Blackview A5 - Smartphone Quad Core për 16 për Thousand Forints

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Blackview A5 - Smartphone Quad Core për 16 për Thousand Forints - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Mrekullitë nuk mund të presim për këto para, por një pajisje e ngjashme celularin mund të blej besnikërinë me kalimin e kohës 25 vjet dhe një vjet e gjysmë të ofruesve të shërbimeve në shtëpi më shumë se 2 mijë. Përveç kësaj, natyrisht, po flasim për ofruesin e shërbimit të telefonisë celulare, ndërsa është i pavarur.

Përditësohet operacioni i Android

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

32 bazuar në browser-bazuar kromi, Opera ka bërë zbulimi zgjuar (Discover) dhe funksioni rikthim historia, por sigurisht shumë bug fixes ndodhi. Ky i fundit do të thotë se nuk ka bitmap më e korruptuar mbi Android Kitkat, përmirësuar faqen hyrëse për pajisjet Motorola Xoom të dhe e ashtuquajtura sjellje "Action Bar" u bë më i konsoliduar në ekran të plotë mode.Opera logo

Nëse telefoni juaj nuk është në përputhje me versionin më të fundit, do të mbeteni me Opera Mobile Classic të vjetër.