HTPCs mund të bazohet në Biostar A68I-350 DELUXE

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Motherboard më i ri i Biostar përdor chipset AMD A2.0 në platformën Brazos 68, por çuditërisht, njësia qendrore është e ngarkuar me APU E-350D.biostar a68i-350_deluxe_03

Një Mini PC Giada kombinon Intel dhe NVIDIA

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
XIADA Mini PC i35G ka për qëllim të futet në dhomën e ndenjes me procesorin Intel Atom D2500 dhe kartën grafike NVIDIA GeForce GT 610.
Logo yll-snippets.com

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 437

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 439