Oferta e telefonit ditore - me 8 core 30 nën 1.000 $

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Nuk është i përsosur, por proxy tetë-core Snapdragon është aq intensive.

LeTV Le S3 X522 1

Ndonjëherë ka oferta që pastrojnë kategorinë e pagabueshme, kjo është ajo. Nëse kërkoni një telefon të lirë, duhet të mendoni për këtë.

Unë nuk do të shkoj për një kohë të gjatë, le të shohim se çfarë hekuri që marrim nën 30 në mijëra! Më e rëndësishmja, telefoni ka chip-in Snapdragon 652 të Qualcomm, i cili përfshin një procesor 1,8 GHz me tetë-core dhe një GPU Adreno 510 është përgjegjës për detyrat grafike.

LeTV Le S3 X522 2

Telefoni ka 3 GB RAM dhe 32 GB ROM, të cilat unë mendoj se janë ende vlerë të mirë sot. Shfaqja e telefonit është kolona 5,5 dhe rezolucioni i saj është HD i plotë, pra 1920 x 1080 pixel. Natyrisht, mund ta gjejmë kamerën nga pjesa e përparme dhe nga prapa, ish-8, e fundit 16 megapixel. Për të hyrë në rrjetet Wi-Fi pa tel që mbështesin një moderne, 802.11 / b / g / n / AC standarde janë marrë, e cila ka një shtrirje dual-channel me rrjetet 2,4 dhe 5 GHz GHz. Bateria e integruar ka kapacitetin 3000 mAh.

LeTV Le S3 X522 3

nuk do të jetë mirë për të fshehur se telefoni juaj nuk e mbështet përhapjen në shtëpi B20 800 MHz LTE band, një shans i tillë i mirë për broadband internet do të jetë në dispozicion vetëm në qytetet e mëdha. Për shkak të kësaj, telefoni është rekomanduar për njerëzit që kanë ose shumë pak për të përdorur internetin, ose jetojnë në një zonë ku nuk ka lidhje B20 LTE, por ata me të vërtetë do të jenë çmimin kryesor, sepse pse do të merrni një procesor quad-core, rezolucion HD dhe 2 GB të memories për të holla nga një kompani tjetër një shans të mirë .

LeTV Le S3 X522 4

A LeTV Le S3 X522 kështu që tani është $ 110, që do të thotë një çmim nën $ 30 në kursin aktual të këmbimit të dollarit. Shpërndarësi përdor një metodë të dërgimit të drejtpërdrejtë të Evropës për të paguar detyrimet doganore dhe TVSH-në, kështu që nuk kushton deri tek ju dhe kostoja e transportimit është vetëm 500.

Ja telefoni: LeTV Le S3 X522 - Banggood