• IOS
  • shkruar:
  • Lexo: 2363

Pa pagesë Runtastic Heart Rate PRO për një kohë të shkurtër!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Pa pagesë Runtastic Heart Rate PRO për një kohë të shkurtër! - 5.0 nga 5 në bazë të 2 vota

Nëse palestër është e fiksuar - dhe ju e doni mollën - atëherë kjo ofertë është për ju.

norma e zemrës pro

Runtastic Heart Rate nuk kërkon shumë detaje; aplikimi përdor kamerën dhe dritën ndihmëse të saj për të matur pulsin tonë. Përdorimi i tij është praktikisht i rraskapitur në atë që kemi vënë gishtin tonë në pjesën e prapme të kamerës pas booting dhe prisni disa sekonda me durim. Me Runtastic Rate Heart, ju mund të përcillni saktësisht masën në të cilën stërvitjet e ndryshme po rëndohen.

norma e zemrës pro down v2Kliko këtu për ta shkarkuar!

Versioni i PRO normalisht do të shkojë deri në $ 2, por tani mund ta merrni falas nga App Store. E pra, oferta është e vlefshme vetëm për pajisjet iOS dhe tifozët e sistemit të robotikës do të duhet të paguajnë.

Burimi: Apple