is. Az otthoni munkavégzés során például kristálytiszta hangzást biztosít a videókonferenciákhoz, miközben a beépített mikrofon segítségével kényelmesen bonyolíthatod le a hívásokat. A többféle lejátszási mód révén mindig elérheted kedvenc zenéidet, legyen szó a telefonodról, egy TF kártyáról vagy USB meghajtóról. Az XDOBO X8 III tehát nemcsak egy egyszerű hangszóró, hanem egy sokoldalú eszköz, amely számos helyzetben megkönnyíti az életedet és gazdagabbá teszi a zenei élményeidet.

Az XDOBO X8 III egyedi RGB fénycsíkkal van ellátva a felső panel körül, amely színes fényjátékot nyújt a zene ütemére. Ez a vizuális élmény fokozza a zenehallgatás élményét, és különösen hangulatossá teszi a bulikat vagy a nyugodt estéket. A True Wireless Stereo (TWS) technológia segítségével két hangszórót is párosíthatsz, hogy még teljesebb hangzást érj el.

XDOBO X8 III - Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel 3

A hangszóró egyik legkiemelkedőbb jellemzője a 6600 mAh kapacitású akkumulátor, amely akár 12 órás folyamatos zenelejátszást is lehetővé tesz. Ez különösen hasznos hosszabb kirándulások vagy bulik során, ahol nem kell aggódnod az eszköz lemerülése miatt. A teljes töltés mindössze 4 órát vesz igénybe, így gyorsan újra használatba veheted.

Az XDOBO X8 III IPX7 vízálló minősítéssel rendelkezik, így bátran használhatod a medence mellett, a strandon vagy akár a zuhany alatt is, anélkül, hogy aggódnod kellene a vízkár miatt. Ez a tulajdonság különösen praktikus kültéri használat során, ahol az időjárási körülmények változhatnak.

XDOBO X8 III - Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel 4

A beépített mikrofon lehetővé teszi a kihangosított hívások fogadását. A Bluetooth kapcsolaton keresztül egyszerűen csak meg kell nyomnod a lejátszás gombot a hívások fogadásához, így a kezeid szabadon maradnak, és zavartalanul folytathatod a tevékenységeidet.

Az eszköz többféle lejátszási módot támogat, így zenét hallgathatsz Bluetooth kapcsolaton keresztül, TF kártyáról, USB meghajtóról vagy AUX bemeneten keresztül. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy különböző eszközökről és forrásokból élvezd a zenét, amit szeretsz.

XDOBO X8 III - Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel 5

Az XDOBO X8 III kompakt és könnyű kialakítású, mindössze 0,876 kilogramm súlyú, így könnyedén magaddal viheted bárhová. A 225×75×97 milliméteres mérete miatt könnyen elfér a táskában vagy hátizsákban. A csomag tartalma magában foglalja a hangszórót, egy Type-C kábelt, egy AUX kábelt és a használati útmutatót.

Jelenleg a Banggood áruházban, kínai raktárból szállítva, mindössze 18 500 forintért vásárolhatod meg az XDOBO X8 III hangszórót a BBGREUPXDX8 kuponkóddal. Ez az ár rendkívül kedvező, figyelembe véve a készülék által nyújtott kiemelkedő funkciókat és teljesítményt.

XDOBO X8 III - Bluetooth hangszóró 12 órás üzemidővel 6

Az XDOBO X8 III hangszórót használók véleményei alapján a készülék rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. A felhasználók különösen elégedettek a hangszóró hangminőségével és a mély basszus kiemelésével, amely valóban kiemelkedő zenei élményt nyújt. Az IPX7 vízállóság és a hosszú akkumulátor-üzemidő további előnyöket jelentenek a mindennapi használat során.

Összefoglalva, az XDOBO X8 III Bluetooth hangszóró egy kiváló választás mindazok számára, akik magas minőségű, hordozható és megbízható hangszórót keresnek. Az alábbiakban összefoglalva a főbb képességek:

  • Kettős 30 wattos hangszórók a tiszta és dinamikus hangzásért
  • RGB fénycsík a vizuális élmény fokozásáért
  • TWS technológia a gazdagabb hangélményért
  • 6600 mAh akkumulátor akár 12 órás lejátszási idővel
  • IPX7 vízállóság a kültéri használathoz
  • Beépített mikrofon a kihangosított hívásokhoz
  • Többféle lejátszási mód: Bluetooth, TF kártya, USB, AUX
  • Kedvező ár a BBGREUPXDX8 kuponkóddal

Ha megbízható és modern hangszórót keresel, az XDOBO X8 III minden szempontból megfelelő választás lehet számodra.

 

Vásárlás kínai raktárból innen:

 

XDOBO X8 III Bluetooth hangszóró

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.