• aksesorë
  • shkruar:
  • Lexo: 842

A ju pëlqen të rrezikoj plotësisht? Atëherë kjo do të jetë e sigurt për ju!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Kjo është mënyra se si balenët vijnë më mirë.

GameSir F2 Lojë Firestick Grip për Android iOS Phone 2 shkaktohet Loja Mount Bracket Trigger Fire.jpg 640x640

GameSir F2 Firestick Grip Loja Mbështetja e malit - $ 12,99

Kontrolluesi i lojrave të zgjuar të GameSir mund të ofrohet për të gjithë lexuesit me mendje gamer nëse doni të merrni ndonjë përfitim shtesë në ndeshjen tuaj të preferuar. Sendet gjithashtu ndihmojnë në drejtimin me një kapje më të qëndrueshme dhe më të përshtatshme, pasi që dy klipat shtesë mund të vendosen në çdo pozicion, të cilat pastaj mund të arrihen dhe përdoren nga treguesi me gishtërinjtë tanë. Unë mendoj se gjëja më e thjeshtë është të shikosh videon më poshtë në vend të fjalës së prerë, e cila është gjithashtu e këshillueshme për të bërë lëvizjen e paimagjinueshme të djaloshit në të.

Kjo gjë është më shumë si një gamepad i projektuar për një smartphone, kështu që nuk kërkon një lidhje Bluetooth (të paktën nuk e thith më mirë telet), por mund të përshtatet në një vend të vogël. GameSir F2 mund të mblidhet me disa lëvizje, prandaj është e vështirë të përdoret pa të - vetëm piskatore transparente do të duhet të kuptojnë diçka. Madhësia e tij natyrisht mund të kontrollohet dhe mund të përdoret në shumë lloje të telefonave inteligjentë: vlera më e ulët është 4,5 col dhe kufiri i sipërm është 6,4 inç. Tifozët e PUBG mund të rekomandojnë fuqimisht vegël, unë nuk mendoj se është aventureske për të reklamuar këtë lojë në rrugë.