Pletykák a Xiaomi új okoskarkötőjéről, itt az Mi Band 3

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pletykák a Xiaomi új okoskarkötőjéről, itt az Mi Band 3 - 5.0 out of 5 based on 12 votes

A Xiaomi Mi Band 2 az egyik legkedveltebb okoskarkötő a piacon, de már itt az utódja.

A Xiaomi fitnesz karkötőjének második generációja fekete-fehér OLED képernyőt kapott, amelyen figyelemmel kísérhetünk különböző adatokat - a megtett távolságot, az időt, a dátumot és az elégetett kalóriák. A felhasználók nagyon kedvelték ezt a karkötőt, de nem csak a szoftveres képességei miatt. Nagy újítás volt, hogy a szíj cserélhető, így a karkötő teljesen személyre szabható, maga a szerkezet pedig egészen extrém megpróbáltatásokat is képes volt túlélni.

mi-band-3-xiaomi-amazfit-band-1-702x336_1.jpg 

Úgy tűnik, hogy az utód gyökeresen más szerkezet lesz, szinte minden területen szakít az Mi Band 2 örökségével. Kezdjük ott, hogy a kijelző színes AMOLED lesz és folytassuk azzal, hogy kapunk bele NFC funkciót is. Azt gondoljuk, hogy az NFC-re épülő megoldások robbanás előtt állnak szerte a világon, így valószínűleg itthon is, emiatt az elkövetkező években ez a tulajdonság komoly előnnyé válhat.

 mi-band-3-xiaomi-amazfit-band-1-702x336_2.jpg

Az Mi Band 3 képességei terén nagy változást nem várunk, de a hírek említést tesznek arról, hogy mérhetjük teljesítményüket a medencében is. Egyelőre nem nagyon tudjuk hova tenni ezt az információt, lehet, hogy egyszerűen csak arra utal, hogy az új karkötő extrém vízmélységig, konkrétan 50 méterig vízálló marad. A madarak csiripelnek még arról is, hogy a Xiaomi Mi Band 3 tömege jócskán nöni fog az elődéhez képest. Ez összefügghet az előbb említett vízállósággal is, mivel a karkötő háza nem műanyagból, hanem rozsdamentes acélból készül.

 

Végezetül szóljunk az árról is. Az Mi Band 1 10 dolláros és az Mi Band 2 22 dolláros árához képest minimum 8 dolláros emelkedést tapasztalunk majd, a jelenlegi információk szerint a bevezető ár 30 dollár, vagyis nagyjából 7800 forint. Úgy gondoljuk, hogy a színes kijelző és az egyéb javított funkciók, valamint az NFC képesség miatt ez az ár egyáltalán nem mondható soknak, így várjuk, hogy kézbe vehessük az új okoskarkötőt a Xiaomitól!

A Xiaomi Mi Band 1 itt található: Xiaomi Mi Band 1S

A Xiaomi Mi Band 2 pedig itt: Xiaomi Mi Band 2

Szóljon hozzá!