Është aq e ftohtë sa duket, ne kemi testuar miun e Xiaomit

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Mirë për çdo pajisje që mund të përdoret me një mouse!

sh109063.jpg

Në paketën më të fundit Xiaomi, unë urdhërova katër gjëra. Nga kjo Shkopi i farës dhe a Syzet VR Unë e kam futur atë kështu që është koha për ta vënë atë në kuti përsëri dhe për të marrë viktimën e ardhshme, e cila është Xiaomi Mi Mouse!

Për të shkruar për këtë miu për një arsye të thjeshtë, u bëra kurioz për këtë. Specifikimi ishte bindës, dhe bazuar në imazhet që marrim cilësinë e madhe Xiaomi të zakonshme. Diku në fillim të verës kam shkruar një rekomandim të shkurtër në të cilin unë guxonte të shkruaja se ne mund të përdorim ndonjë gjë nga televizioni i zgjuar përmes fletores deri tek telefoni ynë. Natyrisht ka pasur një lexues që e pyeti këtë, kështu që unë u shërua në kuriozitet, a do të ishte me të vërtetë mirë për ndonjë gjë, ose vetëm të menduarit rreth specifikimit ishte shumë për këtë? Kështu që ju mund të kuptoni se unë kam për të porositur atë.

sh109071.jpg

Mi Mouse erdhi në një kuti që të gjithë tifozët Xiaomi ndjehen menjëherë se do të ketë disa pajisje nga prodhuesi ynë i preferuar. Kartoni dhe puna e shtypjes janë vetëm atë që thoni është se ku keni marrë diçka super. Megjithatë, nëse kjo nuk mjafton, atëherë është e pashmangshme që vetëm pikësimi kinez mund të gjendet në një kuti. Xiaomi nuk na përkrah me faqe të tilla si një përshkrim i dhënë në një gjuhë që na disponon. Yeah, Tobias tha, ne nuk kemi nevojë për një përshkrim për një mouse, sepse një brejtës mund të përdoret nga të gjithë.

sh109069.jpg

Dalja nga sirtari i kutisë, mund ta shihni miun nën një kapak plastik transparent. Në shikim të parë, duket sikur ne mund të shohim në fotot e shtypit dhe kjo është me besim. Dizajni është i denjë për produktet e Xiaomi. Thjeshtë, elegante, nuk ka mjekër, nuk LED ndezje, sipërfaqet e gomës të mbuluara me gome. Mbulesa është një sipërfaqe gri pak metalike me një seksion të rrumbullakët të bardhë para saj. Kjo është mbështjellë në një drejtim me rul, kështu që të dy palët shërbejnë si një buton.

sh109068.jpg

Plastikat janë të mira në të gjithë sipërfaqen e miut, ata nuk kalojnë kudo, nuk janë të ndritshme, nuk mbledhin shenjat e gishtërinjve. Fundi i miut është i ndarë në dy raunde. Pas pivoting në pjesën e pasme, ajo është e lëvizshëm, dhe ka bateri dhe një shkop USB për lidhjen 2,4 GHz. Sensori optik i rezolucionit 1200 DPI, butoni i energjisë dhe modaliteti Bluetooth dhe radio qëndrojnë në rrethin e sipërm.

sh109062.jpg

Meqë jam vetëm një mouse, kam guximin të shoh në të. Epo, duhet të them se është problem që kam parë një mouse nga brenda ose që nuk e kam parë brenda minjve të Xioamit ende, por është një fakt që nuk kam parë një mjet të tillë të thjeshtë dhe të bukur deri më tani. PCB, pjesët SMD janë shembullore. Microswitches work fine, por ata nuk janë të llojit që mund të riparohen, kështu që nëse zilja e dyerve është e prerë, ajo nuk do të funksionojë. Sensori i rrokullisjes nuk është më parimi i vjetër optik. kështu që ndërsa scrolling është shumë mirë, nuk do të ketë ndonjë problem me saktësi.

sh109058.jpg

Ejani atë që ju ndoshta jeni të gjithë pyesin për përdorimin!

Instalimi i miut është i thjeshtë. Pas ndezjes, butoni i radios tregon dritën jeshile, e cila është shenjë e lidhjes me radio. Nëse shtypni butonin e dritës që bluzon blu, mund të çiftoni me çdo pajisje përmes Bluetooth. Unë ndoshta nuk duhet të them atë që unë isha duke u përpjekur për të krijuar.

sh109061.jpg

Xiaomi Mi Mouse është një mouse që nuk mund të lodhem pas shumë ditësh të përdorimit. Unë po të shikoj, unë të puth, dhe çdo ditë jam mirënjohës për elegancën që rrjedh prej saj. U përpoqa me çdo pajisje. Kam lidhur TV dhe PC duke përdorur USB stick, dhe kam përdorur lidhjen Bluetooth për çdo gjë tjetër. Unë u përpoqa atë pranë notebook tim dhe në tabletë tim, por unë gjithashtu kontrolluar TV tuner Android. Siç kam shkruar gjatë vitit, të gjitha veglat që mund të përdoren me një mouse mund të përdoren nga Xiaomi. Duket e mrekullueshme kur vjen puna te përdorimi multimedial në tryezën e kafes, por gjithashtu duket mirë në tavolinën e tastierës.

sh109064.jpg

Para se të thoni jo, asgjë si kjo mund të jetë e përkryer, duhet të them se është e drejtë. Miu i Xiaomit është i përsosur, por jo i mirë për të gjitha llojet e punës. Ndërsa e përdor TV për të gjitha arsyet, është e përkryer për TV të zgjuar, madje edhe në fletore dhe në tabletë, pasi nuk ishte e turpshme me kompjuterin ndërsa po përdorja internetin ose redaktimi i tekstit. Pra, cili ishte problemi atëherë? Fakti që dizajni i sheshtë nuk ishte mjaft komod për punën grafike dhe grafike nuk ishte mjaft i saktë. Unë vetëm po e shkruaj këtë sepse i përket tërësisë, sepse ishte krejtësisht i plotë përveç kësaj mangësie të vogël.

sh109065.jpg

Çfarë mund të shkruaj si fjalë kryesore? Aq shumë që kam ardhur në atë që prisja. Xiaomi Mi Mouse është në thelb një zgjedhje e përkryer për cilindo që kërkon një televizor ose kushdo që kërkon pajisje portative. Për shkak të dy llojeve të lidhjes, ne mund ta përdorim me të vërtetë për çdo gjë.

Dhe sa kushton? Tani, çmimi i dollarëve 16,53, që është, 4100 është çmimi, por nëse i kushtoni vëmendje promovimeve të përditshme të kuponit në blog, mund të blini deri në $ 10 ose $ 2600. Jo se 4100 Forint do të kishte qenë aq shumë për të, ai kupton të gjitha pikat që kam shpenzuar në të!

Urdhërova këtu: Xiaomi Portable Mouse - SILVER

Update: Tani ju keni një kupon zbritje shumë. Nëse është XMMouseCP ju mund ta përdorni atë për $ 12,99 derisa të jetë vendosur!

Vlerësimi i redaktorit

8Rezultati shënoi8dizajni9aftësitë8stil7përdorim9çmim