• telefon
  • shkruar:
  • Lexo: 569

Nën dollarë 100, smartphone Lenovo K320t 4G!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Është thjesht i përsosur nëse e konsiderojmë çmimin.

Lenovo K320t Karakteristikat e Plotë Gadgets Lens 2

Lenovo K320t 4G Versioni i Phablet Global - 99,99 USD

Natyrisht, me këtë çmim, nuk ka produkt paraprak, Lenovo K320t kërkon të gjejë një vend për të qëndruar. Sistemi është i bazuar në chip quad-core bazuar Spreadtrum ishte si më parë 2,0 GB memorie të mbështetura, madhësia e magazinimit të brendshme dhe një goditje totale 16,0 GB - zgjeruar për fat të mirë. Në kohët moderne, megjithatë, erërat janë ndjerë fuqishëm në këtë pajisje, është mjaft i madh për të qenë të saktë ekran 5,7-inch (1440 720 × pixels), e cila është zgjeruar, për më tepër, që 18: 9 aspekt. A nuk bie prapa nga sytë Android 7.0, megjithatë, e pak na habitur se edhe me të tillë një përshtatje çmim tag në të mbetur duálkamera (8 dhe 2-megapixel sensorë). Kapja e imazhit mbështetet nga një elektrik dore LED dhe siguria rritet nga lexuesi i gjurmëve të gishtave. Për sa i përket lidhjes së të dhënave me botën e jashtme, vlen të përmendet: Modeli i rrjetit 4G LTE, Wi-Fi, FM radio, Bluetooth dhe A-GPS. Shërbyerja e makinës u zgjidh me një bateri 3 000 milliampere, e cila padyshim nuk është një central bërthamor, por me hekur të tillë është ende e mjaftueshme.

lenovo k320t mes

Në të shumtën, duhet të themi se Lenovo K320t duket të jetë një pajisje në fund të fundit të gjitha-në-një. Natyrisht, raporti i panelit të ekranit 81,4% dhe paneli i panelit 8 MP janë gjithashtu të denjë për t'u vënë re, dhe vlen të përmendet se ruajtja e dyfishtë SIM dhe ajo e brendshme mund të rriten me një kartelë memorie të formatit microSD.

lenovo k320t

Sinqerisht, ne nuk mund të përmendim një gabim të zhurmshëm në këtë telefon, pasi gjysma e dollarit 100 nuk është (me të vërtetë) pritet më shumë se kjo. Pika më e dobët në lojë është ndoshta chip sistemi quad-core, kështu që ne kemi zbuluar se 30 500 po kryen nën Antuto - kjo është në të vërtetë formati letre. Unë mendoj se tre prej tyre të gjithë qaj me zë të lartë në një kohë: ka jetë jashtë Xiaom!


A nuk bleni nga jashtë? Lexoni këtë: Pra blini në dyqane të mëdha kineze

Nëse dëshironi të përfitoni nga promovimet e dyqanit kinez, regjistrohuni për buletinin tonë të kuponave dhe do të keni kodet më të fundit çdo ditë në kutinë tuaj: Abonimin e buletinit të kodit kupon

Ose kërkoni një kupon në mijëra faqet tona të veprimit kinez: Kineze Kupon Finder