Válassza az Oldal lehetőséget

DDpai Ranger – a bringás/motoros akciókamerák csúcsragadozója

DDpai Ranger – a bringás/motoros akciókamerák csúcsragadozója

A DDpai Ranger sokkal-sokkal több, mint egy hagyományos kamera!

DDpai Ranger – a bringás/motoros akciókamerák csúcsragadozója

Az DDpai Ranger egy kiváló minőségű, 4K felbontású akciókamera, amelyet kifejezetten motorosok és kerékpárosok számára terveztek. A kamera 1,3 hüvelykes érintőkijelzővel rendelkezik, amely 700 nites fényerővel biztosítja a kiváló láthatóságot mindenféle fényviszony mellett. Az eszköz 74 x 48 x 51 mm méretű, így kompakt és könnyen felszerelhető bármilyen járműre. Az 1600 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi a folyamatos használatot akár 110 percig 4K módban, illetve megfelelő tartozékok használatával még tovább.

A DDpai Ranger 4K felbontásban, 3840 x 2160 pixeles videókat rögzít 30 képkocka/másodperc sebességgel, de támogatja a 2K és 1080p felbontásokat is különböző képkockasebességgel, mint például 2560 x 1440 60 képkocka/másodperc sebességgel. A videókat MP4 formátumban rögzíti, H.264 vagy H.265 tömörítéssel, így a felvételek kiváló minőségűek és kompakt méretűek maradnak. A kamera 150 fokos látószöggel és F1.6 fényerejű lencsével rendelkezik, ami széles látómezőt és jó fényérzékenységet biztosít, még gyenge fényviszonyok mellett is.

DDpai Ranger - a bringás/motoros akciókamerák csúcsragadozója 1

A DDpai Ranger különleges technológiái közé tartozik a D-Flow stabilizáció, amely horizontális szintezést és torzításkalibrációt kínál, így a videók mindig simák és torzításmentesek lesznek. A kamera rendelkezik beépített többmódú, többcsillagos szubméter pontosságú helymeghatározóval, valamint hat tengelyes precíziós giroszkóppal, magnetométerrel és magasságmérővel. Ezek a szenzorok segítenek a pontos és megbízható adatgyűjtésben, bármilyen környezetben.

A beépített Wi-Fi 5 GHz-es átviteli sebességgel és Bluetooth 5.1 támogatással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható különböző eszközökhöz. Az USB 3.0 Type-C port gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Az akciókamera kompatibilis a legtöbb modern iOS és Android eszközzel, beleértve az iPhone 11-től felfelé és a Huawei Mate 20-tól felfelé terjedő modelleket, így sokoldalúan használható különböző eszközökkel.

A DDpai Ranger különleges képességei közé tartoznak azok a fejlett szenzorok, amelyek lehetővé teszik az út közbeni részletes adatrögzítést. A beépített többmódú, többcsillagos szubméter pontosságú helymeghatározó rendszer pontosan meghatározza a pozíciódat, így mindig pontos adatokat kapsz a megtett távolságról és az útvonalról. A hat tengelyes, nagy pontosságú giroszkóp segít a mozgás közbeni stabilizációban, míg a magnetométer és az iránytű folyamatosan biztosítja az aktuális irányt, így mindig tudod, merre tartasz. Az altiméter pontosan méri a tengerszint feletti magasságot, ami különösen hasznos hegyi túrák vagy dombos terepen történő motorozás során.

Emellett a légnyomásmérő is része a rendszernek, amely segít meghatározni a légnyomás változásait, ami befolyásolhatja az időjárási körülményeket és a vezetési élményt. Ezek a szenzorok együttműködve biztosítják, hogy a DDpai Ranger nemcsak a vizuális élmény rögzítésében kiváló, hanem az út közbeni pontos műszaki adatokat is szolgáltat, beleértve a sebességet, gyorsulást, emelkedők vagy lejtők szögét, így teljes képet kapsz a vezetési körülményeidről.

DDpai Ranger - a bringás/motoros akciókamerák csúcsragadozója 2

Ezek az adatok nemcsak a biztonságosabb és tudatosabb vezetést segítik, hanem az utazásaid elemzésében is fontos szerepet játszanak. Az alkalmazással összekapcsolva az adatok könnyen elérhetők és elemezhetők, így mindig pontosan tudod, hogyan teljesítettél az úton. Akár a versenypályán használod, akár túrázásra, a DDpai Ranger minden részletet pontosan rögzít, így a lehető legjobb élményt nyújtja.

Egy példa az eszköz felhasználására lehet egy motoros túra, ahol a DDpai Ranger kamera rögzíti az út minden pillanatát kiváló minőségben. A kamera beépített szenzorai és stabilizációs rendszere biztosítja, hogy a felvételek simák és torzításmentesek legyenek, még egyenetlen úton is. A 4K felbontás és a széles látószögű lencse lehetővé teszi, hogy minden részletet tisztán láss, akár gyorsan haladsz, akár egy gyönyörű tájat örökítesz meg.

DDpai Ranger - a bringás/motoros akciókamerák csúcsragadozója 3

A kedvező ár, jelenleg 63 339 Ft a Banggood áruházban a BG3f9cc3 kuponkóddal, különösen vonzóvá teszi ezt a kamerát azok számára, akik kiváló minőségű felvételeket szeretnének készíteni anélkül, hogy túl sokat költenének. Az ár tartalmazza az alapfelszereltséget, amely magában foglalja a kamerát és a szükséges kiegészítőket, de további tartozékok is vásárolhatók hozzá, mint például motoros vagy kerékpáros rögzítő, és egy ACC töltőalap.

A vásárlói vélemények alapján a DDpai Ranger nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében, akik különösen értékelik a kamera kiváló képminőségét és a stabilizációs rendszer hatékonyságát. Többen kiemelték a könnyű használhatóságot és a kompakt méretet, ami megkönnyíti a felszerelést és a mindennapi használatot.

Főbb képességek:

  • 4K felbontású videórögzítés 30 képkocka/másodperc sebességgel
  • 150 fokos látószögű F1.6 lencse
  • D-Flow stabilizáció horizontális szintezéssel és torzításkalibrációval
  • Beépített többmódú, többcsillagos szubméter pontosságú helymeghatározó
  • Hat tengelyes precíziós giroszkóp, magnetométer és magasságmérő
  • 1,3 hüvelykes érintőkijelző 700 nites fényerővel
  • 1600 mAh kapacitású akkumulátor, akár 110 perc üzemidő 4K módban
  • Wi-Fi 5 GHz-es átviteli sebességgel és Bluetooth 5.1 támogatással
  • USB 3.0 Type-C port gyors adatátvitelhez
  • Kompatibilitás a legtöbb modern iOS és Android eszközzel
  • Kedvező ár 63 339 Ft a BG3f9cc3 kuponkóddal

Az DDpai Ranger ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható és sokoldalú akciókamerát keresnek, amely kiváló képminőséget és számos fejlett funkciót kínál.

Vásárlás itt:

 

DDpai Ranger motoros/kerékpáros kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.