Vernee Mars Pro është paracaktuar, me një zbritje të madhe

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Vernee Mars Pro është paracaktuar, me një zbritje të madhe - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Telefonat e Vernee po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara në Hungari, gjë që nuk është çudi, pasi ne gjithashtu kemi një pamje të shkëlqyeshme dhe performancë krahas performancës së çmimeve të shkëlqyera të markave kineze.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 1

Ne presim Vernee Mars Pro, pasi flamuri i ri i serisë Mars arrin personalisht. Ky telefon ka për qëllim të përfaqësojë mesataren absolutisht të përballueshme, por nëse shikojmë specifikimet, rezulton se është në nivelin më të lartë. Nëse në fund të lajmeve ju shihni çmimin e këtij hekuri, kafshët mbyten!

Vernee Mars Pro 4G Phablet 2

Tani ne raportojmë veçoritë kryesore, duke shpresuar që së shpejti ta shohim telefonin. Procesori qendror është një Helio P25 tetë-core me shpejtësi 2,5 GHz. Memoria e sistemit do të jetë jo më pak se 6 GB me mbështetjen e 64 GB. GPU Mali T880 është përgjegjës për lëvizjen e pakuptimtë të imazhit.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 3

Ekrani i përshtatet telefonit në mes të fabletave, si diagonal 5,5 inç, me HD të plotë, 1920 x 1080 rezolucion pixel. Mbi ekranin Gorilla Glass 3 qelqi gjendet. Strehimi, përveç ekranit, është bërë tërësisht prej metali. Kamerat nuk mund të lirohen, ndonëse përshkrimi këtu nuk përmend ndonjë shtesë serioze. Front 5-, dhe megapixelët e pasmë 13. Ne gjithashtu marrim një lexues të gjurmëve të gishtave pranë kamerave, që është pothuajse e detyrueshme në këtë kategori.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 4

Vernee Mars Pro na jep shumë radio të ndryshme. Navigacion GPS, A-GPS, GLONASS mbështetje ndihmon, ndërsa korrespondencë me pajisje të tjera nëpërmjet lidhjes WiFi që mbështet Bluetooth 4.0 ose 802.11 / b / g / n standardet.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 5

Siç keni lexuar më lart, pre-order Vernee Mars Pro do të fillojë deri në qershor 26. Veprimi me të vërtetë i rëndë zgjat deri në qershor 30, gjatë këtij telefoni katër-ditor 80 do të shitet për dollarë 175, dmth. Vetëm për 50 për një mijë forintë. Prandaj, ky çmim është shumë e lirë për të Vaser, edhe në qoftë se detyrimet doganore dhe TVSH-ja duhet të paguajë sa më pak të vëllanë, i Vernee Mars Produktet më të mirë teli çmimi burimore është 70 mijë forints, ndërsa më të dobët Procion, më pak e kujtesës dhe ruajtjen si.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 6

Pra, nëse doni një Vernee Mars Pro për dollarë 175, bëhuni gati për të blerë një telefon të hënë 80 për këtë, por duhet ta përdorni për të blerë MARSPRO kodin kupon too!

Para-rendi Vernee Mars Pro ka përfunduar, por nuk ndjehet keq për çmimin aktual 200 është shumë miqësor. Vetëm mendoni se për shembull, Huawei P10 ka çmimin vendas më të ulët diku rreth $ 130, dhe Vernee Mars Pro 53 është me vlerë një mijë forinti. Nëse shtojmë tatimin dhe TVSH-në për këtë, ne gjithashtu do të ndalojmë diku nën $ 75 nën $ 1,000. Kjo është, në fakt, një çmim gjysmë. Pra, shkoni përpara dhe përpiquni të blini një rrugë të tillë brutale në gjysmë.

Më shumë informacion, fotot këtu: Vernee Mars Pro 4G Phablet - ROM 6GB RAM 64GB

Blini, porositni këtu: Vernee Mars Pro 4G Phablet - urdhër dhe blerje

Hozzászólások

s3nki
Cituar - l2d2:
OK, ajo më në fund është këtu sot.


Përshtypja e parë?
l2d2
+2
OK, ajo më në fund është këtu sot.
s3nki
Cituar - l2d2:
Urdhërova një, por ende nuk ka ardhur. Thuhet se ai ka mbërritur në vend në 20 në korrik, por ende ka zhdoganim. Pyes veten nëse do të mbërrijë në Krishtlindje dhe sa do të jetë çmimi përfundimtar?Ora ime 2 arriti. Postimi i shtrenjtë u dërgua në 22 për dërgim dhe zhdoganim. Telefoni është urdhëruar nga 4. ditë në vend. Unë mendoj se kjo është kategoria pa komente. Po, as nuk them që kam shkruar postin për të shkruar një test në telefon, që është e vërtetë dhe unë duhet ta jap pak, dhe as nuk e kam marrë telefonin. Ndoshta kjo është arsyeja pse paketa ka një Post-It që është shkruar në SOS. Ju faleminderit shumë për mirësinë e pakos, por unë do të pyes nëse kjo nuk ishte SOS, sa kohë do të kishte qenë?

Në mbrëmje, po bëj një video të shpejtë të shpaketimit, në mëngjes do të jesh në HOCTvChannel në Youtube!

Yeah, dhe aq shumë në mënyrë që 15 800 ishte sarkazhi im. Unë nuk e thyeja as paketimin, dhe pastaj e shikoj shkallën në të cilën ata janë në shtëpi. Në 15 800 ekziston tashmë kostoja e administrimit postar, kështu që dogana + TVSH mund të jetë 13 000.
l2d2
+1
Urdhërova një, por ende nuk ka ardhur. Thuhet se ai ka mbërritur në vend në 20 në korrik, por ende ka zhdoganim. Pyes veten nëse do të mbërrijë në Krishtlindje dhe sa do të jetë çmimi përfundimtar?
s3nki
+1
Cito - Joci:
"porosit paraprakisht Vernee Mars Pro fillon tani, mjaft saktësisht në qershor 6. Veprimi me të vërtetë serioz Qershor 30, gjatë kësaj katër ditë, "
Unë mendoj se shoh disa probleme rreth kohës. Mund të mos jetë fillimi i qershorit në 26 do të jetë ai? :-)

Faleminderit, e kam rregulluar. :) Unë u pyetën për të shkruar këtë shpejt, dhe unë kam për të kandiduar për një ditëlindjen. :) Ka pasur një gabim 3-4 të mbetur brenda.
Joci
+2
"porosit paraprakisht Vernee Mars Pro fillon tani, mjaft saktësisht në qershor 6. Veprimi me të vërtetë serioz Qershor 30, gjatë kësaj katër ditë, "
Unë mendoj se shoh disa probleme rreth kohës. Mund të mos jetë fillimi i qershorit në 26 do të jetë ai? :-)