• aksesorë
  • shkruar:
  • Lexo: 2421

SanDisk microSDHC kartën e kujtesës 16 GB në madhësi - minimalist

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Klasa card 10-klasë dhe një nga marrëveshjet më të lira në Gearbesten.

Origjinali SanDisk 16GB Klasa Mikro SDHC Klasa 10 v2

Rezerva e reklamuar fillimisht nuk premton shpejtësi, por le të shohim, nuk kemi gjithmonë nevojë për më të mirët. Ka një situatë ku thjesht duam të heqim qafe diçka me çmim të ulët, dhe pastaj në një smartphone me fund të ulët është mjaft e qetë. Është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për aftësitë e kartës së kujtesës dhe ta përdorni atë si një funksion të tij; Ky lloj është plotësisht i papërshtatshëm për regjistrimin e regjistrimeve 4k! Për aq shumë para (dollarë 7,68), nuk mund të krijoni shpresa joreale, mund të jetë e mrekullueshme për ruajtjen e filmave, muzikës, lojrave, në një smartphone, të gjitha manovrave të tjera të aventurave.

  • Lloji i kartës së kujtesës: microSDHC
  • Kapaciteti: 16 GB
  • Shpejtësia e leximit: 48 MB / s
  • Shkrimi i shkrimit: 20 MB / s

Le të jemi të sinqertë, me produkte të tilla që janë jashtëzakonisht të përballueshme, gjithmonë lind pyetja e origjinalitetit. E pra, morëm shumë komente për konsumatorët, askush nuk u ankua për këtë (më seriozisht), një klient kontrolloi shifrën 18 të produktit dhe gjithçka ishte në rregull. Ne ishim në gjendje ta bënim këtë vetë.

Më shumë informacion dhe renditje: Sandisk microSDHC 16 GB (White)