Válassza az Oldal lehetőséget

Ugreen HiTune Max5 – alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang

Ugreen HiTune Max5 – alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang

A Ugreen HiTune Max5 számos hasznos képességgel rendelkezik.

Ugreen HiTune Max5 – alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang

Az Ugreen HiTune Max5 Bluetooth headset egy modern, magas minőségű fejhallgató, amely kiváló hangminőséget és kényelmes használatot kínál. Az eszköz különösen azok számára ideális, akik nagy hangsúlyt fektetnek a zenehallgatás minőségére és a zavartalan telefonhívásokra. A HiTune Max5 a legújabb technológiákkal van felszerelve, beleértve a Dual LDAC dekódolást, az aktív zajcsökkentést (ANC) és a hosszú akkumulátor üzemidőt.

Az Ugreen HiTune Max5 headset egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a Dual LDAC dekódolás, amely lehetővé teszi a Hi-Res audió élményt. Ez a technológia garantálja a részletgazdag és kristálytiszta hangzást, amely minden zenerajongó igényeit kielégíti. Az LDAC támogatás mellett az eszköz képes az SBC és AAC formátumok dekódolására is, így széles körű kompatibilitást biztosít különböző eszközökkel és alkalmazásokkal.

Ugreen HiTune Max5 - alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang 1

Az aktív zajcsökkentés (ANC) technológia a másik nagy előnye ennek a fejhallgatónak. A 43 dB-es zajcsökkentési kapacitás lehetővé teszi, hogy zavartalanul élvezhesd a zenét vagy a telefonhívásokat, még zajos környezetben is. Ez különösen hasznos lehet utazás közben, például repülőgépen vagy tömegközlekedési eszközökön, ahol a háttérzaj gyakran zavaró lehet.

A HiTune Max5 headset kiváló akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Egyetlen töltéssel akár 90 órán keresztül is használhatod, ami rendkívül kényelmessé teszi hosszabb utazások vagy munkanapok során. A fejhallgató 600 mAh kapacitású akkumulátora mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthető, így gyorsan újra használatba veheted, ha lemerülne.

Ugreen HiTune Max5 - alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang 2

A Bluetooth 5.3 verzióval rendelkező Ugreen HiTune Max5 stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, akár 10 méteres távolságon belül. A headset támogatja a HSP, HFP, A2DP és AVRCP profilokat, amelyek széleskörű kompatibilitást biztosítanak különböző okostelefonokkal, táblagépekkel és más Bluetooth eszközökkel.

A headset kialakítása is figyelemre méltó. A 246 gramm súlyú, fülre illeszkedő típusú fejhallgató kényelmes viseletet biztosít hosszabb ideig is. A beépített mikrofon és a hangerőszabályzó gombok lehetővé teszik a könnyű kezelést és a zavartalan kommunikációt, akár zenehallgatás közben is.

Ugreen HiTune Max5 - alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang 3

Az Ugreen HiTune Max5 headset nemcsak technológiailag fejlett, hanem rendkívül kedvező áron is kapható. Jelenleg a Banggood áruházban, cseh raktárból szállítva, mindössze 16 600 forintért vásárolhatod meg a BGREUPGHM5 kuponkóddal. Ez az ár rendkívül versenyképes, figyelembe véve a fejhallgató által nyújtott kiemelkedő funkciókat és teljesítményt.

Az eszköz felhasználása számos előnnyel járhat. Ideális választás lehet munkavégzéshez, ahol fontos a zavartalan telefonhívások és online megbeszélések lebonyolítása. Emellett tökéletes társ lehet sportolás közben vagy hosszabb utazások során, ahol a hosszú akkumulátor-üzemidő különösen előnyös. A Dual LDAC dekódolásnak köszönhetően pedig a zenehallgatás élménye minden alkalommal lenyűgöző lesz.

Ugreen HiTune Max5 - alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang 4

Az Ugreen HiTune Max5 headsetet használók véleményei alapján a készülék rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. Többen kiemelték a fejhallgató kényelmes viseletét és a kiváló hangminőséget, amely valóban kiemelkedő élményt nyújt. Az aktív zajcsökkentés hatékonyságát is dicsérik, amely lehetővé teszi a zavartalan zenehallgatást és telefonhívásokat még zajos környezetben is.

Az Ugreen HiTune Max5 Bluetooth headset további előnye, hogy rendkívül egyszerű a használata. A Bluetooth 5.3 technológia gyors és zökkenőmentes párosítást tesz lehetővé, így pillanatok alatt csatlakoztathatod a kedvenc eszközeidhez. A beépített kezelőgombok segítségével könnyedén válthatsz számot, állíthatod a hangerőt, vagy fogadhatod a hívásokat anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat. A kényelmes, fülre illeszkedő kialakítás hosszabb használat esetén is kényelmes viseletet biztosít, így akár több órás zenehallgatás vagy munkavégzés közben sem fogod kellemetlennek érezni.

Ugreen HiTune Max5 - alacsony késleltetés, ANC és nagyfelbontású hang 5

A csomag tartalma mindent magában foglal, amire szükséged lehet a mindennapi használat során. A headset mellett egy töltőkábelt és egy használati útmutatót is találsz a dobozban, amelyek segítenek a gyors és egyszerű beüzemelésben. Az Ugreen HiTune Max5 Bluetooth headset kiváló választás mindazok számára, akik szeretnének egy megbízható, hosszú üzemidejű, és kiemelkedő hangminőséget biztosító fejhallgatót, amely minden helyzetben helytáll. Az eszköz különösen ajánlott zenehallgatásra, telefonhívásokra, utazásra és munkavégzésre, köszönhetően a számos modern technológiának és a kedvező árnak.

Összefoglalva, az Ugreen HiTune Max5 Bluetooth headset egy kiváló választás mindazok számára, akik magas minőségű, kényelmes és megbízható fejhallgatót keresnek. Az alábbiakban összefoglalva a főbb képességek:

  • Dual LDAC dekódolás a Hi-Res audió élményért
  • Aktív zajcsökkentés (ANC) 43 dB kapacitással
  • Akár 90 órás akkumulátor-üzemidő
  • Bluetooth 5.3 verzió stabil és megbízható kapcsolattal
  • Kényelmes, fülre illeszkedő kialakítás
  • Beépített mikrofon és hangerőszabályzó gombok
  • Kedvező ár a BGREUPGHM5 kuponkóddal

Ha megbízható és modern fejhallgatót keresel, az Ugreen HiTune Max5 minden szempontból megfelelő választás lehet számodra.

A fejhallgató kínai raktárból rendelhető fekete vagy fehér színben innen:

 

Ugreen HiTune Max5 fejhallgató

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.