Programuesit e elitës së Hungarisë konkurrojnë me NNG

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Konkursi NNG C ++ Grand Prix Programmer u mbajt në dhjetor 7 në selinë e kompanisë për zhvillimin e softuerit në Budapest.

c grandpix_ngg
Në kualifikimet, tetë ose gjashtë skuadra të larta nga të gjithë treqind encoders erdhën në finale për të matur përfundimisht njohuritë e tyre në enigmën e prodhuar nga programuesit e NNG.

Ashtu si Mario Kart live

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Disa të rinj australianë menduan për këtë, dhe ishte akt i gjallë i Mario Kart. Ju mund të shihni rezultatin më poshtë.

Sigurisht, këtu ju nuk keni për të përfunduar dorën dhe këmbën tuaj.

Ata janë programuesi më i talentuar i studentëve

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Në Ericsson 2013, Ericsson Hungaria organizoi konkursin e programimit C ++ për studentët e universitetit dhe të diplomuarit e rinj për një të tretën. Në këtë turne të këtij viti, pjesëmarrësit ishin në gjendje të matnin aftësitë e tyre në tre raunde.

Për shumë, një të mirë programues-me-nje-pak-faqe

Konkursi u fitua këtë vit nga një kompani miqësore që shkoi në një shkollë të mesme, sot dy janë studentë në Universitetin Pannon, ndërsa anëtari i tretë i ekipit është studenti i doktoraturës në ELTE. Anëtarë të ekipit Proklan: Dávid Búcsú, Gergő Dóczi (Universiteti Pannon) dhe Balázs Szalkai (ELTE).


njoftim: Array për konvertimin string në /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php në linjë 58

njoftim: Array për konvertimin string në /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php në linjë 71

njoftim: Array për konvertimin string në /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php në linjë 71

Gabim fatal: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_4fiveap16d672m6o9ijb7dv2o4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_4fiveap16d672m6o9ijb7dv2o4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php në linjë 482