Ju do të habiteni me atë që NO.1 F3 Sport mrekullon për çmimin e saj

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Ju do të habiteni me atë që NO.1 F3 Sport mrekullon për çmimin e saj - 4.8 nga 5 në bazë të 13 vota

Ora dore e sportit NO.1 F3 është projektuar posaçërisht për ata që janë aktivë në jetë. Bëhuni atlet amatorë ose atletikë, do të jeni të lumtur për këtë mësim.

NO.1 F3 Sport i zgjuar

NO.1 F3 Sport është një all-rounder i vërtetë. Numri i kujton mësimet e vjetra dixhitale, por njohuritë e tij nuk ndalet në alarm dhe shtatë meloditë.

NO.1 F3 Sport Orgji 1

Le të shohim se çfarë është kjo zgjidhje për Dialog DA14580! Llogarit hapat e marra, distanca e udhëtimit. Shikoni temperaturën e jashtme dhe tregoni sa të lartë jeni kur ngjiteni. Funksioni i kronometrit është i padiskutueshëm, natyrisht gjithashtu tregon kohën. Zgjohuni nëse dëshironi, butësisht, me dridhje të butë, butësisht, siç duhet.

NO.1 F3 Sport Orgji 2

Ju mund të vendosni kohën e duhur paralajmërimin e saj, por edhe paralajmëron automatikisht kur një telefonatë në hyrje, ose mesazhi erdhi përmes SMS ose Facebook, Skype, Twitter, WhatsApp apo aplikime nga një prej Wech. Ekziston një pikë e veçantë e lëshimit për jo vetëm numrin e thirrjeve hyrëse, por edhe emrin e telefonuesit, sigurisht, vetëm nëse është vendosur në telefonin tonë. Nëse jeni tashmë në telefon, do të jeni në gjendje të përdorni lidhjen Bluetooth 4.0 në telefonin tuaj celular.

NO.1 F3 Sport Orgji 3

NO.1 F3 Sport ka një standard të papërshkueshëm nga uji, IP68. Orë me ekran 1,1 inç gjithashtu ka një kohë çuditërisht të gjatë të gatishmërisë. Ndërtuar 240 mAh bateri dhe bateri palë e butonit-2032 365 siguron ditë, kështu rrumbullakët një vit kohë të gatishmërisë. Nëse ora nuk do të ishte fituar deri më tani, mos harroni se duket shumë e mirë siç duket në foto në katër ngjyra të ndryshme.

NO.1 F3 Sport Orgji 4

Po të mos e kisha treguar atë në titull, tani mund të shkruaj se çmimi mbeti për t'i dhënë fund, por kjo është ajo që shkruaj, babai i dijes është përsëritja. NO.1 F3 Sport tani është në dispozicion në një çmim fillestar të dollarëve 24,89, pra nën 7000 HUF, në një aksion hyrës. Shfaqja zyrtare e shikimit dhe data e fillimit për dorëzim është korrik 25.

Më shumë imazhe, informacione dhe blini në: NO.1 F3 Sport Smartwatch

Hozzászólások

Komik
E bleva vetëm për dy gjëra. Për shkak të matjes së lartësisë dhe kamerës së largët. Me 2 / 1, unë tashmë po them se ju nuk merrni aq shumë. Në zonën e 2-3000 ft ju tashmë merrni diçka që gjithashtu mat presionin e gjakut, pulsin dhe oksigjenin e gjakut. Unë kam vënë gjithashtu trysninë e gjakut së bashku dhe dallimi është i papërfillshëm. 7-10.000, ju duhet të dini fotot tuaja ...
Pra, kjo është një pritje e keqe.
s3nki
Cituar - Comic:
Kam lexuar përshkrimet, por për fat të keq jo hs.
Ky është një orë e qetë që (ndoshta) pengon gjurmët. - Edhe pse dyshoj se nuk është nga telefoni. -
Lartësia është e rreme, të dhënat transmetohen nga aplikacioni i telefonit. (Testuar me diferencën e nivelit 1014m.)
Presioni juaj i ajrit është gjithashtu i rremë.
Matjet UV bazohen gjithashtu në bluarje.
Zëri është shumë i butë për të kuptuar, qoftë në tastierë ose në thirrjen e zgjimit.

Do të ishte shumë mirë për shumë para. :(
Komik
Kam lexuar përshkrimet, por për fat të keq jo hs.
Ky është një orë e qetë që (ndoshta) pengon gjurmët. - Edhe pse dyshoj se nuk është nga telefoni. -
Lartësia është e rreme, të dhënat transmetohen nga aplikacioni i telefonit. (Testuar me diferencën e nivelit 1014m.)
Presioni juaj i ajrit është gjithashtu i rremë.
Matjet UV bazohen gjithashtu në bluarje.
Zëri është shumë i butë për të kuptuar, qoftë në tastierë ose në thirrjen e zgjimit.
s3nki
Cito - Foghorn:
Kjo është hyrja e tekstit përshtatës ... :o : -?

Cito - Foghorn:
Po, ky është problemi kryesor edhe me mua. Kur e bëra atë, përgjigja e Jonit ishte hardware, ata nuk mund ta ndryshojnë atë. Unë nuk e kuptoj këtë ... Tani 5000 Q & Q është në duart e mia, dhe të gjitha bipat dëgjohen në mjedis. Gjithashtu kam ndryshuar elementin në orë F1, por piezo-pjatë e zakonshme është bërë, edhe pse madhësia e tyre është e ndryshme (F2-3). Mos e mbyllni kurorën, djali im ka qenë në dorë. Nuk mund të shpengohet, vetëm ngjitur, nuk mund të urdhërohet nga jashtë ...

Epo, kjo është një orë shumë e mirë. :) E pra, le të themi vetëm se ka një justifikim, çmimi. 100 delfin Xiaomi nuk i prodhon të paktën këto. Thuaj jo të bing, për fat të mirë, por ajo vibrates mjaft fuqishëm.
zë i çjerrë
Kjo është hyrja e tekstit përshtatës ... :o : -?
zë i çjerrë
Po, ky është problemi kryesor edhe me mua. Kur e bëra atë, përgjigja e Jonit ishte hardware, ata nuk mund ta ndryshojnë atë. Unë nuk e kuptoj këtë ... Tani 5000 Q & Q është në duart e mia, dhe të gjitha bipat dëgjohen në mjedis. Gjithashtu kam ndryshuar elementin në orë F1, por piezo-pjatë e zakonshme është bërë, edhe pse madhësia e tyre është e ndryshme (F2-3). Mos e mbyllni kurorën, djali im ka qenë në dorë. Nuk mund të shpengohet, vetëm ngjitur, nuk mund të urdhërohet nga jashtë ...
Attilio
E gjithë kjo është e vërtetë dhe e kuptoj. Unë jam kaq i dëshpëruar sepse mendova se gjeta të vërtetën. Unë kam qenë duke u përpjekur disa dhe unë nuk kam parë një në diell. Kjo është ajo që unë shoh, por çka nëse nuk dëgjoj bip në zhurmën e jashtme, në një pallto ...
zë i çjerrë
+1
Na vjen keq, edhe nëse elementi cr2032 shkon në F3.

Versioni i GPS është premtues:
http://en.001phone.cn/no-1-f5-gps-smartwatch-band-html
zë i çjerrë
Cituar - s3nki:

Për fat të keq, në shumë raste, ne mund të punojmë vetëm nga njoftimet për shtyp kur shfaqet një produkt dhe përshkruan shumë gjëra. Për fat të keq, përshkrimet e produkteve kineze janë në shumë raste të paplota, makinat janë të përkthyera nga kinezishtja në anglisht, ose thjesht mbishkruajnë përshkrimin e një produkti me më shumë ose më pak sukses. Është mirë që nëse një kompani fillon, ata do të kenë energji të paktën më vonë për të prodhuar përshkrime normale dhe materiale për shtyp, por për aq kohë sa ato janë të vogla, është kështu.

Ju keni absolutisht të drejtë dhe ju falënderoj për arsyen e këtij përshkrimi!
Veçanërisht i pëlqejnë pajisjet e tyre të lira kineze. Aktualisht unë jam duke xhumë tim 1, orën 2 dhe disa telefona nga Kina, kam në plan për një daulle më të madhe dhe komponentët në gjysmën e parë të vitit.

Unë mendoj se kam shkruar se kjo orë është e njëjtë me F2, por ka një ndryshim firmware. Përshkrimi i F2 mund të gjendet në rrjet.
s3nki
+1
Cituar - Attilio:
Lidhur me frontin e mua, unë jam i habitur nga mungesa e modalitetit vibruese. Gjithashtu, është për të ardhur keq që emri i të thirrurve nuk është shkruar. Nuk mund ta gjej funksionin e unazës rrotulluese të rregullimit kudo. Më ndihmo!

Për fat të keq, në shumë raste, ne mund të punojmë vetëm nga njoftimet për shtyp kur shfaqet një produkt dhe përshkruan shumë gjëra. Për fat të keq, përshkrimet e produkteve kineze janë në shumë raste të paplota, makinat janë të përkthyera nga kinezishtja në anglisht, ose thjesht mbishkruajnë përshkrimin e një produkti me më shumë ose më pak sukses. Është mirë që nëse një kompani fillon, ata do të kenë energji të paktën më vonë për të prodhuar përshkrime normale dhe materiale për shtyp, por për aq kohë sa ato janë të vogla, është kështu.

E di që nuk është ngushëllues, por më e mira që mund të bëni është nëse nuk e shesin. Sendet vijnë nga Kina me një çmim të volitshëm, madje një orë mund të jepet me një humbje shumë minimale, për shembull. dridhja mungon prej saj. Ju as nuk duhet të mundni askujt. Urdhëroj shumë nga jashtë, kam parë shumë gjëra interesante, por deri më tani asgjë nuk më ka lënë në qafë, nuk i ngarkon mbathjet me shumë pajisje, është bërë mjeshtër i gjithçkaje.