Numri i shitjeve të Sony PS4s ka arritur në 63,3 milion

Lexuesit Rishikimi:5/5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Numri i shitjeve të Sony PS4s ka arritur në 63,3 milion - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Mbreti konsol japonez, Sony ka lëshuar rezultatet e para financiare tremujore për 2018. për vitin financiar që përfundon në Mars. Gjatë kësaj periudhe, qarkullimi i kompanisë u rrit ndjeshëm.

dërgesat ps4

Autopsia e Sony PlayStation 4

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Videoja më e shkëlqyer më poshtë nuk zbulon vetëm brendësinë e konsolës, por gjithashtu zbulon një numër informacioni interesant.

Kështu ishte Lara Croft

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Para meje, pasardhësi im ose Sony PlayStation consoles kundër njëri-tjetrit.

2,1 milion PlayStation 4 nën pemë

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Shitjet ndërkombëtare të konsolit tejkaluan 2,1 milion njësi pasi makina u nis në Evropë, Australi dhe Amerikën Latine. screenshot të playstation-4Numri i lartpërmendur i kopjeve tashmë përfshin 29, që shitet në 700 në Evropë dhe Australi në nëntor, por është ende një rezultat i mirë.