I papritur i parë i vitit është tableta P8 e Lenovo

Lexuesit Rishikimi:5/5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
I papritur i parë i vitit është tableta P8 e Lenovo - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Lenovo P8 ishte një nga makinat më të suksesshme të vitit të kaluar dhe tani kemi një kupon 13 njëmijë forintësh dhe një paketë dhuratë për ditën e parë të biznesit të vitit.

lenovo_p8_1.jpg