Válassza az Oldal lehetőséget

ENGWE P20 – ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral

ENGWE P20 – ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral

Az ENGWE P20 fele olyan nehéz, mint a KuKirin G4 roller.

ENGWE P20 – ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral

Az elektromos kerékpárok piacán számos különböző modell közül választhatsz, de az ENGWE P20 kiemelkedik a mezőnyből innovatív technológiájával és versenyképes árával. Az ENGWE P20 egy 36 voltos, 9,6 amperóra kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely 250 wattos motorral párosul. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy akár 100 kilométeres (gyári adat) hatótávolságot is elérhess egyetlen töltéssel, amely körülbelül 5 órát vesz igénybe.

ENGWE P20 - ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral 1

Az ENGWE P20 különösen alkalmas azok számára, akik első alkalommal szagolnának bele az elektromos kerékpározás világába. Az egyszerű használat és a kiváló ár-érték arány miatt ideális választás lehet azoknak, akik városi közlekedésre vagy rövidebb kirándulásokra keresnek megoldást. Az akkumulátor hosszú élettartama és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy mindennapi teendőidet gyorsan és hatékonyan végezd el, anélkül, hogy aggódnod kellene az újratöltés miatt. Emellett a nyomatékszenzoros rendszer simább és természetesebb vezetési élményt biztosít, amely különösen előnyös a kezdő kerékpárosok számára.

ENGWE P20 - ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral 2

Az ENGWE P20 dizájnja is figyelemre méltó. A fekete, fehér és zöld színekben kapható modell modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak, amely bármilyen környezetben stílusos társad lesz. A kompakt méreteknek köszönhetően könnyedén tárolhatod lakásban vagy garázsban, és a 22 kilogrammos csomagolási súly is könnyen kezelhetővé teszi a szállítást. Az egyszerű összeszerelési folyamat és a mellékelt használati útmutató segítségével gyorsan és könnyedén üzembe helyezheted a kerékpárt, hogy minél hamarabb élvezhesd annak előnyeit.

A kerékpár 20 colos gumiabroncsai kiválóan alkalmasak különböző terepviszonyok kezelésére, legyen szó városi utakon való közlekedésről vagy könnyebb terepen való kirándulásról. A 42 newtonméteres nyomatékkal rendelkező motor biztosítja a szükséges erőt és gyorsítást, hogy könnyedén és kényelmesen haladhass bármilyen úton. A maximális sebessége 25 km/h, ami ideális városi használatra.

ENGWE P20 - ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral 3

Az ENGWE P20 egyik legnagyobb előnye a nyomatékszenzoros rendszer, amely a hagyományos pedálszenzor helyett dolgozik. Ez a technológia pontosabb és érzékenyebb, lehetővé téve a simább és hatékonyabb erőátvitelt. Ez különösen hasznos lehet dombos területeken, ahol a nyomatékszenzor jobban képes érzékelni a szükséges erőkifejtést, és ennek megfelelően szabályozza a motor teljesítményét.

A másik kiemelendő érdekes és hasznos képesség, hogy a bringa már nem láncot, hanem bordásszíjat használ az erő átvitelére. Ez a megoldás sokkal csendesebb, és nem utolsó sorban lényegében gondozásmentes használatot tesz lehetővé. Mivel ez egy városi kerékpár nem található rajta váltó sem, ami egyrészről egyszerűbb használatot tesz lehetővé, más részről ezzel is egyel kevesebb alkatrésszel kell számolnod, ami elromolhat.

A kerékpár váza alumíniumötvözetből készült, ami könnyű, mégis rendkívül tartós. Az ENGWE P20 össztömege mindössze 18,5 kilogramm, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. A maximális terhelhetősége 120 kilogramm, így akár nehezebb csomagokkal is bátran használhatod.

ENGWE P20 - ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral 4

A kerékpár felszereltsége tartalmazza a tárcsafékeket, amelyek kiváló fékteljesítményt nyújtanak még nedves vagy csúszós körülmények között is. A csomag tartalmazza a kerékpárt, a töltőt, a használati útmutatót és egy szerszámkészletet is, amely segít a karbantartási feladatok elvégzésében.

Az ENGWE P20 nem csak technológiai szempontból kiváló, hanem ár-érték arányban is verhetetlen. Jelenleg a Banggood áruházban, cseh raktárból szállítva, 397 650 forintért vásárolhatod meg a 391dd0 kuponkóddal. Ez az ár rendkívül kedvező, figyelembe véve a kerékpár specifikációit és képességeit.

ENGWE P20 - ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral 5

Használatát tekintve az ENGWE P20 tökéletes választás városi közlekedésre, napi ingázásra vagy akár hétvégi kirándulásokra is. Az elektromos hajtásnak köszönhetően könnyedén eljuthatsz A-ból B-be anélkül, hogy kifáradnál, és élvezheted a csendes és környezetbarát közlekedést.

A vásárlói vélemények alapján a felhasználók különösen elégedettek a kerékpár megbízhatóságával, a nyomatékszenzoros rendszer hatékonyságával és az akkumulátor élettartamával. Többen kiemelték, hogy a kerékpár könnyen kezelhető és kiválóan alkalmas mindennapi használatra.

ENGWE P20 - ultrakönnyű bringa nyomatékszenzorral 6

Összefoglalva, az ENGWE P20 egy remek választás mindazok számára, akik egy megbízható, hatékony és megfizethető elektromos kerékpárt keresnek. Az alábbiakban összefoglalva a főbb képességek:

  • 250 wattos motor maximális erőteljes teljesítménnyel
  • 36 voltos, 9,6 amperórás akkumulátor akár 100 kilométeres hatótávolsággal
  • 20 colos gumiabroncsok különböző terepekhez
  • Nyomatékszenzoros rendszer a sima és hatékony erőátvitelért
  • Könnyű, tartós alumínium váz
  • Tárcsafékek a kiváló fékteljesítmény érdekében
  • 120 kilogramm maximális terhelhetőség
  • Kedvező ár a 391dd0 kuponkóddal

Ha megbízható és modern elektromos kerékpárt keresel, az ENGWE P20 minden szempontból megfelelő választás lehet számodra.

Vásárlás az EU raktárból itt:

Engwe P20 nyomatékszenzoros kerékpár

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.