Xiaomi Mi 6X átlátszó hátlappal?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Meglepő és vicces lenne, ha igaz lenne!

mi6x2

Az alábbi képről csak amiatt írok, mert szinte elképzelhetetlen, hogy igaz legyen. Ugyanakkor nem bánnám, az átlátszó külső merevlemez házaknak is van egyfajta varázsuk, látjuk a vasat, ami benne dolgozik.

Ez a kép állítólag egy Xiaomi Mi 6X nevű készülék hátlapja, egy olyan telefoné, aminek létezését a Xiaomi határozottan tagadja. Ha mégis létezne, akkor valószínűleg az Mi 6 hardverét hordozná egy 18:9-es, talán 6 colos kijelzővel, ami alatt nem fér el egy home gomb ujjlenyomat szkennerrel. A nemlétező telefon duplakamerás, amik viszont nem egymás mellett, hanem amolyan Apple ihletésre egymás alatt helyezkednek el.

Nálam biztos befutó lenne egy ilyen átlátszó hátlapos telefon! Ti mit szólnátok hozzá?

Szóljon hozzá!Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_veoml3hc9smjiock565ramv1q4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_veoml3hc9smjiock565ramv1q4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482