MINIX NEO U1 TV Box - nëse televizori juaj nuk është mjaft i zgjuar!

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Marrëveshja e madhe është se nuk më pëlqen TV të zgjuar. I sigurt që nuk më pëlqen, sepse ata nuk kanë miliona për të blerë TV, i cili është në dispozicion në dobësinë e çmimeve në CPU, memorie është pak i bezdisshëm, kjo merr një kohë të gjatë deri sa të kthehet në kanalin tregon shfaqje, etj Megjithatë, nëse ju do të një televizion memec dhe TV okosító pranë një kuti, televizioni do të jetë i zgjuar vetëm në qoftë se unë do të doja për të!

MINIX NEO U1 Kutia e TV Android 5.1.1 1

Rekomandimi i produktit: WayteQ HD-95CX

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Zgjidhja HD-95CX përkryer për transmetimet dixhitale tokësore dhe rekord dhe rishikim të preferuar multimedia fotografi tuaj.wayteq hd_95cx_device_white_shadowDecoder gjithashtu mund të jetë i lidhur çiftëzohet lehtë me një moderne dhe trashëgimi pajisjet, USB drives dhe lejon regjistrimin me kohë ose të menjëhershëm të TV dhe radio kanaleve si.