Ne kemi një video me cilësi të Hollivudit 360 për Samsung Galaxy S9

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Njësia e re qendrore ka ardhur zyrtarisht, e cila do të përzërë jo vetëm një telefon, por edhe një fletore.

Qualcomm-0-640x426.jpg

Zogjtë kanë qenë duke qarë për disa kohë që Samsung ka rezervuar dozën e parë "të vogël" të Qualcomm Snapdragon 845, e cila është pasardhësi i drejtpërdrejtë i Snapdragon 835 SoC.

Meshë për një përshkrim më të detajuar nuk kanë marrë ende atë, por ju tashmë e dini se tradhtoi tregojnë në San Diego, chip i ri është gjerësia 10 nanometer dhe mbështet të fundit lidhjen X20 LTE, të cilat mund gigabit shpejtësi.

Ne gjithashtu mësuam se chipi i ri do të shtyjë kompjuterin portativ Nova Nova të ASUS dhe sigurisht që do të jetë i disponueshëm për Samsung Galaxy dhe Xiaomi Mi 7. Prodhuesi premton se chip do të jetë i përshtatshëm për detyrat e VR, dhe do të jetë në gjendje të shfaqë video të klasifikuara në 360 - siç formulojnë - në cilësinë e Hollivudit.

Për më shumë informacion rreth Snapdragon 845 SoC, merrni informacionin që ju nevojitet!