Válassza az Oldal lehetőséget

Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED Gaming monitor – őrült jól néz ki, őrült jó nézni!

Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED Gaming monitor – őrült jól néz ki, őrült jó nézni!

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED Gaming Monitor a maximalisták kedvence lesz.

Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED Gaming monitor - őrült jól néz ki, őrült jó nézni!

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor egy kiemelkedő vizuális élményt nyújtó eszköz, amelyet kifejezetten a játékosok számára terveztek. A monitor 34 hüvelykes (86,36 cm) képernyője 1800R görbülettel rendelkezik, ami magával ragadó élményt biztosít. A WQHD (3440 x 1440) felbontás és a QD OLED panel kombinációja valósághű és pontos képmegjelenítést garantál, így minden játék és film élvezetesebb lesz.

A monitor vizuális gazdagsága kiemelkedő, amit számos fejlett technológia támogat. A DisplayHDR TrueBlack 400 tanúsítvány biztosítja a hihetetlen fényerőt és a végtelen kontrasztot, így a sötét jelenetek részletei is jól láthatók. A VESA ClearMR 9000 tanúsítvány pedig a legmagasabb szintű elmosódásgátló garanciát nyújtja, ami a legélesebb és legsimább képminőséget biztosítja.

Your gaming experience to the utmost

Az Ambiglow világítás tovább fokozza a játékélményt azáltal, hogy a monitor körüli fények színét és intenzitását a képernyő tartalmához igazítja. Ez a technológia különösen hasznos a sötét szobában való játékhoz vagy filmnézéshez, mivel a fények követik a játék és a videótartalmak hangulatát, így még magával ragadóbb élményt nyújtanak.

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor 175 Hz-es képfrissítési sebességgel rendelkezik, ami zökkenőmentes és folyamatos képi megjelenítést biztosít. Ez a sebesség különösen előnyös a gyors ütemű játékoknál, ahol minden pillanat számít. A monitor támogatja az Adaptive Sync technológiát is, amely szinkronizálja a monitor és a grafikus kártya képfrissítési sebességét, ezáltal kiküszöböli a képtörést és a késleltetést.

Your gaming experience to the utmost

A monitor ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a magasság, a döntés és az elforgatás egyszerű beállítását, így mindig megtalálhatod a legkényelmesebb nézési pozíciót. A SmartImage játékmód optimalizálja a képminőséget különböző játékstílusokhoz, legyen szó FPS, RTS vagy versenyjátékokról. A Smart Crosshair funkció automatikusan módosítja a célkereszt színét a háttérhez igazodva, így növelve a célzási pontosságot.

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor további funkciói közé tartozik a MultiView, amely lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását és megjelenítését, így tökéletes a multitasking feladatokhoz. Az USB 3.2 Gen 1 hub segítségével gyors adatátvitelt biztosít, és különböző perifériák csatlakoztatását teszi lehetővé. A monitor rendelkezik HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 bemenetekkel is, amelyek támogatják a nagy felbontású tartalmak megjelenítését.

CrystalClear images with UltraWide QHD 3440 x 1440 pixelsDisplayHDR™ True Black 400 delivers incredible shadow detailsCurved display design for a more immersive experience

Egy példa a monitor használatára lehet, ha egy FPS játékban versenyzel. A 175 Hz-es képfrissítési sebesség és a Smart Crosshair funkció biztosítja, hogy minden mozdulatod gyors és pontos legyen, miközben az Ambiglow világítás még magával ragadóbbá teszi a játékélményt. A monitor ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú órákon át kényelmesen játssz, anélkül hogy fáradtságot éreznél.

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor a színvisszaadás terén is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az Ultra Wide-Color technológia széles színskálát biztosít, ami élénk és valósághű színeket eredményez. A monitor 148,8%-os sRGB és 97,8%-os Adobe RGB színlefedettséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletek és árnyalatok is tökéletesen jelenjenek meg. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akik grafikai munkákkal, fotószerkesztéssel vagy videószerkesztéssel foglalkoznak, mivel a színek pontossága és telítettsége kulcsfontosságú ezekben a feladatokban.

Your gaming experience to the utmost

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor ergonomikus kialakítása nemcsak a játékosok számára kényelmes, hanem a hosszabb munkamenetekhez is ideális. Az állítható magasságú, dönthető és forgatható állvány lehetővé teszi, hogy a monitort a saját igényeidnek megfelelően állítsd be, így csökkentve a nyaki és hátfájdalmak kockázatát. A monitor beépített alacsony kék fény módja és a villódzásmentes technológia hozzájárul a szemek védelméhez, különösen hosszabb használat során. Ezek a tulajdonságok teszik a Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor nemcsak játékra, hanem napi munkavégzésre is kiválóan alkalmassá, biztosítva a komfortot és a teljesítményt egyaránt.

Főbb képességek:

  • 34 hüvelykes, 1800R ívelt képernyő
  • WQHD (3440 x 1440) felbontás
  • QD OLED panel DisplayHDR TrueBlack 400 tanúsítvánnyal
  • VESA ClearMR 9000 tanúsítvány
  • Ambiglow világítás
  • 175 Hz-es képfrissítési sebesség
  • Adaptive Sync technológia
  • Ergonomikus kialakítás (magasság, döntés, elforgatás)
  • SmartImage játékmód
  • Smart Crosshair funkció
  • MultiView funkció
  • HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 bemenetek
  • USB 3.2 Gen 1 hub

A Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor ideális választás mindazok számára, akik kiváló képminőségre és magával ragadó játékélményre vágynak. A monitor fejlett technológiái és sokoldalúsága révén minden játékstílushoz és igényhez jól alkalmazkodik, így tökéletes választás a komoly játékosok számára.

Philips Evnia 34M2C6500 monitor június közepétől lesz megvásárolható 799 € ajánlott fogyasztói áron.

További információk: Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.