Válassza az Oldal lehetőséget

SmartMi Standing Fan 2S – mintha a szél fújna

SmartMi Standing Fan 2S – mintha a szél fújna

A SmartMi Standing Fan 2S a természetes szél hatását utánozza.

SmartMi Standing Fan 2S – mintha a szél fújna

A SmartMi Standing Fan 2S egy innovatív és hordozható álló ventilátor, amelyet úgy terveztek, hogy a forró nyári napokon frissítő szellőt biztosítson. A ventilátor négy különböző működési móddal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a légáram intenzitásának és irányának testreszabását. A 340 mm x 330 mm x 960 mm méretű készülék kompakt és könnyen mozgatható, így bármely helyiségben kényelmesen használható. A ventilátor nettó súlya mindössze 3,5 kg, ami megkönnyíti a szállítást és a helyzetének megváltoztatását.

A SmartMi Standing Fan 2S különböző szögben képes oszcillálni, hogy a levegőt egyenletesen oszlassa el a szobában. Vízszintes irányban négy szögben, 30°, 60°, 90° és 120°-ban képes oszcillálni, míg függőlegesen 25°-ban felfelé és 15°-ban lefelé mozgatható. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a ventilátor bármelyik irányba fújjon, ahol szükség van a hűsítő légáramra.

[EU Direct] SmartMi Standing Fan 2S Portable Wireless Standing Floor Fan For Summer Natural Breezes Technology

A ventilátor vezérlése rendkívül egyszerű és kényelmes. A készülék vezérelhető mobilalkalmazással, hangvezérléssel és Bluetooth távirányítóval is. Az alkalmazás segítségével pontosan beállíthatod a ventilátor működési módjait és oszcillációs szögeit, míg a hangvezérléssel egyszerűen parancsokat adhatsz ki anélkül, hogy fel kellene kelned a kanapéról. A Bluetooth távirányítóval pedig bárhonnan irányíthatod a ventilátort a helyiségben.

Az eszköz 220 V névleges feszültséggel és 25 W névleges teljesítménnyel működik, így energiatakarékos megoldást kínál a forró napokon. A ventilátor fehér színben kapható, ami elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és könnyen illeszkedik bármilyen lakberendezési stílushoz. A ventilátor működhet akkumulátorról is, ami tovább növeli a hordozhatóságát. Az akkumulátorral történő üzemelés esetén a készülék egy óra elteltével automatikusan bekapcsolja az energiatakarékos módot, amely lekapcsolja a távirányítót és az alkalmazást, így meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát.

[EU Direct] SmartMi Standing Fan 2S Portable Wireless Standing Floor Fan For Summer Natural Breezes Technology

A SmartMi Standing Fan 2S ideális választás lehet azok számára, akik egy csendes és hatékony hűtési megoldást keresnek otthonukba vagy irodájukba. Az alkalmazásvezérlés és a hangvezérlés kényelmes megoldásokat kínálnak a mindennapi használathoz, míg a kompakt méret és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy a ventilátort bárhová magaddal vidd.

Egy példa a ventilátor használatára lehet, ha egy hosszú munkanap után szeretnél pihenni a nappaliban. A SmartMi Standing Fan 2S segítségével könnyedén beállíthatod a kívánt légáramot az alkalmazáson keresztül, miközben a kanapén ülsz. Az oszcillációs funkció biztosítja, hogy a levegő egyenletesen oszoljon el a szobában, így mindenhol kellemes hűvös marad.

[EU Direct] SmartMi Standing Fan 2S Portable Wireless Standing Floor Fan For Summer Natural Breezes Technology

A készülékhez mellékelt útmutató segít az egyszerű összeszerelésben és párosításban. A Bluetooth távirányító párosítása egyszerű: csak nyomd meg egyszerre a “Bekapcsolás/szélsebesség állítás” és az “Oszcillációs vezérlés/módváltoztatás” gombot körülbelül 5 másodpercig, majd nyomj meg egy tetszőleges gombot a ventilátoron.

A vásárlói vélemények szerint a SmartMi Standing Fan 2S nagy népszerűségnek örvend. A felhasználók különösen dicsérik a ventilátor csendes működését, a hatékony hűtést és a kényelmes vezérlési lehetőségeket. A kompakt méret és a könnyű összeszerelhetőség szintén pozitív visszajelzéseket kapott.

Főbb képességek:

  • Négy működési mód
  • Négy vízszintes oszcillációs szög (30°, 60°, 90°, 120°)
  • Két függőleges oszcillációs szög (25° felfelé, 15° lefelé)
  • Vezérlés mobilalkalmazással, hangvezérléssel és Bluetooth távirányítóval
  • 220 V névleges feszültség, 25 W névleges teljesítmény
  • Fehér színű, elegáns megjelenés
  • Hordozhatóság akkumulátorral történő üzemelés esetén
  • Automatikus energiatakarékos mód akkumulátor használata esetén
  • Kompakt méret: 340 mm x 330 mm x 960 mm
  • Könnyű súly: kb. 3,5 kg
  • Kedvező ár: 33 162 Ft a BGHOBBY168 kuponkóddal, cseh raktárból szállítva

A SmartMi Standing Fan 2S ideális választás mindazok számára, akik egy hatékony, csendes és kényelmesen használható ventilátort keresnek a nyári hőség enyhítésére.

 

Vásárlás itt:

 

SmartMi Standing Fan 2S ventilátor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.