Vidd a hűsítő szelet a szobádba!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Rendkívül innovatív, mégis pofonegyszerű a Xiaomi megoldása.

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_6.jpg

Ennek a szerkezetnem az előnyeit leginkább nyáron tapasztalhatjuk meg, amikor a kánikula elől menekülünk a négy fal közé.

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_1.jpg

Nem másról lesz most szó, mint álló ventilátorról. szerintem mindenki látott már hasonlót, de ilyet még biztos nem. Ezt a Xiaominál tervezték, és ahogy megszokhattuk, a kínai gyártó műhelyéből olyan szenzációs dolgok kerülnek elő, hogy csak tátjuk a szánkat. A legtöbbször egyszerű, ötletes, innovatív és dizájnos dolgokat látunk, és csak azt nem értjük miért nem jutott ez eszébe valaki másnak már sokkal előbb.

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_2.jpg

A Xiaomi Mi ventilátor is ilyen. Mint szinte minden eszköz, úgy ez is okos, vagyis a mobilunkról vezérelhetjük. ehhez le kell tölteni egy appot a telefonunkhoz tartozó áruházból (Windowshoz nem lesz ilyen), és a képernyőn, a fotelt, függőágyat, kanapét el nem hagyva távolról is beállíthatjuk a működést. Ez azonban még semmi. A gyártó akkumulátort is épített a szerkentyűbe, így olyan helyen is használhatjuk, ahol nincs kettőhúsz, így például kivihetjük a teraszra, nem lesz gond a konnektor hiánya.

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_3.jpg

Na, ez már kezd érdekes lenni, de a java még csak most jön! Azt megszokhattuk, hogy egy álló ventilátornál szabályozhatjuk a fújás erősségét, és azt is elérhetjük, hogy a ventilátor feje elforduljon, hogy ne egy irányból érkezzen a hűsítő légmozgás. a Xiaominál ennél is tovább mentek. Itt nem csak a fújás erőssége, a fej mozgása szabályozható, hanem azt is elérhetjük, hogy a ventilátor által keltett légmozgás hasonlítson a szélre. Ezt úgy érték el, hogy a ventilátor motorja egy véletlen algoritmus segítségével szabályozza a motor fordulatszámát. Ezt a természetes légmozgást utánzó működést négy különböző erősségre állíthatjuk.

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_4.jpg

Tudom, ennek a hírnek, bemutatónak nem most, hanem nyár elején kellett volna megjelennie, hiszen ki vesz télire ventilátort? A szezon biztos nem most kezdődik, de egyrészről jövőre is lesz nyár, ráadásul van valami globális felmelegedés is, szóval könnyen lehet, hogy melegebb lesz mint idén. Másrészről meg jön a karácsony is, és ilyenkor nem biztos, hogy csak a sál-sapka-kesztyű kombó játszik - tél lesz ugye -, hanem lehet venni mindenféle dolgot, olyat is, amit csak nyáron fogunk használni. Szóval ajánlom figyelmetekbe ezt a remek szerkezetet, szerintem aki ilyet kap ajándékba, annak biztos felfelé fog görbülni a szája!

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_5.jpg

Itt találtok további részleteket: Xiaomi Mi Smart DC Frequency Stand Fan

Szóljon hozzá!