Me një kupon të veçantë ata sot janë më të lirë se rrathët e zgjuar të Huawei

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ata morën oferta të mrekullueshme të Krishtlindjeve për lexuesit tanë për dy wristbands, nëse ju kërkoni diçka që nuk duhet të humbisni.

HUAWEI Honor Band 4 Edicioni i Rinjve Smart Xhevahir 20180912095601211

Kohët e fundit, Huawei ka qenë shumë i impresionuar me zhvillimin e pajisjeve të mençur të veshur, e cila ka qenë rezultat. Megjithëse udhëheqësit e tregut nuk ishin në gjendje të shtrydhnin, shitjet e Huawei ishin shumë larg nga lojtarët më të mëdhenj të tregut në gjysmën e parë të vitit. Me këtë, megjithatë, ajo mund të forcohet vetëm nëse produktet janë të mira dhe kjo është ajo që Huawei bën.


HUAWEI Honor Band 4 Running Edition

Byzylyk i lirë është projektuar posaçërisht për drejtimin. Është interesante se ne mund të vëmë jo vetëm zinxhirët tanë, por edhe këpucët tona, dhe ne mund të zgjedhim midis dy mënyrave për matje. Përveç funksioneve normale, të tilla si monitorimi i gjumit dhe matja e impulsit, mund të përdorni parashikon për t'ju ndihmuar të bëni më të efektshëm. Me sensorin e ndërtuar në gjashtë drejtim, mund të monitoroni ritmin e hapave, katranin e këmbës dhe këndin e këmbës, që do të thotë, për të analizuar dhe bërë sugjerime për lëvizjen e duhur.

HUAWEI Honor Band 4 Edicioni i Rinjve Smart Xhevahir 20180912095602452

Byzylykët janë gjithashtu të papërshkueshëm nga uji ndaj presionit të shiritit 5, kështu që ne mund ta zhytim atë deri në 50 metra. Prodhuesi gjithashtu i kushtoi vëmendje që të mos kishte trashësinë e byzylykut. Ekziston një ekran AMOLED, i cili mban konsum të ulët, duke i dhënë një përdorim tipik të ditëve 14 me një pagesë dhe një kohë rezervë 21 ditore. Byzylyk është në dispozicion në pesë ngjyra të ndryshme në modë, kështu që zonja dhe zotërinj mund ta veshin atë gjithashtu.

HUAWEI Honor Band 4 Edicioni i Rinjve Smart Xhevahir 20180912095603289

Distributori ofron një kupon për lexuesit tanë në mënyrë specifike për këtë veprim. Me këtë byzylyk çmimi është 23,99, dhe për këtë çmim a hoc.hu1 ju mund të përdorni kupon këtu: Huawei Honor Band 4 Running Edition


HUAWEI Honor Band 4 byzylyk

geekbuying HUAWEI Honor Band 4 Zgjuar byzylyk Black 616004

Byzylykja më e shtrenjtë e Huawei-së i njeh shtatë sportet e ndryshme. Natyrisht, këtu i kemi të gjitha funksionet themelore, por ekrani i madh 0,95 colos AMOLED mund të shfaqë shumë më tepër të dhëna. Ky byzylyk është gjithashtu i qëndrueshëm ndaj ujit ndaj shiritit 5, por kjo aftësi përdoret gjithashtu nga prodhuesi. Me sensorin e integruar 6, ju mund të dalloni, për shembull, se çfarë sportit po bëni, dhe madje bëni dallimin midis llojeve të ndryshme të notit.

geekbuying HUAWEI Honor Band 4 Zgjuar byzylyk Black 616005

Ky byzylyk është gjithashtu në dispozicion në një kupon që lexuesit tanë ekskluzivë marrin. Huawei Honor Band 4 a hoc.hu2 me kodin kupon për dollarë 43,99 këtu: Huawei Honor Band 4