Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker, me volum të ulët

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Enusic 001 Mini Bluetooth Speaker, me volum të ulët - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Ju jeni pak, vetëm telefonat janë në dispozicion, por ju doni të dëgjoni të gjithë muzikën. Ju do të bëni atë që ju nevojitet për të dy duart, por ju do të duhet të bëni një telefonatë të rëndësishme. E pra, në raste të tilla, Enoud® 001 Mini Bluetooth Speaker është në rregull!

Përmirësimi i cilësisë së Radio Kossuth Radio

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

2014. Nga janari 2, ju mund të shkoni tek më shumë dëgjues dhe cilësi më të mirë duke dhënë radio shërbimin publik.30-radioMe ndihmën e rrjetit të ri tatimor dhe shkëmbimin e frekuencave të vëna në dispozicion të shërbimit publik, Radio Kossuth dhe Dankó transmetojnë në disa studentë. Si rezultat i përmirësimit të cilësisë, drejtori i shërbimit publik tani është i disponueshëm si përqindje e 88 e vendit, ndërsa Radio Dankó 84 ka arritur një zonë të mbulimit të përqindjes.