• lojtar
  • shkruar:
  • Lexo: 11304

Tanix TX3 Mini - Mos e vlerësoni pak!

Lexuesit Rishikimi: 4 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll nuk është aktiv
Tanix TX3 Mini - Mos e vlerësoni pak! - 4.3 nga 5 në bazë të 6 vota

Ka shumë energji në këtë kuti të vogël.

TX3 MINI

Në ditët e sotme kjo nuk është asgjë e re për të përdorur një Android TV Box ju mund të sjell në mendje pothuajse çdo qendër e vërtetë multimedial nga TV, por Tanix TX3 Mini mégicsak piqued interesin tonë - në fund ju e kuptoni pse. S905W SoC Amlogic bazuar në Widgets Android ishte drejtuar 7.1, 2 ka GB memorie të brendshme dhe të dhënave 16 GB ruajtje - kjo e fundit, natyrisht, të zgjerohet. Chip kosto-efektive Sistemi gjendje për të përballuar me përmbajtjen definicion 4, çuditërisht, ka siguruar normën kornizë nuk kalon në 30.

tx3 lartë GPU

TX3 Mini vjen në një kuti mat zi, i cili edhe pse me sa duket mban shenjat e një lirë klasike shqyej (jo shumë të qëndrueshme, të lehtë), por ne mendojmë se e mjaftueshme bie shumë në sy si ajo është. Pajisja nuk ka butonin e fuqisë, operacioni i tij është i lidhur me televizorin, përveç të gjithë skemës klasike; Ne lidhemi nëpërmjet HDMI, dhe pastaj ne sigurojmë furnizimin me energji elektrike. Launch parë duhet të kalojnë nëpër një konfiguracion pesë-fazë me, ju mund të zgjidhni gjuhën e sistemit (në anglisht për fat të keq ju nuk mund të), pastaj vjen zona koha (kjo është e rëndësishme për shfaqje në pjesën e përparme të pajisjes ndër të tjera), fine-tuning madhësinë e imazhit, qasje në Internet, dhe në fund, një referencë të shpejtë telekomandë. Nëse e bëjmë këtë, ne do të gjejmë veten në ekranin fillestar.

Programet e fabrikës nuk ofrojnë thënë në mënyrë eksplicite të jetë një parakolp, afërsisht si ky: lojtar KODI, YouTube, Luaj Store, Google Chrome, dhe ka edhe disa aplikacione të sistemit. Lista e formateve të mbështetura është treguar më poshtë:

  • H.265, AVI, H.264, VC-1, 2 MPEG, MPEG-4, DIVD / DIVX, Real8 / 9 / 10, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV
  • MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AMR, RA, WAV
  • JPEG / BMP / GIF / PNG / TIFF

Tanix TX3 Mini mund të përdoret gjithashtu me portin RJ45 në antenën wifi të integruar dhe lidhësit e tjerë përfshijnë dy porte USB, një ndërfaqe HDMI dhe një dalje audio dixhitale (SPDIF).

Produkti i yni mund 5 dollarit kundrejt depo BE-GearBest 36,99. Siç u përmend më parë, urdhërimin në magazinë Evropian anashkaluar zakonet ligjore dhe pagesave të TVSH, ofrimit të do të jetë shumë më të shpejtë, kështu që unë preferoj këtë pjesë të veten.

Më shumë informacion këtu: Tanix TX3 Mini

Hozzászólások

s3nki
Cituar - BENJAMIN4700:
Cituar - s3nki:
Cituar - Benjamin4700:
Unë nuk kam qenë Tom ose 3-4 muaj më parë dhe unë jam i lumtur me të. Është vetëm se mkv ka diçka të bëjë me hardware, dhe kjo është një pengesë e madhe.

Unë e mbështes idenë, ne kemi një lexues tani, e pëlqejmë ta blejmë, dhe madje edhe nëse është cilësia, atëherë mund të flasim për vazhdim në një formë pak më serioze!

Unë mund të shkruaj një përmbledhje të shkurtër, por pasi që nuk kam përvojë tjetër me kuti të tjera, kjo do të jetë e mjaftueshme në ajër. Sidoqoftë, nëse kam kohë për të shkruar një test të tillë të nivelit të përdoruesit, unë do ta dërgoj tek ju dhe do të shoh nëse jeni jashtë.

Hi!

Ju nuk duhet të jeni një provim i tillë serioz, nëse shkruani vetëm përvojat dhe këshillat tuaja për të tjerët, mund të bëni shumë, mund të keni shumë ndihmë. Faleminderit paraprakisht!
BENJAMIN4700
+1
Cituar - s3nki:
Cituar - Benjamin4700:
Unë nuk kam qenë Tom ose 3-4 muaj më parë dhe unë jam i lumtur me të. Është vetëm se mkv ka diçka të bëjë me hardware, dhe kjo është një pengesë e madhe.

Unë e mbështes idenë, ne kemi një lexues tani, e pëlqejmë ta blejmë, dhe madje edhe nëse është cilësia, atëherë mund të flasim për vazhdim në një formë pak më serioze!

Unë mund të shkruaj një përmbledhje të shkurtër, por pasi që nuk kam përvojë tjetër me kuti të tjera, kjo do të jetë e mjaftueshme në ajër. Sidoqoftë, nëse kam kohë për të shkruar një test të tillë të nivelit të përdoruesit, unë do ta dërgoj tek ju dhe do të shoh nëse jeni jashtë.
seth67
+1
Hi.

Unë gjithashtu kisha probleme me MP4 dhe MPA rishikim.
http://www.tanix-box.com, Update 20171220.
Dhe punon! :-)
s3nki
Cituar - Benjamin4700:
Unë nuk kam qenë Tom ose 3-4 muaj më parë dhe unë jam i lumtur me të. Është vetëm se mkv ka diçka të bëjë me hardware, dhe kjo është një pengesë e madhe.

Unë e mbështes idenë, ne kemi një lexues tani, e pëlqejmë ta blejmë, dhe madje edhe nëse është cilësia, atëherë mund të flasim për vazhdim në një formë pak më serioze!
Med1on
Cituar - Benjamin4700:
Unë nuk kam qenë Tom ose 3-4 muaj më parë dhe unë jam i lumtur me të. Është vetëm se mkv ka diçka të bëjë me hardware, dhe kjo është një pengesë e madhe.

Nëse mendoni se do t'i ndani komentet tuaja me komunitetin rreth gjërave, ne do të jemi të lumtur t'ju japim një tag të titullit! :-)
Benjamin4700
+2
Unë nuk kam qenë Tom ose 3-4 muaj më parë dhe unë jam i lumtur me të. Është vetëm se mkv ka diçka të bëjë me hardware, dhe kjo është një pengesë e madhe.
Med1on
Cito - Prof64:
Ky nuk është një test, është një zero e madhe, asgjë.
Ju shkruani për këto gjëra pa ndonjë vështirësi.
Ku është përmendur LibreELEC? Askund. Ti e di aq shumë.


Nuk ishte vërtet një provë, por nuk e thamë as këtë! Testet dhe prezantimet klasifikohen në kategorinë e artikujve, në vend të lajmeve. Le të themi, nëse e kemi pajisjen për të testuar, atëherë nuk do të isha i sigurt se ne do të kishim rënë në atë "botë shpirtërore" në këtë nivel. Unë mendoj se shumica e blerësve dhe përdoruesve do të kishin qenë të pyesin se çfarë mund të bënin gjërat përveç kutisë. Jo, ne do ta kishim bërë këtë.
Joci
Cito - Prof64:
Ky nuk është një test, është një zero e madhe, asgjë.
Ju shkruani për këto gjëra pa ndonjë vështirësi.
Ku është përmendur LibreELEC? Askund. Ti e di aq shumë.


Vetëm një pyetje e vogël: ku është shkruar ky provë? :D
Kjo është thjesht një demonstrim i thjeshtë, asgjë më shumë (edhe pse kjo nuk është përshkruar, por mund të shihet qartë, kur ai mendon dikush). :)
Prof64
-1
Ky nuk është një test, është një zero e madhe, asgjë.
Ju shkruani për këto gjëra pa ndonjë vështirësi.
Ku është përmendur LibreELEC? Askund. Ti e di aq shumë.
Med1on
Cituar - Tema:
Jo 3 pas shtatë ditëve. Garancia nuk ka fjetur.

Pikërisht sa është garancia?