A mendoni se kubi i Xiaomi mund të funksionojë vërtet?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Duket se është pak fëminore, edhe pse është projektuar posaçërisht për të rriturit.

xiaomi lodër gisht 561x405

Xiaomi MiTU Building Blocks Finger Fidget Anti-stres lodër - $ 4,59

Ky kub i lëvizshëm, sipas shpërndarësit, është një mjet i shkëlqyeshëm për ata që janë shpesh në një gjendje stresuese shtrëngimi. Sferat, butonat, rrotulluesit dhe çelsat në pajisjet duhet të ndihmojnë në reduktimin dhe eliminimin e ankthit. E pra, kjo padyshim është e varur nga individi, kështu që do të ketë njerëz që nuk janë të sigurt për gjërat, por mund të imagjinojmë të kundërtën. Imazhet e kubike përndryshe do të disassembled pothuajse tërësisht, në qoftë se ju keni një të tillë në anëtarët e familjes Mitu, atëherë ne mund të krijojë objekte të ndryshme të krijimtarisë e rëndësishme, sepse ne mund të ndërtojmë së bashku elementet. Kjo është ndoshta për shkak të faktit se prodhimi është shumë i saktë (0,005 mm), secili element përputhet në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin dhe një rrumbullakim i sigurt i skajeve nuk ishte një ide e keqe.

stesszkocka xiaomi

Një dhuratë unike dhe zbavitëse e përkryer për të dy kolegët dhe studentët. Sigurisht, për shkak të copave të vogla duhet të jemi të kujdesshëm që të mos i afrohemi fëmijëve të vegjël!

Çmimi i mësipërm ide ju mund ta krahasoni atë me tregun e brendshëm duke klikuar mbi të.